- Konu Sahibi jinglebells
-
yuh yuh yuh diye diye okduudm. çokmu boş bıraktın kocanı belki cinsellikten sorunları oldugu için dışarı gitti... Belkide sorun sende tamam adam yapıyor ama sen hiç düşündünmü ben hata yaptımmı acaba ihmal ettimmi kendimi saldımmı ..Ikı haftadır ayrı evlerde yasıyoruz tum esyalarını annesıne ındırdım.ben bu adamı anlasmalı bosanmaya nasıl ıkna edıcem bılmıyorum. o vıdeo hala gozumun onunden gıtmıyor
yuh yuh yuh diye diye okduudm. çokmu boş bıraktın kocanı belki cinsellikten sorunları oldugu için dışarı gitti... Belkide sorun sende tamam adam yapıyor ama sen hiç düşündünmü ben hata yaptımmı acaba ihmal ettimmi kendimi saldımmı ..
erkekler öylr birşeyki.. ama seninki baştan oynaşmaya başlamış bii tarafı.. boşanmayın niye boşancan.. boşan dahda sal gitsin. size bakmak zoruda boşanma çook sogundun belkı ama ytekrar kazanmaya çalılş kocanı.. baktın yapamıycan BOŞANMA ama Çok yzde verme baksın size evladınız var.. boşanpta napcan.. sen kadnlıgını koy ortaya biraz toparlanmaya çalışın.........
arkadasım ben kocamı hıc ıhmal etmedım.herkes derdı cok ılgı gosterme bu adama dıye hem.ayrıca bakımlı bır kadınım ben.oyle kendımı salmadım hıc.daha nasıl kazanıyım kocamı arkadasım adam yaptıgı hıcbı halttan sonra bı kere ozur dıleme benı gerı kazanma zahmetınde bulunmadı hep ben onu kazanmaya calıstım. ve benım esım hergun evden ıse ısten eve gelen bı adam.zaten duyan bu adam hangı arada yapmıs bunu dıyo.
arkadasım senın boyle bırseyı yasamanı ıstemem ama kendını benım yerıme koy bı kere daha ne kadar kabullenebılırsınkı.
yuh yuh yuh diye diye okduudm. çokmu boş bıraktın kocanı belki cinsellikten sorunları oldugu için dışarı gitti... Belkide sorun sende tamam adam yapıyor ama sen hiç düşündünmü ben hata yaptımmı acaba ihmal ettimmi kendimi saldımmı ..
erkekler öylr birşeyki.. ama seninki baştan oynaşmaya başlamış bii tarafı.. boşanmayın niye boşancan.. boşan dahda sal gitsin. size bakmak zoruda boşanma çook sogundun belkı ama ytekrar kazanmaya çalılş kocanı.. baktın yapamıycan BOŞANMA ama Çok yzde verme baksın size evladınız var.. boşanpta napcan.. sen kadnlıgını koy ortaya biraz toparlanmaya çalışın.........
Kendini suçlayacağın hiç bir şey yok.. Böyle bir adamı kazanmak için uğraşmaya değer mi canım ??
jinglebells arkadaşım cidden sende bir problem mi var?gerçekten soruyorum laf sokma maksatlı değil?gerçekten böyle kocandan ayrılırsan sokaklara düşüp tiner falan mı çekmek zorunda kalacaksın,ya da başka kötü yollara mı sapmak zorunda kalacaksın,ya da birileri falan mı öldürecek?
sadece hayat düzenim bozulmasın diye mi terketmedin yoksa o "yaratığı"?
inanamıyorum ya,hadi ilk üçünde affettin diyelim ne bileyim bahanelere sarıldın falan...ama yuh yani!ya nasıl bir yıkımdır bu!o "yaratığın" sana ve kızına psikolojinize,hem de sadece o lanet olası "uçkuru" için nasıl zarar verdiğini göre göre devam edeceksen ne diyeyim ben sana...
ben burda çıldırdım,yeminederim küfretmek geliyor içimden ya burda...
o "yaratık" bir kız babası değil mi?hiç mi düşünmüyor sizi?
hele o karşısındaki kadınlar...nasıl kolunda karısı ve kızının adı dövmesi olan adama yaklaşırlar ki...delirdim.
lütfen dalga geçtiğini söyle...
nasıl bir mantık ürünü acaba bu sözler...adam diyor,kaç farklı kadınla aldatmış diyor...adam 700 tane mesaj çekmiş diyor...adam belden aşağısını kameraya çekmiş diyor...adam çapkın değil sapkın,sapkın!
hala kadını suçlama peşindesiniz,ben acaba hata yaptım mı diye düşün şu mu bu mu diye düşün?
boşanmasın tabii niye boşanacak,bunun "dul" damgası yemesi var, bu zihniyette kadınların "dul" diye kocalarından kıskanması var,elektriği,kirası,suyu,faturası var...boşanmasın ya niye boşanacak... onur mu?o da neymişki?altı üstü 4 harfli kelime...acıkınca onurumu mu yiycem sanki...çalı çırpı olsa da evimdir,ayı uyu olsa da kocamdır...baksın size evladınız var...tabii baksın ne boşancan adama hatta başka kadınla halvet olup geldiğinde bir bardak şerbet ver güzel etli bir yemek hazırla...o kadar protein kaybetmiştir yazıktır...ölürse naparsın mazallah...kim bakar size...
ya jinglebells arkadaşım valla var ya...allah yardımcın olsun,şu meselede bile sana hata aratan insanların arasında gerçekten dul olmak göze alınması zor bir süreç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?