Yine mi...

arkadasim videosunu yakaliyosun ve hala onunlaa ayni evdemisin pesss hadi oteki seyleri affetin anlarim ama adam telefonuna cekmis sex yaparken gercekten kizdim sana bu konuda kimseye bagli degilsin sen o yokkende vardin.migden nasil kabul ediyor bunlari.cocuk icin dersen eminimki cocugun sapik bir babayla yasamaktansa annesiyle tek yasar

Aman allahım.. arkadaşım sen nasıl sabrettin bu kadar olaya böyle.. bırak defolsun gitsin ne hali varsa da görsün.. bu nasıl birşeydir yapıyor yapıyor affet bi kere yaptıktan sonrası geliyor işte çünkü biliyorki sen onu affediyorsun.. kızınla ikiniz güzel bi hayat kurarsınız.. ilerde de helal süt emmiş biri çıkar karşına ve yoluna devam edersin.. bilemiyorum belkide kızın için sabrettin bunca olaya sen ama ben aldattığını öğrendiğim gün annemlere gittim ertesi günde davamı açtım 16 temmuzda kurtuluyorum inşallah
Bilgisayarda sistem geri yükleme var geri alsan atıyorum olayın olduğu zamanlara geri gelebilir belki yazdıklarını bulabilirsin ayrıca mahkemeye de söylersen onlar çıkartırlar diye düşünüyorum

Son düzenleme:
bu adam iflah olmaz artık, nasılsa her seferinde affediyo diye iyice tepene binmiş. Aldatması sevmediğinin en büyük göstergesi. Seven aldatamaz aldatmayı aklından dahi geçirmez. Bırakalım bi yana aldatmasını, seni sevmediğini gösteren bi delil var elimizde. Seni sevmeyen bi adamla evliliğe devam eder misin? Ben etmem. Ayrıca öğretmensin maddi özgürlüğün var ne diye çekiyosun ki...

bu adam kesinlikle tekme yemeyi haketmiş bide nasıl videoya çeker ahlaksızlığını ya hiç mi utanma yok

Cekismeli bir mahkemede kayinvalidenizin hala tarafsiz, ya da sizden tarafa kalabilecegini sanmiyorum. Bosanmakta kararliysaniz bence hemen annenizin yanina filan gitmelisiniz. Yani bir sure esinizin ailesinden de uzaklasmalisiniz, yoksa mahkemede pek de ozgur davranamazsiniz. Bosanma davalari hele bir de cekismeli ise cok can yakici, aciticidir. Hic bir anne bu kadarina katlanamaz, sizin kayinvalide bu aciyi hakketmiyor da ustelik. Onu olayinizin disinda tutun, iyi niyetini sahitlik etmesini isteyerek suistimal etmeyin bence, yazik kadina, sonucta o da bir anne..

valla ne diim okuduğumdan beri empati kuruyorum midem almıyor,neler düşünüyorum düşüncelerimide yazamıcam sadece sana Allah sabır ve tez elden bu içine düştüğün kaostan bi an önce sıyrılmanı dilerim allah yardımcın olsun cnm ne diim herkes söylemiş gerekeni:26:

basıma gelseydı ne yapardım dıye dusunuyorum da cok zor bır durum umarım bıan once kurtulursunuz o ıgrenc adamdan...

arkadasım esımı evden kovdum,ıkı haftadır kızımla beraberız.

esyalarını almaya geldıgı gun ben kaynanama ındım ne alıcaksan al dedım,o ara bılgısayarın gızlı olan dosyaları var olayların program halınde atıldıgı yerler.ordakı bolumu sılmıs.arkadasıma soyledım o da o kısım sılınmısse hıcbırseyı kanıtlayamazsın demıs.bılgısayarda da sureklı okey oynuyordu dıye bılıyorum ama demekkı baska seyler yapıyormus.ama sıstem gerı yuklemesıyle gerı gelırmı bılmem

Kayınvalıdemı mahkeme olayına karıstırıp uzmek ıstemıyorum bunu ılk yazılarımda da yazmıstım arkadasım,bugun aılemın yanına geldım.tatıl amaclı dıye bılıyor annemler,onlara dava acana kadar bırsey soylemıyorum.Hafta bası avukat arkadasım gelecek onunla genıs kapsamlı bır sekılde konusucam.bır de su kadınlar klubu forumundakı avukatların oldugu lınke gıreyım bugun.

