- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
öncelikle gerçek anlamda karataya 11 temmuzda başladım..daha öncede belirtmiştim..tabi kilo vermeye de başladım..sonra bi noktaya geldim..o noktadan baya bi süre inemedim..iniyorum ama çıkıyorum..bi sabah eksi diğer sabah +..kiloyu öyle bi kafaya taktım ki haftada 5-6 gün bazen 4 gün deli gibi spor yapıyorum (bilen bilir) bildiğin kanter içinde kalıyordum..ertesi gün tartıda -100 görünce e yuhh dediğimde oldu..o kadar spor yapıp yediklerine dikkat edip..sonuç -100 olunca hah dedim yaş ilerledi ya hanii ondan vermem de sorun oluyor..ben ki karatayla ilk haftada 3.5 kilo vermiş olan biriyim :) tamamen psikolojik bi çöküntü içine soktu beni..nasıl bi psikoloji ise @NEFSSEMS gibi bende sürekli elimde tartı ile dolanıyordum evde..yemek yedim tartıl,su içtim tartıl,akşam yatmadan tartıl,spor sonrası tartıl..bildiğiniz tamamen bi piskopat oldum..bu halde ,ara ara sporu 2 gün üst üste bıraktığım,kendimi saldığım da oldu..ama komple değildi bu,sonra hemen tekrar toparladım,böyle böyle bi ileri iki geri 1 ayda ( yani 11 temmuz-11ağutos arası) 5 kilo verdim..fakat ertesi gün o verdiğim 5 kilonun önce +200 ünü geri aldım daha sonrada +100 daha ekledim üstüne yani toplamda +300 ü geri aldım..ama yaptıklarım aynıydı..deli olcaktım..
salı günü bi değişiklik yapıp öğün aralarını 4 er saatten 5 er saate hoplattım:) ama tabiki tartıda bi eksilme falan beklemiyorum..
ertesi sabah tartıda -800 ü görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı
ama tabi ertesi gün dedim kesin alırım hata bu hata,bedenim eror veriyor
ama dediğim gibi olmadı ertesi gün ve o salıdan bugüne kadar kilo vermeye devam ettim
şuan toplamda verdiğim kilo tam 6.4 kg yani 11 ağustosdan bugüne yaklaşık olarak 10 gün de 1.7 kilo vermiş bulunmaktayım..tabi daha vermem gereken çok kilo var..acelem de yok..ölçülerimi ay sonu alıcam reglim yaklaştığı için sağlıklı olmuycanı düşündüm..kaç kilo ile başladığımı da en kısa zamanda belirticem..ilk hedefe 2.6 kaldı
bu zorlu süreçte yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim ..belki de siz olmasaydınız ben bi süre sonra pes eder ve çekilirdim yolum daha uzun ama sizin varlığınızdan hem çok büyük haz,hem de çok büyük güç alıyorum kızlar..
salı günü bi değişiklik yapıp öğün aralarını 4 er saatten 5 er saate hoplattım:) ama tabiki tartıda bi eksilme falan beklemiyorum..
ertesi sabah tartıda -800 ü görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı
ama tabi ertesi gün dedim kesin alırım hata bu hata,bedenim eror veriyor
ama dediğim gibi olmadı ertesi gün ve o salıdan bugüne kadar kilo vermeye devam ettim
şuan toplamda verdiğim kilo tam 6.4 kg yani 11 ağustosdan bugüne yaklaşık olarak 10 gün de 1.7 kilo vermiş bulunmaktayım..tabi daha vermem gereken çok kilo var..acelem de yok..ölçülerimi ay sonu alıcam reglim yaklaştığı için sağlıklı olmuycanı düşündüm..kaç kilo ile başladığımı da en kısa zamanda belirticem..ilk hedefe 2.6 kaldı
bu zorlu süreçte yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim ..belki de siz olmasaydınız ben bi süre sonra pes eder ve çekilirdim yolum daha uzun ama sizin varlığınızdan hem çok büyük haz,hem de çok büyük güç alıyorum kızlar..