• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi...

Ikı haftadır ayrı evlerde yasıyoruz tum esyalarını annesıne ındırdım.ben bu adamı anlasmalı bosanmaya nasıl ıkna edıcem bılmıyorum. o vıdeo hala gozumun onunden gıtmıyor
yuh yuh yuh diye diye okduudm. çokmu boş bıraktın kocanı belki cinsellikten sorunları oldugu için dışarı gitti... Belkide sorun sende tamam adam yapıyor ama sen hiç düşündünmü ben hata yaptımmı acaba ihmal ettimmi kendimi saldımmı ..
erkekler öylr birşeyki.. ama seninki baştan oynaşmaya başlamış bii tarafı.. boşanmayın niye boşancan.. boşan dahda sal gitsin. size bakmak zoruda boşanma çook sogundun belkı ama ytekrar kazanmaya çalılş kocanı.. baktın yapamıycan BOŞANMA ama Çok yzde verme baksın size evladınız var.. boşanpta napcan.. sen kadnlıgını koy ortaya biraz toparlanmaya çalışın.........

Çok üzgünüm ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim...

Ama ne olur boşanın bu adamdan.

Kendinizi,çocuğunuzu,onurunuzu gururunuzu kurtarın.

Allah yardımcınız olsun...

Arkadas yasadiklarin gercekten cekilmez bir hal almis...bir hata olur affeder denersin ...ama anladigim kadariyla iyice yuzsuzlesmis esin...cekim yapiyor birde ....bence cocugununda daha fazla bu ortamda kalmamasi lazim...esinin ailesininde sana destek vermesi manevi acidan guclu olmaniz icin onemli...kizinizla bir hayat kurun kendinize...iyi sanslar dilerim...

yuh yuh yuh diye diye okduudm. çokmu boş bıraktın kocanı belki cinsellikten sorunları oldugu için dışarı gitti... Belkide sorun sende tamam adam yapıyor ama sen hiç düşündünmü ben hata yaptımmı acaba ihmal ettimmi kendimi saldımmı ..
erkekler öylr birşeyki.. ama seninki baştan oynaşmaya başlamış bii tarafı.. boşanmayın niye boşancan.. boşan dahda sal gitsin. size bakmak zoruda boşanma çook sogundun belkı ama ytekrar kazanmaya çalılş kocanı.. baktın yapamıycan BOŞANMA ama Çok yzde verme baksın size evladınız var.. boşanpta napcan.. sen kadnlıgını koy ortaya biraz toparlanmaya çalışın.........

arkadasım ben kocamı hıc ıhmal etmedım.herkes derdı cok ılgı gosterme bu adama dıye hem.ayrıca bakımlı bır kadınım ben.oyle kendımı salmadım hıc.daha nasıl kazanıyım kocamı arkadasım adam yaptıgı hıcbı halttan sonra bı kere ozur dıleme benı gerı kazanma zahmetınde bulunmadı hep ben onu kazanmaya calıstım. ve benım esım hergun evden ıse ısten eve gelen bı adam.zaten duyan bu adam hangı arada yapmıs bunu dıyo.
arkadasım senın boyle bırseyı yasamanı ıstemem ama kendını benım yerıme koy bı kere daha ne kadar kabullenebılırsınkı.

ayrıca esım benle ayda bır benım zorumla ılıskıye gırıyordu ne zamandır,ben bunu dıle getırdıgımde de yorgunuz zman bulamıyoruz derdı ama aslında sadece bana zaman bulamıyormus

arkadasım ben kocamı hıc ıhmal etmedım.herkes derdı cok ılgı gosterme bu adama dıye hem.ayrıca bakımlı bır kadınım ben.oyle kendımı salmadım hıc.daha nasıl kazanıyım kocamı arkadasım adam yaptıgı hıcbı halttan sonra bı kere ozur dıleme benı gerı kazanma zahmetınde bulunmadı hep ben onu kazanmaya calıstım. ve benım esım hergun evden ıse ısten eve gelen bı adam.zaten duyan bu adam hangı arada yapmıs bunu dıyo.
arkadasım senın boyle bırseyı yasamanı ıstemem ama kendını benım yerıme koy bı kere daha ne kadar kabullenebılırsınkı.

