- Konu Sahibi jinglebells
-
erkekleri yücelkmeki.?.. sorun hep kadında demiyorum sadece anlama istediğiniz gibi anlamışsınız. Acaba diyorum siz bakımsızmısınız ilgisizmisiniz kadınlık sadece iki kere cinsellik yşamak değildir. benim babamın kızı değil sorucam tabi tanımıyorum. neden yakıştıramadıgınız anlamadım burda begenımı kazanmaya çalışıyorsunuz anlayamadım. lakin benim İlk mesajım bununyazanı kım oldugunu ögrenemey çalşıyorum bukadar eleştiri ne dendir anlamadım.:26:
kızım ozman baştan boşıycaktıı boyunuzu yiyeli kaç ay oldu belki şimdidi hayıflanıyor boşasın ozmzn yazmadın buralara insanları anlamaya çalışıyoruz.. Ben nerden bilim padişahın kızımı nbu nerden tanımıyım srguluycam tabi...aman banane yaa
erkekleri yücelkmeki.?.. sorun hep kadında demiyorum sadece anlama istediğiniz gibi anlamışsınız. Acaba diyorum siz bakımsızmısınız ilgisizmisiniz kadınlık sadece iki kere cinsellik yşamak değildir. benim babamın kızı değil sorucam tabi tanımıyorum. neden yakıştıramadıgınız anlamadım burda begenımı kazanmaya çalışıyorsunuz anlayamadım. lakin benim İlk mesajım bununyazanı kım oldugunu ögrenemey çalşıyorum bukadar eleştiri ne dendir anlamadım.:26:
sen benım gururumun haysiyetımın bekcisimisin be kadın!!!!:.....
- kızım burda boşan boooşan diye bagıran kdınalrın hepsi kocalarından bi acı görmüşler.. Biraz mantıklı ol ozman bukadar biliyorsa baştan bi ** yediğinde boşasaymış şimdi çoktan boynuzlar 100 geçmiş. Çözümmü arıyor. size allah akıl versin. diyorum
- kızım burda boşan boooşan diye bagıran kdınalrın hepsi kocalarından bi acı görmüşler.. Biraz mantıklı ol ozman bukadar biliyorsa baştan bi ** yediğinde boşasaymış şimdi çoktan boynuzlar 100 geçmiş. Çözümmü arıyor. size allah akıl versin. diyorum
yuva yıkmaya nekadar meraklısınız ya.. İnsanları çözüm yolu olmasada bi şekilde ateşini söndürmeye çalışcagınıza : Boşan kız arkadanyım önundeyım : giib şeyler allah allah bide beni elştirrsiniz ozman boşan arkadaşım burdan gaz almayamı geldın
kızım ozman baştan boşıycaktıı boyunuzu yiyeli kaç ay oldu belki şimdidi hayıflanıyor boşasın ozmzn yazmadın buralara insanları anlamaya çalışıyoruz.. Ben nerden bilim padişahın kızımı nbu nerden tanımıyım srguluycam tabi...aman banane yaa
böyle bi üye daha vardı
her konu da gecelik giy evine kocana sahip çık cilveli ol işveli ol başını döndür diye öğütler veren
sanki herşey buna bağlı karşında ki insan olmadıktan sonra bunların ne önemi var
ya ne olacaktı:)kadın demek ne demek iki göğüs bir kalça bir vajina...bunlardan başka neyimiz var...tabiiki erimize sahip çıkacaz,gecelikmiş,jartiyermiş,dansöz kıyafetiymiş,fantezi ürünleriymiş hepsini deniyceksin ki adamın gözü dışarıya kaymasın mazallah...her yenilikten haberdar olacaksın,sürekli kendini geliştireceksin,başka ne işin var...
sen kocana sahip çıkmazsan ahan da böyle dışarıya gider işte...bir gözün sürekli kocanda olacak tv falan izlerken,sarışın bir kadına iç geçirerek mi baktı hemen saçını sarıya boyatacaksın,kızıla mı baktı diğer hafta,hooop hemen kızıl...
