haklısın canım eşim evliliğimizin ilk zamanlarında bana dukan yaptırdı bir kepek falan unu mu ne çok pahalı borç gırtlakta bilezikler bozduruyoruz her ay bir tane ...böyle diyet olmaz dedim tamam ben ekmek falan yemem merak etme dedim ilk bir hafta 4 kilo verdim diye sevindi iyice ama sigaradan vazgeçmez ben kullanmıyorum ama eşimin o sigarasıkaratayı kendi mutfağına uyarlayabiliyorsun ama..evdeki yemeklerden yiyebiliyorsun..bi bakıma doğru diyosun sürekli et ye tavuk ye pahalı evet ama mesela sigara içen biri bi pakete sanırım 10 tl veriyor,ve haftada atıyorum 3 paket içse 30 tl eder..onun yerine kendine düzenli bi beslenme yapabilir..nacizane düşüncem bu..yanlış anlaşılmasın asla..dukan karataya göre fazlasıyla zor ve pahalı ..
haklısın canım eşim evliliğimizin ilk zamanlarında bana dukan yaptırdı bir kepek falan unu mu ne çok pahalı borç gırtlakta bilezikler bozduruyoruz her ay bir tane ...böyle diyet olmaz dedim tamam ben ekmek falan yemem merak etme dedim ilk bir hafta 4 kilo verdim diye sevindi iyice ama sigaradan vazgeçmez ben kullanmıyorum ama eşimin o sigarasıiçim gidiyor bana versen onun parasını ben kenara birikim yaparım da sonra sana verir borç kapatırsın diyorum ayy bu diyetler ömrüm diyetle geçti şimdi de yapamıyorum
18.gün
Sabah: kk. yeşil çay, kuruyemiş
Öğle: yok
Akşam:kıyma kavurması, yoğurt
Ekstra:tarçınlı süt
Sağol canım:))karatay diyet değil ki ama sadece bi kaç püf noktası var onları uyguladıktan sonra sadece hayat düzeni diyebilirz :)
afiyet olsun tatlım
bugün senle aynıyız
ne bileyim canım her türlü kısıtlama ve düzeni diyet gibi algılar olduk düz mantıkkaratay diyet değil ki ama sadece bi kaç püf noktası var onları uyguladıktan sonra sadece hayat düzeni diyebilirz :)
afiyet olsun tatlım
bugün senle aynıyız
o mantığı değiştirmen lazımne bileyim canım her türlü kısıtlama ve düzeni diyet gibi algılar olduk düz mantık
Kek unsuz muydu Can'ım dikkatimi cektigünün özeti
sabah 1 bardak su
kahvaltı:kuruyemişsiz ve yumurtasız kk ( çok zor yedim zaten :S )
ara: 1 bardak süt+şekersiz kek
akşam: kahvaltı tarzı yaptım ( zorakiii )
su:1.5-2 lt kadar
spor: of günüm
ekstram : yok
bugün çok alaksız beslendim ben yatamamen reglden ötürü..canım hiçbişey istemedi karnım şişşş kocaman olduuu
gerçekten mi ay ben diyetteyim dediğimde de hemen kilo almaya başlarım bebeğim de kilolarımdan mı olmuyor diyorum artıko mantığı değiştirmen lazım
ben kendime ''diyetteyim'' demiyorum
diyet dediğimde herşeye saldırasım geliyo ve psikolojik olarak berbat hissediyorum
şuan bitter çikolatamı da yiyorum dürümümü de ama kilo veriyorum..işin özünü kavradıktan sonra özel bişey yapmana gerek yok
Biz Sana anlatırız sorun o değil senin önce beslenme alışkanlığını değiştirmem lazım önce karatayı araştır oku öğren olmaz mı daha çok faydamız olur sanagerçekten mi ay ben diyetteyim dediğimde de hemen kilo almaya başlarım bebeğim de kilolarımdan mı olmuyor diyorum artık
işin özü nasıl olacak bana yardımcı olur musun
tamam canım iyice araştırayım ben bir de su içememe sorunum var benimBiz Sana anlatırız sorun o değil senin önce beslenme alışkanlığını değiştirmem lazım önce karatayı araştır oku öğren olmaz mı daha çok faydamız olur sana
Kek unsuz muydu Can'ım dikkatimi cekti
gerçekten mi ay ben diyetteyim dediğimde de hemen kilo almaya başlarım bebeğim de kilolarımdan mı olmuyor diyorum artık
işin özü nasıl olacak bana yardımcı olur musun
tamam canım iyice araştırayım ben bir de su içememe sorunum var benim
Geldim geldiiiiimmm
Evde net yok telefondan açsam paketim biter
İsyerinde de sosyal medya youtube kapalı
Bende çılgınlar gibi hareketler yapıyorum asker yürüyüşü düşünün dizleri baya yukarı kaldırıp indiriniz arada bacakları öne cirpicaksiniz arada arkaya cirpicaksiniz sonracima kollar havaya sağa sola falan arada beli bi sağa bi sola çevirip yan bel yaglarimizida harekete geciriyoruz yine bel için bi sağa yana bi sol yana egileceksiniz sonra iki adım öne iki adım arkaya adım aticaksiniz. Yani maksat hareket olsun inanılmaz terliyorum Yarın vakit bulursam sauna eşofmanla ve belime termal kemer takip denicem
Çok komik oluyormuşum çocuklar gülüyor bana annem çıldırdı diyolar
Sonunda kavuştuk SanaGeldim geldiiiiimmm
Evde net yok telefondan açsam paketim biter
İsyerinde de sosyal medya youtube kapalı
Bende çılgınlar gibi hareketler yapıyorum asker yürüyüşü düşünün dizleri baya yukarı kaldırıp indiriniz arada bacakları öne cirpicaksiniz arada arkaya cirpicaksiniz sonracima kollar havaya sağa sola falan arada beli bi sağa bi sola çevirip yan bel yaglarimizida harekete geciriyoruz yine bel için bi sağa yana bi sol yana egileceksiniz sonra iki adım öne iki adım arkaya adım aticaksiniz. Yani maksat hareket olsun inanılmaz terliyorum Yarın vakit bulursam sauna eşofmanla ve belime termal kemer takip denicem
Çok komik oluyormuşum çocuklar gülüyor bana annem çıldırdı diyolar
evet ablacım okudum :) siz bir de kickboxı yapın o zaman nasıl ter atıyorsunuz görürüm ben :)Sonunda kavuştuk Sana@pofu ve @NEFSSEMS fıstıklar okuyun