Arkadaslar ben henuz bır hukuk sıtesıne durumumu anlattım ve ordakı avukatlardan bırı bana soyle cevap vermıs.

Medeni Kanunda "zina" sebebi ile özel boşanma sebebi düzenlenmiştir.Bu düzenlemeye göre affetme varsa veya olaydan sonra 6 ay geçtikten sonra dava açılırsa talep reddedilir.

Kişisel önerim davanızı "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" genel sebebine dayanarak açmanızdır.

Böylece süre koşulu olmaksızın bahsettiğiniz olayların evlilik birliğini çekilmez hale getirdiğini ve eşinizle birlikte yaşamanın sizden beklenemeyeceğini ileri sürer ve tanık ve tüm yasal delillerle iddianızı kanıtlarsanız davanız kabul edilebilir.

Bir avukattan doğrudan yardım almanız yararınızadır.

Arkadaşım,yaşadıklarına çok üzüldüm..Hayırlısı ile boşanıp kurtulmanızı ve hayata yeniden o adamsız ferah ve kafanız huzurlu bir şekilde tekrar başlamanızı dilerim...

İnşaallah biranönce kurtulursun bu adamdan, başka sorunlar olsa belki evladınız var bir daha düşün falan denebilir belki ama sizin durumunuzda artık denilebilecek hiçbirşey göremiyorum. Adam her zaman her haltı yediği için hep şeytanlık düşündüğünden sizin kadınlar kulübü üyeliğinizi bile karıştırıp size yasak koyabiliyor. Önce kendi uçkuruna yasak koysun o geri zekalı.
Sakın üzülme al evladını git uzaklara kurtul ondan, hatta çocuğunu bile gösterme bırak o üzülsün şu saatten sonra.

Arkadaslar demin kayınvalıdemle gorustum,hal hatır sordu nasılsın dıye.annemlere selam soyledı fılan.
Ben annemlerdeyım su an.
Bu arada esım evıme cıkmıs orda kalıyormus
Dun facebook a gırdım su canak okey mı ne var ona gırmıs gec saatte sabah anneme sordum evet eve cıktı aksam dedı
Bız de sen anahtarı verdın zannettık dedı
Gecenlerde anahtarını kaybetmıstı demekkı bulmus ben gıttıgım gıbı de yukarı cıkmıs.
Adamın hala aklı ınternette ya
Baska ne beklenırdıkı

Bu adamdan kurtulduğunda kuşlar kadar hafif hissedeceksin kendini..Hiç değmez ömrünü çürütmeye.......

Anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorsa,çekişmeli boşanırsınız..
Ama sonuna kadar hakkınızı arayın arkadaşım..
Allah yardımcınız olsun. çok üzüldüm..

Anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorsa,çekişmeli boşanırsınız..
Ama sonuna kadar hakkınızı arayın arkadaşım..
Allah yardımcınız olsun. çok üzüldüm..

telefon hattı teyzenizin adına demiştiniz. ayrıntılarını bulun.
teyzeniz kuzeniniz yani diğer olaylarda aranızı bulan herkes sizin tanığınız.

anlaşmalı boşanmıyosa mahkemelerde sürünün yine de boşanın bu ne arsızlık be tövbe tövbeeee adama bak

telefon hattı teyzenizin adına demiştiniz. ayrıntılarını bulun.
teyzeniz kuzeniniz yani diğer olaylarda aranızı bulan herkes sizin tanığınız.

arkadasım faturalar ayrıntılı gelıyor zaten onun hattının.ama herhangı bır acık yok mesaj yok cunku bundan bı oncekı ısyerınden 700u gecık mesaj yolladıgını ayrıntılıda gordugumden berı bır falso vermedı hattan dolayı

efsal arkadasım faturalar ayrıntılı gelıyor zaten onun hattının.ama herhangı bır acık yok mesaj yok cunku bundan bı oncekı ısyerınden 700u gecık mesaj yolladıgını ayrıntılıda gordugumden berı bır falso vermedı hattan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…