Yine Yeniden Son Kez KARATAY

haklısın canım eşim evliliğimizin ilk zamanlarında bana dukan yaptırdı bir kepek falan unu mu ne çok pahalı borç gırtlakta bilezikler bozduruyoruz her ay bir tane ...böyle diyet olmaz dedim tamam ben ekmek falan yemem merak etme dedim ilk bir hafta 4 kilo verdim diye sevindi iyice ama sigaradan vazgeçmez ben kullanmıyorum ama eşimin o sigarası içim gidiyor bana versen onun parasını ben kenara birikim yaparım da sonra sana verir borç kapatırsın diyorum ayy bu diyetler ömrüm diyetle geçti şimdi de yapamıyorum

18.gün

Sabah: kk. yeşil çay, kuruyemiş

Öğle: yok

Akşam:kıyma kavurması, yoğurt

Ekstra:tarçınlı süt

karatay diyet değil ki ama sadece bi kaç püf noktası var onları uyguladıktan sonra sadece hayat düzeni diyebilirz :)

18.gün

Sabah: kk. yeşil çay, kuruyemiş

Öğle: yok

Akşam:kıyma kavurması, yoğurt

Ekstra:tarçınlı süt

afiyet olsun tatlım
bugün senle aynıyız

günün özeti

sabah 1 bardak su
kahvaltı:kuruyemişsiz ve yumurtasız kk ( çok zor yedim zaten :S )

ara: 1 bardak süt+şekersiz kek

akşam: kahvaltı tarzı yaptım ( zorakiii )

su:1.5-2 lt kadar
spor: of günüm
ekstram : yok

bugün çok alaksız beslendim ben ya tamamen reglden ötürü..canım hiçbişey istemedi karnım şişşş kocaman olduuu

karatay diyet değil ki ama sadece bi kaç püf noktası var onları uyguladıktan sonra sadece hayat düzeni diyebilirz :)

afiyet olsun tatlım
bugün senle aynıyız
ne bileyim canım her türlü kısıtlama ve düzeni diyet gibi algılar olduk düz mantık

ne bileyim canım her türlü kısıtlama ve düzeni diyet gibi algılar olduk düz mantık
o mantığı değiştirmen lazım
ben kendime ''diyetteyim'' demiyorum
diyet dediğimde herşeye saldırasım geliyo ve psikolojik olarak berbat hissediyorum
şuan bitter çikolatamı da yiyorum dürümümü de ama kilo veriyorum..işin özünü kavradıktan sonra özel bişey yapmana gerek yok

Kek unsuz muydu Can'ım dikkatimi cekti

gerçekten mi ay ben diyetteyim dediğimde de hemen kilo almaya başlarım bebeğim de kilolarımdan mı olmuyor diyorum artık
işin özü nasıl olacak bana yardımcı olur musun

gerçekten mi ay ben diyetteyim dediğimde de hemen kilo almaya başlarım bebeğim de kilolarımdan mı olmuyor diyorum artık
Biz Sana anlatırız sorun o değil senin önce beslenme alışkanlığını değiştirmem lazım önce karatayı araştır oku öğren olmaz mı daha çok faydamız olur sana

Geldim geldiiiiimmm
Evde net yok telefondan açsam paketim biter
İsyerinde de sosyal medya youtube kapalı
Bende çılgınlar gibi hareketler yapıyorum asker yürüyüşü düşünün dizleri baya yukarı kaldırıp indiriniz arada bacakları öne cirpicaksiniz arada arkaya cirpicaksiniz sonracima kollar havaya sağa sola falan arada beli bi sağa bi sola çevirip yan bel yaglarimizida harekete geciriyoruz yine bel için bi sağa yana bi sol yana egileceksiniz sonra iki adım öne iki adım arkaya adım aticaksiniz. Yani maksat hareket olsun inanılmaz terliyorum Yarın vakit bulursam sauna eşofmanla ve belime termal kemer takip denicem
Çok komik oluyormuşum çocuklar gülüyor bana annem çıldırdı diyolar

Biz Sana anlatırız sorun o değil senin önce beslenme alışkanlığını değiştirmem lazım önce karatayı araştır oku öğren olmaz mı daha çok faydamız olur sana
tamam canım iyice araştırayım ben bir de su içememe sorunum var benim

Kek unsuz muydu Can'ım dikkatimi cekti

evet ablacım teyzoşum yapıyor sallamasyon kek yani
şekersiz süt yumurta damla çikolata veya limonlu
başka ne katyr bilmiyorum

zaten cnm kilo demek hastalık demek..herşeyin ana sebebi kilodur..

tamam canım iyice araştırayım ben bir de su içememe sorunum var benim

nette pdf i var kitabın

maşallahhh

Sonunda kavuştuk Sana @pofu ve @NEFSSEMS fıstıklar okuyun

İsim yeni bitti bide doğum gunu kutladık anca gelebildim dün pasta kesildi nasıl olsa diye pasta almamış babası isime geldi açıkçası
Kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…