- Konu Sahibi jinglebells
-
arkadasım esımı evden kovdum,ıkı haftadır kızımla beraberız.arkadasim videosunu yakaliyosun ve hala onunlaa ayni evdemisin pessshadi oteki seyleri affetin anlarim ama adam telefonuna cekmis sex yaparken gercekten kizdim sana bu konuda kimseye bagli degilsin sen o yokkende vardin.migden nasil kabul ediyor bunlari.cocuk icin dersen eminimki cocugun sapik bir babayla yasamaktansa annesiyle tek yasar
Aman allahım.. arkadaşım sen nasıl sabrettin bu kadar olaya böyle.. bırak defolsun gitsin ne hali varsa da görsün.. bu nasıl birşeydir yapıyor yapıyor affet bi kere yaptıktan sonrası geliyor işte çünkü biliyorki sen onu affediyorsun.. kızınla ikiniz güzel bi hayat kurarsınız.. ilerde de helal süt emmiş biri çıkar karşına ve yoluna devam edersin.. bilemiyorum belkide kızın için sabrettin bunca olaya sen ama ben aldattığını öğrendiğim gün annemlere gittim ertesi günde davamı açtım 16 temmuzda kurtuluyorum inşallah
Bilgisayarda sistem geri yükleme var geri alsan atıyorum olayın olduğu zamanlara geri gelebilir belki yazdıklarını bulabilirsin ayrıca mahkemeye de söylersen onlar çıkartırlar diye düşünüyorum
Cekismeli bir mahkemede kayinvalidenizin hala tarafsiz, ya da sizden tarafa kalabilecegini sanmiyorum. Bosanmakta kararliysaniz bence hemen annenizin yanina filan gitmelisiniz. Yani bir sure esinizin ailesinden de uzaklasmalisiniz, yoksa mahkemede pek de ozgur davranamazsiniz. Bosanma davalari hele bir de cekismeli ise cok can yakici, aciticidir. Hic bir anne bu kadarina katlanamaz, sizin kayinvalide bu aciyi hakketmiyor da ustelik. Onu olayinizin disinda tutun, iyi niyetini sahitlik etmesini isteyerek suistimal etmeyin bence, yazik kadina, sonucta o da bir anne..
Anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorsa,çekişmeli boşanırsınız..
Ama sonuna kadar hakkınızı arayın arkadaşım..
Allah yardımcınız olsun. çok üzüldüm..
telefon hattı teyzenizin adına demiştiniz. ayrıntılarını bulun.
teyzeniz kuzeniniz yani diğer olaylarda aranızı bulan herkes sizin tanığınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?