- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
Ahahah tamam o zaman rahatladim suanhahaha hayırr tabiki deee yanlış yazmışım yorgunluktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah tamam o zaman rahatladim suanhahaha hayırr tabiki deee yanlış yazmışım yorgunluktan
Ahahah tamam o zaman rahatladim suan
afiyet olsun tatlım :)13.gün
Sabah: k.k yeşil çay,kuruyemiş
Öğlen: yok
Akşam:çorba,fasulye
2.5 lt su
Bir-iki saat sonra tarçınlı süt
Teşekkür ederim. Çok şükür alıştım.Benim için en vazgeçilmez ekmekti, artık onu bile aramıyorum.afiyet olsun tatlım :)
baya baya alıştın sen he
aman aman nazarımız değmesin ..böyle devam etDugune gittim ne pasta, ne meze, ne yemek ne borek ne asitli icecek hicbir seye dokunmadan eve geldim kendimi tebrik ediyorum
Dugune gittim ne pasta, ne meze, ne yemek ne borek ne asitli icecek hicbir seye dokunmadan eve geldim kendimi tebrik ediyorum
Boncuğuum geçen. Hafta bırakmıştım da tabi verdiğimi geri aldım. Nasıl bir bünyem varsabayanbaloncuk kızz nerdessiinn seennn
bir ben var senin içindeBoncuğuum geçen. Hafta bırakmıştım da tabi verdiğimi geri aldım. Nasıl bir bünyem varsa
arada süt içseydin keşkepofu sabah malesef saat 10 yaptığım kahvaltıyı şuan 5 saati devirdim bakalım akşam en geç saat 8 de yerim şuan sabittim her zamanki gibi
Maden suyu içtim Canım evde süt yok ben hazır süt almıyorum günlük süt alıyorum cam şişeden Torku yada içim süt normalde bende erken uyanırım Çarşamba itibaren erken uyanırım malum dükkanda olucamarada süt içseydin keşke
ben o kadar hayatta dayanamam bi de bu sıcakta
ben artık alıştım erkenden kalkıyorum bazen tembellik yapasım geliyor ama bişey dürtüyor beni kalkk kız diye
Tebrikler canım maşallahDugune gittim ne pasta, ne meze, ne yemek ne borek ne asitli icecek hicbir seye dokunmadan eve geldim kendimi tebrik ediyorum
aynen günlük süt en güzeli :)Maden suyu içtim Canım evde süt yok ben hazır süt almıyorum günlük süt alıyorum cam şişeden Torku yada içim süt normalde bende erken uyanırım Çarşamba itibaren erken uyanırım malum dükkanda olucam
Merhabaaaaa
Bir şey sormak istiyorum sevgili Karatay hatunları :)))
Karataya başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyorum birkaç gündür; ama hep evdeyim bu ara. Evde uygulamak zor oluyo, resmen saat sayıyorum aç olmasam bile.
Uyguladığım düzene bir isim takmak bende ters etki ediyor.
Tatil dolayısıyla geç uyanıyorum, kahvaltı ile öğle bir oluyor genelde.
Asıl sormak istediğim şu,
Ben sporumu gün içinde yani genelde öğle ile ikindi arası yapıyorum 2-6 arası herhangi bi saat. Spordan sonra süt içiyorum protein almış olmak için. Bu durum leptini nasıl etkiler??
İyiymiş o zamaaaaan :)hayır cnm etkilemiyor,ben akşam 9-10 arası içiyorum o sütü :)