Yine mi...

kadınlık nedir pardon ama?siz mi kadınlık dersi vereceksiniz?onurdan gururdan bihaber yorumunuzla... boşama diyosun,100 kere aldatılmış kadına toparlan biraz kocanı kazan diyosun...
beddua etmeyi sevmiyorum istemiyorum ama senin hakettiğine inanıyorum,
tepki mi çekerim ne olursa olur umurumda değil,inşallah senin o nişanlın da sana "boynuzu takar"(senin deyiminle) da görürsün o zaman kadınlığı,anlarsın o zaman kendini eşi ve çocuğu için perişan eden kaç yerde birden çalışıp hem eve hem işe yetişmeye çalışan bir yandan da bakımlı olup kocasının "isteklerine" yetişen kadının ne suçu varmış...
o zaman da biz deriz sana artık kendini salmasaydın,adamın gözünü doyursaydın dışarıya kaymasaydı,ne boşancan diye...
jinglebells sallama sen böyle yorumları ya...kadın var kadıncık var işte...

Boynuzu yemek mi ? Sen sinirden iyice edepsizliğe sardın olayı..

Erkekleri cinselliğini kullanarak kendine baglama düşüncesi içinde olan bir üyeden de bunları duymak oldukça garip?

Bu ne yaman çelişki sizin düşüncenize göre?????????

ıyı de sen neden bu kadar agresıflestınkı arkadasım?bu ne savunma yahu,boynuzlanan benım ve dert yanan benım cozum arayan benım. Ister okur gecersın konumu ıster cevap yazarsın .bı oncekı mesajımda da dedıgım gıbı ben bu konuyu herseyı goze alarak actım,kı cogu kısı senın sordugun soruların hepsını sordu ama uslubyla ben de acıklamamı yaptım. Sen neden burdasın o zaman herseyın cozumunu kolayca buluyorsan.

ıyı de sen neden bu kadar agresıflestınkı arkadasım?bu ne savunma yahu,boynuzlanan benım ve dert yanan benım cozum arayan benım. Ister okur gecersın konumu ıster cevap yazarsın .bı oncekı mesajımda da dedıgım gıbı ben bu konuyu herseyı goze alarak actım,kı cogu kısı senın sordugun soruların hepsını sordu ama uslubyla ben de acıklamamı yaptım. Sen neden burdasın o zaman herseyın cozumunu kolayca buluyorsan.

ıyı de sen neden bu kadar agresıflestınkı arkadasım?,aldatılan benım ve dert yanan benım cozum arayan benım. Ister okur gecersın konumu ıster cevap yazarsın .bı oncekı mesajımda da dedıgım gıbı ben bu konuyu herseyı goze alarak actım,kı cogu kısı senın sordugun soruların hepsını sordu ama uslubyla ben de acıklamamı yaptım. Sen neden burdasın o zaman herseyın cozumunu kolayca buluyorsan.

Son düzenleme:
böyle bi üye daha vardı
her konu da gecelik giy evine kocana sahip çık cilveli ol işveli ol başını döndür diye öğütler veren
sanki herşey buna bağlı karşında ki insan olmadıktan sonra bunların ne önemi var

Niye yaa kadın insan değilmi kadının gururu haysiyeti yokmu böyle bir adamı eve kendimize bağlamak için çaba sarf edicez neden böle bi adamı kazansam ne kazanmasam ne . Bir bayanın bu tarz şeyler yazdığını görmek çok üzüyo beni.

Farzet ki padişahın kızı farzet ki değil, ya da farzet ki kendini saldı adama ilgisiz davrandı o adamın defalarca aldatmasını mı gerektirir. Önce uyarır baktı düzelmiyor adam gibi ayrılır. Bunun ki laçka olmuş artık.

ya ne olacaktı:)kadın demek ne demek iki göğüs bir kalça bir vajina...bunlardan başka neyimiz var...tabiiki erimize sahip çıkacaz,gecelikmiş,jartiyermiş,dansöz kıyafetiymiş,fantezi ürünleriymiş hepsini deniyceksin ki adamın gözü dışarıya kaymasın mazallah...her yenilikten haberdar olacaksın,sürekli kendini geliştireceksin,başka ne işin var...
sen kocana sahip çıkmazsan ahan da böyle dışarıya gider işte...bir gözün sürekli kocanda olacak tv falan izlerken,sarışın bir kadına iç geçirerek mi baktı hemen saçını sarıya boyatacaksın,kızıla mı baktı diğer hafta,hooop hemen kızıl...

evinin işlerini de ihmal etmeyeceksin,sarma sararken, mantı açarken altında babydoll olacak ki,belki adam bişey isteyecek hazırlıklı olmak lazım...

