Yine mi...

telefonlarımız ogretmen olan ortanca teyzeme aıt,telefonlar ayrıntılı gelıyor ama mesaj fılan yok yollanan,oyle suphe duyacagım bır durum yok faturala baktıgımda. whatsapp dıye bır program cıkmıs. ınternet lolan heryerde kullanabılıyorsun ama hıcbır sekılde faturana yansımıyor cunku ınternet bazlı bırsey.mesajlasabılıyorsun konusabılıyorsun ama faturada gorunmuyor.belkı bılenınız vardır ben bunu kullandıgını dusunuyorum

arkadasım benım bır kızım var. en azından ılerıde boyle bısı sordugunda baban benı defalarca aldattı dememek ıcın anlasmalı bosanmaya bıle varım ben.

anlatmak ıstedıklerımı cok guzel ıfade etmıssın arkadasım tesekkur ederım.

Mesleğiniz benim için tamamen konunun dışında çünkü yaşananlar tamamen kadın, eş , anne olmakla ilgili. Yaşanan hiç bir şeyi meslekle bağdaştırmamak lazım. O kadar ağır şeyler ki yaşadıklarınız ben okurken dahi zedelendiğimi hissettim. Ama satır aralarında barışabileceğinizin yada bu düzeni birdahaki sefere kadar devam ettirebileceğinizi algılıyorum. Çocuğunuz böyle bir evliliğin devamı için gerekçe değil bana göre. Üstelik daha çok küçük. Kendiniz için neyin doğru olduğunu düşünüyorsanız tabi öyle yapacaksınız. Allah yardımcınız olsun.

Barısma soz konusu degıl.Ikı haftadır sureklı dusunuyorum bosanınca ne yaparm,bu evde kalsam en azından kızıma kayınvalıdem bakacak,ıs bulma ımkanım bu sehırde daha fazla.en azından bır part tıme ısım garantıde,acaba kızıma yetebılırmıyım,onun maddı manevı ıhtıyaclarına tam anlamıyla cevap verebılırmıyım dıye sureklı dusunuyorum.ıs bulamazsam ne yaparım dıye.Aynı soyadı altında ayrı evlerde yasamaya katlanabılırmıyım.Kafam cok karısık su an

Son düzenleme:
Ya allah askına ya kızın laflarına takılı kalmayın kımbılır nasıl bır pıskolojıye sahıptır suan allah kımsenın basına veremesın yazdıgı bıkac kelımeye takılı kalmıssınız onun yerınde sız olsanız kımbılır neler yazardınızkız ozurde dıledı e daha ne uzatıyosunuz ıcınden geldıgı gıbı derdını dokmus bıraz argo tabırlerde bulunmus olabılır ama cok uzattınız yanı

canım benım cok zor seyler yasıyosun allah yardımcın olsun ama o adamın bırdaha senı kandırmasına nolursun ızın verme onun senden bosanmamasının sebebı gene senı kandırmak yada senı baskasına yar etmemek bu kadar bencıl bır ıblıs ıste kendı okadar kadınla yatsın kaksın sen bıtek onu ol ıstıyo senı cok sevıyoduysa degerını bılseydı aldatmasaydı adı herıf

arkadaşım kaç kurtar kendini bu ne yaa ne ar ne haya aşmış adam kendini.. sana yazık çocuğuna yazık
yeniden kur hayatını.. ikna mikna bırak bunları hiç uğraşma.. avukata birak iste tazminatını bırak o avukatı ikna etmeye çalışsın
adamdaki rahatlığa bak.. karısı sevmiş inanmış affetmiş serseri yatıkça yapmış..
özgür bırak ne halt yerse yesin kafan rahat olur. Adam paranoyak yapmıştır seni. Ayrıca destek al mutlaka. bu kadar şey yaşayıpta söylediklerini okuyunca sağlıklı düşünemediği düşünüyorumm.. tek sözüm kaç kurtar kendini

Gerçekten kayınvalideniz büyük şans sizin için. Herşey yavaş yavaş oluşacaktır. Elbet ayaklarınız üzerinde dik duracaksınız. Biraz zaman verin kendinize. Bu travmayı atlatmak kolay değlil elbet. Ben yanlış anladım demekki çünkü çoğu kadın çoçuğum için katlanıyorum diyerek ,mutsuz bir hayata bilerek katlanmayı seçiyorlar. En azından bunu yapmayı düşünmediğinize svindim. Yolunuz da , bahtınız da , şansınız da bundan sonra açık olur inşallah..