Kendini suçlayacağın hiç bir şey yok.. Böyle bir adamı kazanmak için uğraşmaya değer mi canım ??

Erkekleri gözünüzde o kadar yüceltmeyin...Sorun hep kadında öyle mi... Fazla bir şey yazmak istemiyorum ama bir bayan olarak yakıştıramadım hiç mesajınızı...Umarım ironi yapıyorsunuzdur....

adamın yapmadığı rezillik kalmamış ama hala hatayı kendinde ara,boşnama diyen arkadaşlarımız var..bu yorumları gördükçe çok üzülüyorum ben.

Son düzenleme:
bu adamın savunulcak yanımı varya bos bırakmayla ne alakası var bu durumun hata dediginiz bir kere olur defalarca degil adam resmen goze soka soka yapıyor bu isi kadınlar surekli erkekleri elinde tutmak icin cabamı harcamak zorunda bizde bir kere geldik dunyaya erkeklerin ihanetleriyle ugrasacak ve onları kazanmaya calısacak kadar bos zamanımız yok

O adamın boşanmıcam demesi sorun değil, sen kadın olarak ne yaptıysa herşeyi anlat duruşmada boşanırsın ve ben olsam onun yüzünü görmeye bile tahammül edemem bırak ayrı evlerde yaşamayı pislik heriff.

herkes bir kere geliyor dünyaya,onda da böyle değmeyen adamların nazını çekip her yaptıklarına evet dersek,aman elimizde tutmak için herşeyi yapalım,katlanalım diye yaklaşırsak Allah'ın bize verdiği cana yazık olur.anamız-babamız bizleri böyle kendini bilmez adamlara kul-köle olmak için büyütmedi,kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme:
eşin aşırı derecede zampara, artık kırklanıp töbeler de etse, anasının evladının üzerine yemin de etse, değil ismini resmini üzerine dövme de ettirse, sakın yumuşama, sakın inanma.

bu kronik aldatan bir adam asla ve asla iflah olmaz.

sen istersen dünyanın en güzel kadını ol. sekste 1 numara ol yine de aldatır bu tipler. o yüzden gözü dışaroya senin yüzünden mi kaydı, aman yuvanı dağıtma diyenlere kulak asma.

Boşanma diyenlere şaştım da kaldım inanki,böyle bir durumun daha beteri var mı acaba,hala neyi bekleyecek de boşanmayacak?!! Şaka gibisiniz yaa!! Allah sabır versin canım,yeni bir başlangıç çok iyi olacak,emin ol..Bir manyakla evli kalmanın düşüncesi bile korkunç!

jinglebells arkadaşım cidden sende bir problem mi var?gerçekten soruyorum laf sokma maksatlı değil?gerçekten böyle kocandan ayrılırsan sokaklara düşüp tiner falan mı çekmek zorunda kalacaksın,ya da başka kötü yollara mı sapmak zorunda kalacaksın,ya da birileri falan mı öldürecek?
sadece hayat düzenim bozulmasın diye mi terketmedin yoksa o "yaratığı"?
inanamıyorum ya,hadi ilk üçünde affettin diyelim ne bileyim bahanelere sarıldın falan...ama yuh yani!ya nasıl bir yıkımdır bu!o "yaratığın" sana ve kızına psikolojinize,hem de sadece o lanet olası "uçkuru" için nasıl zarar verdiğini göre göre devam edeceksen ne diyeyim ben sana...
ben burda çıldırdım,yeminederim küfretmek geliyor içimden ya burda...
o "yaratık" bir kız babası değil mi?hiç mi düşünmüyor sizi?
hele o karşısındaki kadınlar...nasıl kolunda karısı ve kızının adı dövmesi olan adama yaklaşırlar ki...delirdim.

