Yine Yeniden Son Kez KARATAY

Güzel şiir yazan bayan ekmek ve kızartma Karatay'da yasak iyi tatiller bu arada
Evetttt canım yasak ama nefsimi koreltmek adına kendime izin veriyorum aklımda kalınca sonradan daha fena yiyorum çünkü....
Teşekkür ederim inşallah iyi geçer tatilim...

Güzel şiir yazan ben miyim kii...
Ben şiiri bana yazilmaya başlayınca tanıdım..
Bana şiiri şairleri sevdiren adamı karşıma çıkaran Rabbim'e hamdolsun. :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Bu arada diğer bir kilo verme şekli imkansız aşktır kızlar...
6 kilo vermiştim bir zamanlar yemeden içmeden kesilip....

Evetttt canım yasak ama nefsimi koreltmek adına kendime izin veriyorum aklımda kalınca sonradan daha fena yiyorum çünkü....
Teşekkür ederim inşallah iyi geçer tatilim...

Güzel şiir yazan ben miyim kii...
Ben şiiri bana yazilmaya başlayınca tanıdım..
Bana şiiri şairleri sevdiren adamı karşıma çıkaran Rabbim'e hamdolsun. :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Bu arada diğer bir kilo verme şekli imkansız aşktır kızlar...
6 kilo vermiştim bir zamanlar yemeden içmeden kesilip....
O zaman kızartmayı fırında yapsan olmaz mı Can'ım yağda yapma olur mu

O zaman kızartmayı fırında yapsan olmaz mı Can'ım yağda yapma olur mu
Aslında sebze kızartmalari aynen dediğin gibi fırında yapıyorum...
İşte hafta da bir çok az patates kızartması yiyorum...
Teşekkür ederim dikkat ederim inşallah....

Nefs Nefs rabbim bozmasın Canım mutluluğunuzu

Aminn canım herkesin..:dua::dua::dua::dua:

Yaaa siz ne güzel pofu pofu ile cosmusunuz araya girdim arabesk tadında....
Kusura bakmayın...

Bu akşam kendimle gurur duydum:) Akşam misafirlikteydim. Ben misafirliğe su dolu pet şişeyle gittim ve sadece su içtim.O enfes sofraya ve arkadaşların ısrarlarına rağmen hiç bir şey yemedim.İçimden"Ahh keşke şunlardan yiyebilseydim. " diye bir düşünce geçmedi bile.Yalan yok, akşam yemeğini erken yediğim için biraz acıkmadım değil ama su imdadıma yetişti. Velhasıl iradem level atlamış. Kendimle gurur duymakta haksız mıyım? :)))

Bu akşam kendimle gurur duydum:) Akşam misafirlikteydim. Ben misafirliğe su dolu pet şişeyle gittim ve sadece su içtim.O enfes sofraya ve arkadaşların ısrarlarına rağmen hiç bir şey yemedim.İçimden"Ahh keşke şunlardan yiyebilseydim. " diye bir düşünce geçmedi bile.Yalan yok, akşam yemeğini erken yediğim için biraz acıkmadım değil ama su imdadıma yetişti. Velhasıl iradem level atlamış. Kendimle gurur duymakta haksız mıyım? :)))
Bravooo canım tabi kii kendinle gurur duy...
İşte önemli olan beynimize hukmedebilmek sen basarmissinn....
Ben de fena sayılmam eskiye göre çok çok iyiyim....

tbrk ederim tatlım :KK9::KK9::KK9:

Nefs Nefs o ne demek bacım öyle araya girdim falan hiç olur mu öyle şey :KK20::KK20: bi daha duymayayım he

bu arada herkeseee günayddıınnnn :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
sabah çookk erken uyandıımm,az önce kahvaltımı da ettim ve gellddiimm :KK76::KK76::KK76:

hava bi garip bugün sanki aşırı bi nem var..normalde kahvaltı ederken ben hiiçç terlemiyordum :işsiz::işsiz:yağmur da yağacak besbellii :)
evett kızlarr kaç kilo verdiğimi mrk ediyorsunuz biliyorum ,birazdan yazıcam :)

Son düzenleme:
bu arada herkeseee günayddıınnnn :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
sabah çookk erken uyandıımm,az önce kahvaltımı da ettim ve gellddiimm :KK76::KK76::KK76:

hava bi garip bugün sanki aşırı bi nem var..normalde kahvaltı ederken ben hiiçç terlemiyordum :işsiz::işsiz:yağmur da yağacak besbellii :)
evett kızlarr kaç kilo verdiğimi mrk ediyorsunuz biliyorum ,birazdan yazıcam :)
Heyecan dorukta:)

X