günün özeti
sabah 1bardak su
menemen ( domates-biber-yumurtadan yapılmış)-şekersiz çay-zeytin-salatalık-ceviz
öğlen:
1 bardak ayran-1 tabak sebze yemeği
akşam :
2 tabak sebze yemeği-şalgam suyu
spor: cardio kickbox+6w6p+leslie sansone 1 hapy mile
su:2.5-3 lt
ekstram:sütlü kahvem-soda
aha sen de mi tarçınlı süt içtin12.gün
Sabah: kk. yeşil çay, kuruyemiş
Öğle: soğuk çorba, patlıcan
Ara:yeşil çay
Akşam: soğuk çorba, taze fasulye, salata
Su:2.5 lt
Spordan sonra tarçınlı süt
Ben birazdan içeceğim:))aha sen de mi tarçınlı süt içtinbende şimdi bitirdim
sende katıl aramıza :)Bu topik tam bana goreymis. Ben de 9 gundur karatay yapıyorum.
Sabahlari 2 yumurta , peynir , zeytin ,salatalik yiyorum.
Aksamlari monude ne varsa yiyorum. Yani sebzeyse rahatca yiyorum. Cok cok az pilav makarna yiyorum. Onu da yememem lazim.
Çok iyi maşallah gördün mü Nasıl gidiyor kilolarKizlaar neler yapiyorsunuzz?
Ben bir hafta tartilmama karari almistim ama dayanamadim ikinci gun tartildim :)) -500u gordum. 11günde toplam 2.5 kilo oldu
Ayy cok sukur yaa hizli hizli gitsin valla bi an once hepimizinkilerrÇok iyi maşallah gördün mü Nasıl gidiyor kilolar
hahah insan dayanamıyor değil miii :)))) kendimden biliyorummmKizlaar neler yapiyorsunuzz?
Ben bir hafta tartilmama karari almistim ama dayanamadim ikinci gun tartildim :)) -500u gordum. 11günde toplam 2.5 kilo oldu
Kahvaltim 1 tane salcali yumurta, bir aci biber, yarim salatalik, 8-10 tane de cig fistik
Sabahlari hic istahim olmuyor bu kadar seyi zorla yiyorum. 12de yeme isini bitirdim aksam 6bucuk 7 arasi aksam yemegimi yerim.
Ben tartida duraksamayi gorunce sinir oldum o gun sporu falan biraktim. Hala daha icimden gelmiyor nerdeyse hic hareket etmiyorum diyebilirim. 2-3 gundur yesilcay da icmiyorum sonum hayrolsun
Dayanamadim valla yaa :) tartilmadikca kilo almis gibi hissediyorumhahah insan dayanamıyor değil miii :)))) kendimden biliyorummm
bende iyice şiştim
afiyet olsun ama nerde hareket orda bereket derler
kendini sen daha ii bilirsin cnm :) o zaman spora başladığında beklerizDayanamadim valla yaa :) tartilmadikca kilo almis gibi hissediyorum
Tesekkurleer evet ya hareket etmem lazim spor yapmam lazim ama ben ne zaman diyet ve spora ayni anda baslasam cok yavas kilo veriyorum nedendir bilmiyorum bu sefer biraz kilo vereyim sonra guzelce spora baslamayi planliyorum bakalim nolcak
Muzik acip oynuyorum o baya desarj ediyor beni
Aa simdi git mi diyorsunkendini sen daha ii bilirsin cnm :) o zaman spora başladığında bekleriz
Aa simdi git mi diyorsun