- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
hahaha sen diyince fark ettim olabilir güzel olmuşYalnız dudakları rujlu gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha sen diyince fark ettim olabilir güzel olmuşYalnız dudakları rujlu gibi
kendimden geçiyorum
Tekrar attım üsttehata verdi açılmıyor
evet gördümTekrar attım üstte
Bende bu klibinde çok beğeniyorumevet gördüm
ben madonnayı nedense sevemiyorum
Evetttt canım yasak ama nefsimi koreltmek adına kendime izin veriyorum aklımda kalınca sonradan daha fena yiyorum çünkü....Güzel şiir yazan bayan ekmek ve kızartma Karatay'da yasak iyi tatiller bu arada
O zaman kızartmayı fırında yapsan olmaz mı Can'ım yağda yapma olur muEvetttt canım yasak ama nefsimi koreltmek adına kendime izin veriyorum aklımda kalınca sonradan daha fena yiyorum çünkü....
Teşekkür ederim inşallah iyi geçer tatilim...
Güzel şiir yazan ben miyim kii...
Ben şiiri bana yazilmaya başlayınca tanıdım..
Bana şiiri şairleri sevdiren adamı karşıma çıkaran Rabbim'e hamdolsun.
Bu arada diğer bir kilo verme şekli imkansız aşktır kızlar...
6 kilo vermiştim bir zamanlar yemeden içmeden kesilip....
Aslında sebze kızartmalari aynen dediğin gibi fırında yapıyorum...O zaman kızartmayı fırında yapsan olmaz mı Can'ım yağda yapma olur mu
Nefs rabbim bozmasın Canım mutluluğunuzu
Bravooo canım tabi kii kendinle gurur duy...Bu akşam kendimle gurur duydum:) Akşam misafirlikteydim. Ben misafirliğe su dolu pet şişeyle gittim ve sadece su içtim.O enfes sofraya ve arkadaşların ısrarlarına rağmen hiç bir şey yemedim.İçimden"Ahh keşke şunlardan yiyebilseydim. " diye bir düşünce geçmedi bile.Yalan yok, akşam yemeğini erken yediğim için biraz acıkmadım değil ama su imdadıma yetişti. Velhasıl iradem level atlamış. Kendimle gurur duymakta haksız mıyım? :)))
tbrk ederim tatlımBu akşam kendimle gurur duydum:) Akşam misafirlikteydim. Ben misafirliğe su dolu pet şişeyle gittim ve sadece su içtim.O enfes sofraya ve arkadaşların ısrarlarına rağmen hiç bir şey yemedim.İçimden"Ahh keşke şunlardan yiyebilseydim. " diye bir düşünce geçmedi bile.Yalan yok, akşam yemeğini erken yediğim için biraz acıkmadım değil ama su imdadıma yetişti. Velhasıl iradem level atlamış. Kendimle gurur duymakta haksız mıyım? :)))
Heyecan dorukta:)bu arada herkeseee günayddıınnnn
sabah çookk erken uyandıımm,az önce kahvaltımı da ettim ve gellddiimm
hava bi garip bugün sanki aşırı bi nem var..normalde kahvaltı ederken ben hiiçç terlemiyordum yağmur da yağacak besbellii :)
evett kızlarr kaç kilo verdiğimi mrk ediyorsunuz biliyorum ,birazdan yazıcam :)