lütfen dalga geçtiğini söyle...
nasıl bir mantık ürünü acaba bu sözler...adam diyor,kaç farklı kadınla aldatmış diyor...adam 700 tane mesaj çekmiş diyor...adam belden aşağısını kameraya çekmiş diyor...adam çapkın değil sapkın,sapkın!
hala kadını suçlama peşindesiniz,ben acaba hata yaptım mı diye düşün şu mu bu mu diye düşün?

boşanmasın tabii niye boşanacak,bunun "dul" damgası yemesi var, bu zihniyette kadınların "dul" diye kocalarından kıskanması var,elektriği,kirası,suyu,faturası var...boşanmasın ya niye boşanacak... onur mu?o da neymişki?altı üstü 4 harfli kelime...acıkınca onurumu mu yiycem sanki...çalı çırpı olsa da evimdir,ayı uyu olsa da kocamdır...baksın size evladınız var...tabii baksın ne boşancan adama hatta başka kadınla halvet olup geldiğinde bir bardak şerbet ver güzel etli bir yemek hazırla...o kadar protein kaybetmiştir yazıktır...ölürse naparsın mazallah...kim bakar size...

ya jinglebells arkadaşım valla var ya...allah yardımcın olsun,şu meselede bile sana hata aratan insanların arasında gerçekten dul olmak göze alınması zor bir süreç...

Kendini suçlayacağın hiç bir şey yok.. Böyle bir adamı kazanmak için uğraşmaya değer mi canım ??

valla kendımı suclamıyorum canım,daha ne kadar affedebılırımkı ben bu adamı.bende de suc olabılır olamaz demıyorum ama bu kadar aldatılmayı hakedecek kadar da suclu olduguma ınanmıyorum ve de degılım

jinglebells arkadaşım cidden sende bir problem mi var?gerçekten soruyorum laf sokma maksatlı değil?gerçekten böyle kocandan ayrılırsan sokaklara düşüp tiner falan mı çekmek zorunda kalacaksın,ya da başka kötü yollara mı sapmak zorunda kalacaksın,ya da birileri falan mı öldürecek?
sadece hayat düzenim bozulmasın diye mi terketmedin yoksa o "yaratığı"?
inanamıyorum ya,hadi ilk üçünde affettin diyelim ne bileyim bahanelere sarıldın falan...ama yuh yani!ya nasıl bir yıkımdır bu!o "yaratığın" sana ve kızına psikolojinize,hem de sadece o lanet olası "uçkuru" için nasıl zarar verdiğini göre göre devam edeceksen ne diyeyim ben sana...
ben burda çıldırdım,yeminederim küfretmek geliyor içimden ya burda...
o "yaratık" bir kız babası değil mi?hiç mi düşünmüyor sizi?
hele o karşısındaki kadınlar...nasıl kolunda karısı ve kızının adı dövmesi olan adama yaklaşırlar ki...delirdim.

arkadasım ben kacarak evlendım o yuzden ılk baslarda hep affettım,sırf annemler bız sana demıstık laflarını duymamak ıcın.Kı ılk olayda hamıleydım.Esım de bılıyorkı bız bosanırsak annemler benı ıstesem de ıstemesemde memlekete goturecektı,hiçbir iş imkanım yok ve aılem sureklı kavga ıcınde ergenlık cagına gıren,kufreden, bır kardesım,sureklı babannem yuzunden babamı ezen bır annem var.ha dıceksınkı yıne de degermı?degmez tabkı ama kızım ıcın katlandım cogu seye.herkes dedı etrafımda yuvana sahıp cık kocan elbet durulacak dıye ama durulmadı.

