• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden yenilenmek

Afiyet olsun kizlae kahvalti 10nu buldu oglen yemegi de var listemde kendimi tok hissediyorum yemesemmi diyorum ama diyetisyen özellikle öğün atlama dedi. Psikolojik olarak kendimi zayiflamis hissediyorum cumayi merakla bekliyorum
Diyetisyen diyetleri genelde öğün atlama işini sevmez ama bana tokken yemek saçma geliyor
Sen de salata ye sadece

Spor neler yapiyorsunuz peki kizlar dun 1 saat yurudum evde de mi biseyler yapsam diyorum
Çok iyi yürüyüş çok iyidir biliyorum hemen gitsin istiyorsun kilolar ama sonra sıkıldığın zamanlar olacak o yüzden kendine eziyet etmeden mutlu diyet yapmak önemli

Sabah 9 buçuk
1 Yulaf ezmeli omlet
1 kibrit kutusu peynir
5 6 zeytin
1 fincan çay

Ara
1 bardak sade sütlü kahve
1 avuç çiğ fındık
1 kuru kayısı

Akşam 16:30
1 kase tarhana çorbası
10 Kaşık etli kuru fasulye

3lt su içildi

Sabah 9 buçuk
1 Yulaf ezmeli omlet
1 kibrit kutusu peynir
5 6 zeytin
1 fincan çay

Ara
1 bardak sade sütlü kahve
1 avuç çiğ fındık
1 kuru kayısı

Akşam 16:30
1 kase tarhana çorbası
10 Kaşık etli kuru fasulye

3lt su içildi
Çok güzel maşallah ekmek yok mu menüde yoksa unuttun mu

1 saat yuruyus ev temizligi derken yorucu gun oldu 1 dilim tam bugdayli kek yedim 30 dk daha spor mu uapsam bilemedm

Günaydınlar bugün hafif hissettim kendimi kızlar sizde de var mı böyle hisler benim motivasyonu arttı
Bu da kahvaltım 1569816831833-33020835.jpg

Azimli gördüm kızlar sizi.. inş hedefinize ulaşırsınız. Ben sabah başlayıp öğlen bozanlardanim. Gecen seneki performansımı irademi yakalayamadım. :KK43:

Azimli gördüm kızlar sizi.. inş hedefinize ulaşırsınız. Ben sabah başlayıp öğlen bozanlardanim. Gecen seneki performansımı irademi yakalayamadım. :KK43:
Geçen sene bende yaşadığım duygusal boşluklardan öyleydim ama gidişatı hiç iyi görmedim ilk sayfamda olumlamamı gördün mü her sabah okursan aslında iyi geliyor beynin mesaja ihtiyacı var aslında seni de görmek isteriz aramızda kendine günlük açmışsın oraya menülerini yaz foto paylaş güzel gelecektir :KK19::KK36:

Back