Yine Yeniden Son Kez KARATAY

12.gün

Sabah: kk. yeşil çay, kuruyemiş

Öğle: soğuk çorba, patlıcan

Ara:yeşil çay

Akşam: soğuk çorba, taze fasulye, salata

Su:2.5 lt

Spordan sonra tarçınlı süt

günün özeti

sabah 1bardak su
menemen ( domates-biber-yumurtadan yapılmış)-şekersiz çay-zeytin-salatalık-ceviz

öğlen:
1 bardak ayran-1 tabak sebze yemeği

akşam :
2 tabak sebze yemeği-şalgam suyu

spor: cardio kickbox+6w6p+leslie sansone 1 hapy mile :nazar::nazar:
su:2.5-3 lt
ekstram:sütlü kahvem-soda

günüm tamamdır
spor sonrası 1 bardak tarçınlı süt hüplettim :KK50::KK50:
su içmeye devammm :KK55::KK55:

Bu topik tam bana goreymis. Ben de 9 gundur karatay yapıyorum.

Sabahlari 2 yumurta , peynir , zeytin ,salatalik yiyorum.

Aksamlari monude ne varsa yiyorum. Yani sebzeyse rahatca yiyorum. Cok cok az pilav makarna yiyorum. Onu da yememem lazim.

Kizlaar neler yapiyorsunuzz?
Ben bir hafta tartilmama karari almistim ama dayanamadim ikinci gun tartildim :)) -500u gordum. 11günde toplam 2.5 kilo oldu

Kahvaltim 1 tane salcali yumurta, bir aci biber, yarim salatalik, 8-10 tane de cig fistik :KK51:
Sabahlari hic istahim olmuyor bu kadar seyi zorla yiyorum. 12de yeme isini bitirdim aksam 6bucuk 7 arasi aksam yemegimi yerim.
Ben tartida duraksamayi gorunce sinir oldum o gun sporu falan biraktim. Hala daha icimden gelmiyor nerdeyse hic hareket etmiyorum diyebilirim. 2-3 gundur yesilcay da icmiyorum sonum hayrolsun:KK31:

Kizlaar neler yapiyorsunuzz?
Ben bir hafta tartilmama karari almistim ama dayanamadim ikinci gun tartildim :)) -500u gordum. 11günde toplam 2.5 kilo oldu
hahah insan dayanamıyor değil miii :)))) kendimden biliyorummm
bende iyice şiştim :KK70:

Kahvaltim 1 tane salcali yumurta, bir aci biber, yarim salatalik, 8-10 tane de cig fistik :KK51:
Sabahlari hic istahim olmuyor bu kadar seyi zorla yiyorum. 12de yeme isini bitirdim aksam 6bucuk 7 arasi aksam yemegimi yerim.
Ben tartida duraksamayi gorunce sinir oldum o gun sporu falan biraktim. Hala daha icimden gelmiyor nerdeyse hic hareket etmiyorum diyebilirim. 2-3 gundur yesilcay da icmiyorum sonum hayrolsun:KK31:

afiyet olsun ama nerde hareket orda bereket derler :spor:

hahah insan dayanamıyor değil miii :)))) kendimden biliyorummm
bende iyice şiştim :KK70:

afiyet olsun ama nerde hareket orda bereket derler :spor:
Dayanamadim valla yaa :) tartilmadikca kilo almis gibi hissediyorum :rolleyes:

Tesekkurleer evet ya hareket etmem lazim spor yapmam lazim ama ben ne zaman diyet ve spora ayni anda baslasam cok yavas kilo veriyorum nedendir bilmiyorum bu sefer biraz kilo vereyim sonra guzelce spora baslamayi planliyorum bakalim nolcak
Muzik acip oynuyorum o baya desarj ediyor beni :KK71:

Dayanamadim valla yaa :) tartilmadikca kilo almis gibi hissediyorum :rolleyes:

Tesekkurleer evet ya hareket etmem lazim spor yapmam lazim ama ben ne zaman diyet ve spora ayni anda baslasam cok yavas kilo veriyorum nedendir bilmiyorum bu sefer biraz kilo vereyim sonra guzelce spora baslamayi planliyorum bakalim nolcak
Muzik acip oynuyorum o baya desarj ediyor beni :KK71:
kendini sen daha ii bilirsin cnm :) o zaman spora başladığında bekleriz :KK70:

X