ha bır de bu son ıkı aldatmasındakı kısılerden bırı ısyerınde calısan dul bır bayan 40 yasında esımden 9 yas buyuk,dıgerı de ısyerınden bı arkadasın arkadasıymıs ve ben bu kısıyı sanırım buldum ama bulsam ne olacakkı.seytan dıyorkı gıt mudure anlat sızın ısyrınızde olanlardan haberınız varmı dıye ama yıne de merhamet edıyorum eden bulur.

lütfen dalga geçtiğini söyle...
nasıl bir mantık ürünü acaba bu sözler...adam diyor,kaç farklı kadınla aldatmış diyor...adam 700 tane mesaj çekmiş diyor...adam belden aşağısını kameraya çekmiş diyor...adam çapkın değil sapkın,sapkın!
hala kadını suçlama peşindesiniz,ben acaba hata yaptım mı diye düşün şu mu bu mu diye düşün?

boşanmasın tabii niye boşanacak,bunun "dul" damgası yemesi var, bu zihniyette kadınların "dul" diye kocalarından kıskanması var,elektriği,kirası,suyu,faturası var...boşanmasın ya niye boşanacak... onur mu?o da neymişki?altı üstü 4 harfli kelime...acıkınca onurumu mu yiycem sanki...çalı çırpı olsa da evimdir,ayı uyu olsa da kocamdır...baksın size evladınız var...tabii baksın ne boşancan adama hatta başka kadınla halvet olup geldiğinde bir bardak şerbet ver güzel etli bir yemek hazırla...o kadar protein kaybetmiştir yazıktır...ölürse naparsın mazallah...kim bakar size...

ya jinglebells arkadaşım valla var ya...allah yardımcın olsun,şu meselede bile sana hata aratan insanların arasında gerçekten dul olmak göze alınması zor bir süreç...

ben kendıme sormadımmı sanıyorsunuz suclumuyum dıye,hem de o kadar kendımı sorguladımkı,aynanın karsısında.ben ne yapıyorum da bu adam baskalarına gıdıyor dıye. Evlısın,kızın var,senı herseye ragmen affeden seven bır esın var,ıkınız de calısıyorsunuz gulluk gulıstanlık bı durum gorunurde ama erkekler boyle zamanda mı yapıyor nedır bılemedım.Bızım orda parayı buldu bıtı kanlandı derler.Ben ıkı okulda ucretlı ogretmenlık ve bır dersanede calıstım bu sene,ogle arası kosarak gelırdım eve kızımı sevıyım bıraz dıye,aksam eve gelınce hangı ıse gırısecegımı sasırırdım ama nıye daha ıyı bır gelecek ıcın kızıma.belkı cogu erkegın ya da belkı de bayanın.. gozunde kucuk gelen alısverıs,yemek camasır,utu, bulasık,çöp atma dahıl benım ısımdı.Bı de ustune aldatıldım cıdden suc bende ya gercekten oturuo dusuneyım bakıyım ben ne yapmadım bu adama baska.

Guzelim eger sen bu adama bagli degilsen ekonomik olarak.. ki soyledigine gore elinde meslegin varmis kayinvaliden arkandaymis ailen arkandaymis…bastan beri hic affetmemen gerekirdi, cunku 1 defa yapan gene yapar. Tabiiki hatalar insanlara mahsus, affetmekte..ama boyle bir sucu affetmek ne kadar dogru olabilir?
Suanda affetsen bile surekli o seyrettigin video aklina gelecek tiksineceksin, kaldiki bunca zamandir tuketmissiniz herseyi..esin senden bosanmasa dahi kizinla kendine yeni bir hayat kur canim, sakin tekrar affetme cunku hayatin boyunca uzulursun..bazi insanlar arsiz oluyorlar maalesef…bir laf var; haram bacak arasina alisan iflah olmaz diye. Rabbim insaAllah bir cikis yolu gosterir esin olacak adamda umarim fikrini degistirip bosanmayi kabul eder. Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Back
X