evinin işlerini de ihmal etmeyeceksin,sarma sararken, mantı açarken altında babydoll olacak ki,belki adam bişey isteyecek hazırlıklı olmak lazım...
göz doktoruna gitmeni tavsiye ediyorum. dudaklarım büzük değil orda.. şu bir seniii hiiiç alakadar etmez ebnim avatarım okey?!!..yok yeminederim ben senin karikatür olduğundan şüpheleniyorum...kızııııammm:) boynuzu yemek ne hoş bir tabirdir öyle,senin o avatarında büzdüğün dudaklarına pek bir yakışmış valla...
Farzet ki padişahın kızı farzet ki değil, ya da farzet ki kendini saldı adama ilgisiz davrandı o adamın defalarca aldatmasını mı gerektirir. Önce uyarır baktı düzelmiyor adam gibi ayrılır. Bunun ki laçka olmuş artık.
ıyı de sen neden bu kadar agresıflestınkı arkadasım?,aldatılan benım ve dert yanan benım cozum arayan benım. Ister okur gecersın konumu ıster cevap yazarsın .bı oncekı mesajımda da dedıgım gıbı ben bu konuyu herseyı goze alarak actım,kı cogu kısı senın sordugun soruların hepsını sordu ama uslubyla ben de acıklamamı yaptım. Sen neden burdasın o zaman herseyın cozumunu kolayca buluyorsan.
Erkekleri cinselliğini kullanarak kendine baglama düşüncesi içinde olan bir üyeden de bunları duymak oldukça garip?
Bu ne yaman çelişki sizin düşüncenize göre?????????
Boynuzu yemek mi ? Sen sinirden iyice edepsizliğe sardın olayı..
hepiniz kendinize yakışır tavrlarla yorum yapmışsınız. Pea beddua döner dolaşır sahibinini bulur. kızııım köpeğin duası kabul olsaydı gökten senın gibilere kemik yagardı. ahdi canım hadiii. Allah mutlulugum kıskanlanlara mutluluk yuzun göstermesin yarabbım. (amin )kadınlık nedir pardon ama?siz mi kadınlık dersi vereceksiniz?onurdan gururdan bihaber yorumunuzla... boşama diyosun,100 kere aldatılmış kadına toparlan biraz kocanı kazan diyosun...
beddua etmeyi sevmiyorum istemiyorum ama senin hakettiğine inanıyorum,
tepki mi çekerim ne olursa olur umurumda değil,inşallah senin o nişanlın da sana "boynuzu takar"(senin deyiminle) da görürsün o zaman kadınlığı,anlarsın o zaman kendini eşi ve çocuğu için perişan eden kaç yerde birden çalışıp hem eve hem işe yetişmeye çalışan bir yandan da bakımlı olup kocasının "isteklerine" yetişen kadının ne suçu varmış...
o zaman da biz deriz sana artık kendini salmasaydın,adamın gözünü doyursaydın dışarıya kaymasaydı,ne boşancan diye...
jinglebells sallama sen böyle yorumları ya...kadın var kadıncık var işte...
hepiniz kendinize yakışır tavrlarla yorum yapmışsınız. Pea beddua döner dolaşır sahibinini bulur. kızııım köpeğin duası kabul olsaydı gökten senın gibilere kemik yagardı. ahdi canım hadiii. Allah mutlulugum kıskanlanlara mutluluk yuzun göstermesin yarabbım. (amin )
hepiniz kendinize yakışır tavrlarla yorum yapmışsınız. Pea beddua döner dolaşır sahibinini bulur. kızııım köpeğin duası kabul olsaydı gökten senın gibilere kemik yagardı. ahdi canım hadiii. Allah mutlulugum kıskanlanlara mutluluk yuzun göstermesin yarabbım. (amin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?