Son düzenleme:

hee yaa aynen bunlar işte kocacım kocacım bitanecik kocacım
sen ne dersen ne istersen kocacım
peki kocişimm

Aldatılan her kadın,sevilmediği,arzulanmadığı için yada cilveli işveli olmadığı için aldatılıyor değildir..
Erkek ırkının doyumsuz,tatminsiz,iradesiz kişiliğini göz ardı etmeyelim derim..

Çekilecek bir yapıda değil eşiniz bana göre de..
Ve bence çekmeyin de zaten arkadaşım..
Kişilik zayıflığı eşinizinki..
Silahı kişinin eline verseniz bile,tetiği çeken kendisidir..
Hata aramayın kendinizde..

yok yeminederim ben senin karikatür olduğundan şüpheleniyorum...kızııııammm:) boynuzu yemek ne hoş bir tabirdir öyle,senin o avatarında büzdüğün dudaklarına pek bir yakışmış valla...
göz doktoruna gitmeni tavsiye ediyorum. dudaklarım büzük değil orda.. şu bir seniii hiiiç alakadar etmez ebnim avatarım okey?!!..
. Sen kimsinki benimle bu şekilde konuşuyorsun. hadi canım kendine başka bir kapı bulda orda saldır. Seni alakadar etmez benim laflarım adam akıllınyap yorumunu.

Erkekleri cinselliğini kullanarak kendine baglama düşüncesi içinde olan bir üyeden de bunları duymak oldukça garip?

Bu ne yaman çelişki sizin düşüncenize göre?????????

Boynuzu yemek mi ? Sen sinirden iyice edepsizliğe sardın olayı..

hepiniz kendinize yakışır tavrlarla yorum yapmışsınız. Pea beddua döner dolaşır sahibinini bulur. kızııım köpeğin duası kabul olsaydı gökten senın gibilere kemik yagardı. ahdi canım hadiii. Allah mutlulugum kıskanlanlara mutluluk yuzun göstermesin yarabbım. (amin )

Evet senin saldırgan tavrına karşılık hepimiz kendimize yakışır tavırlarla yorum yapmışız, ama sen de kendine yakışır yorum yapmışsın hanımlıktan uzak cazgırca !!!

Allaha şükür aklım da mantığım da yerinde, erkeği elde tutmak taktiklerini kim verdiyse sana çooooooooook yanlıs anlamıssın canım sen, şu forumdan kime sorsan o adamı terket hatta rezil et der! ha senin basına gelirse ilerde öyle yaparsın yapılan her şeyi yalar yutar kocamdır ne yapsa yeridir dersin, gün gelir dayak yersin ona da kocamdır ne yapsa hakkıdır dersin, o potansiyeli görüyorum sende.. çözüm arıyor demişsin biz çözümü söylüyoruz canım sen hastalıklı düşüncelerini buralara saçma!

seviyeli bir şekilde tartışmayı bile beceremiyorsun, çünkü bu bir meziyettir ve zeka ister. ama sen yaptığın yorumlarla zeka seviyeni gösterdin, hadi canım güle güle

Herkesın dusuncesı yapacakları kendınedır ama burası adı ustunde kadınlar klubu bırlıkte dertlesebılecegımız fıkır alısverısı yapabılecegımız bır ortam kı olay nerden nereye geldı. kım kımden ne kotu bır yorum almıssa ben bunu yapanlar ıcın arkadaslarımdan ozur dılıyorum sonucta benım konumda boyle kotu bır durum oldu.

ozelden yazan arkadaslarım,yenı uyelıgımde mesaj sayım 100u bulmadıgı ıcın mesajlara cevap veremıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…