Tesekkur ederım arkadaslar.Bır de su gecelerı korkmama olayını atlatırsam benden ıyısı olmayacak : ) saat kac oldu ben hala uyuyamadım. bı tıkırtı oldugunda kapıda dıkılıverıyorumhırsızmı dıye.Uykusuzluktan olucem bu gıdısle :)

haklısın arkadasım,affetmemelıydım.ılk olayda hadı ınternetten yazısmalar olmus reelde bırsey yok affet,onu affet cocugunuz var bunu affet cocugunuz var dıye dıye ben kendımı bıtırmısım.

Aman sunun kızı bosanmıs, bir cocuguyla dul kalmıs demesinler, kacarak evlendiginiz icin de cevrenizin tek korkusu bu olduguna kanaat getirdim, esinizin yaptıkları bin' i gecmis, bir degil, iki degil siz yine iyi dayanmıssınız, birde bu adam baba he? Uckur sevdası yüzünden kızını bile düsünmemis pes, ihaneti adet haline getirmis ve siz' de her seferinde bir sekilde affedip, geri döndükce tekrarlamaktan hiic vazgecmemis..

Mide bulandırıcı konusmalar ve video zaten bence bardagı tasıran son damla olmalı artık, kimse' nin sözünü dinlemeyin normal bir insan gibi bu kadarını da signe' ye cekip kaldıramayacagınızı düsünüyorum zaten iyice yüz bulur, bunları yapabilen daha neleri yapmaz ki?

Gec bile kalmakla beraber en dogu kararı vermissiniz, kimseyi dinlemeyin ve esinizi de ikna etmeye calısmayın, ne kadar bosanmak istemese de arada ihanet var, bir sekilde bosanırsınız. Allah yolunuzu acık etsin..

evet sorunlarım oldugunda annemlere ılk zamanlar bahsederdım ama kacarken dusunecektın laflarını duymak ıstemedım.hep mutlu oldugumuzu ve herseın yolunda gıttıgını gostermeye calıstım ama olmadı.kendı kendıme dıyorum,aynı apartmanda dıktator anlayıssız kayınpeder ve kayınvalıdem olsadı su an burada olmazdım dıye.

davayı acacagım,yalnız bu sılınen vıdeo acaba yenıden bulunurmu?onu merak edıyorum

Artık hic kimseyi dinleme, ailenle de konus umarım destek olurlar sana, mesajların bulundugunu biliyorum ama video' yu hic bilmiyorum bu gibi durumlarda aslında biraz serin kanlı olmak lazım, o video' yu kendi telefonunuza gönderseydiniz keske, ve o video eger bulunursa inidirilmis mi? yoksa o telefonla kaydedilmis mi? esiniz yüzünü göstermese bile anlasılır bir sekilde, insallah öyle birsey vardır da eliniz de deliliniz olmus olur.

arkadasıma sordum vıdeo sılınse bıle telefonun ıcınde bulunan bı dosyada hepsı tutuluyor dedı ama ne kadar dogru dedı bılemem canım.

ne diyecegimi bilemiyorum inanki şoklardayım affedilecek yanı yok artık o adamı bir an evvel boşanmaya bak sen hem kendine hemde bebeğine bakar gül gibi geçinir gidersiniz bu ne yahu sayısını ben unuttumm yuhh yaniii

hayatta bırcok olay yasıyor ınsan SEHER YILDIZI.
becerme lafı ıcın de ozur dılıyorum artık ne dıyım.
ogretmenler robotmu,bız hep kıbar konusan hıcbır sorunu olmayan ınsanlarmıyız sence

o kelimeleri herkes kullanıyor burda aaaa ooo diyenler bile. demek istediğim sanki günlük olaylardan bahsediyorsun. bu kadar olayı yaşamamış gibi değilsin. o kadar hafife alarak yazmışsın ki.

başkasının konusuymuş gibi bi oku yazdıklarını.
dedimya en sonunda eğer yaşananlar doğruysa sen gerçek değilsin diye...
bu kadar olayı yaşayıp sanki bi kırgınlığı affeder gibi affediyorsun üzümün çöpü armutun sapından tartışmışsınız gibi aksettiriyorsun ya aklım mantığım almadı...
tekrar diyorum eğer bunlar gerçekse ve sen bu akıl almaz felaketin içinde affettiysen sen gerçek değilsin...

arkadasım,olayları hızlı hızlı gectım cunku o kadar cok vukuat vardıkı,sonuclarıda hep aynı bıttıgı ıcın sıradan br sekılde yazdım.yoksa bır sayfa tutar belkı de sıkılıp kımse okumazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…