Yine mi...

bende senin bu yorumuna YUH demek istiyorum yuksek musadenle.

lütfen kızmayacaksan kocan denen o yaratığa pislik diyerek başlıycam...sen hamileyken aldattı,sen huzursuz bir ailede büyümüşken,bunu fırsat olarak kullanıp senin gidemeyeceğini,elmecbur oturacağını bile bile bu eziyetleri yaşattı sana...
sen şeytanı boşver,sen efendiliğini koru,hiç müdüre falan da gitme,kadınla yüzyüze konuşup içini boşalt say bağır çağır...kocan olacak pislikle de öyle...
boşanacaksan ailenle oturmak zorunda kalmayacaksan eğer "bana göre" kesinlikle boşanmalısın,ailenle birlikte oturmaya da zorlayamazlar seni...kaç yaşında kadınsın sonuçta...eğer gerçekten kızının psikolojisini düşünüyorsan bu evliliğin devam etmesi için ben neden göremiyorum...

Sen gerçek misin ?

nereye el sallıyoruz

bir arkadaş paylaşmıştı dün burda bir sözü; "bir insanın mayasında eşeklik varsa,Allah kanat taksa da ahıra uçar" diye...
senin kocanın da mayasında bu varmış ki,huzurlu mutlu yuvasında oturacağı yerde gitmiş ahıra uçmuş...

kızlar bence o arkadaş bilerek yazmış o mesajı,yani bir nevi kinaye yapmak istemiş.bugün sevgi pıtırcığı gibiyim, en azından ben öyle düşünmek istiyorum

kararlıysan vazgeçme boşanmaktan canım....
kaynanan sana destek en azından..
belki şahitlik edebilir senin için...
düzelirmi bilmem ama kredisini tüketmiş gibi geldi bana....
anladığım kadarıyla eşin değişmez sen barışsanda olan çocuğuna olur..
hem kendine hem çocuğuna yazık etme derim..
allah yardım etsin..
gerçekten çok zor durum..

hasbinalllah yaa, bir kadın olarak bunları nasıl yazarsın! hiç mi gurur haysiyet yok sende? tekrar kazanmaya calıs kocanı mı?!!!!! Allah akıl fikir versin sana

tesekkur ederım arkadasım destegın ıcın.
sımdı affetsem sonrakınde eve kadın atar bu adam
onu bıraktım zaten su an evımızde kalıor doya doya ınterntte ıstedıgını yapıyodur sımdı.
senın konunu en son dun okudum bır gelısme varmı arkadasım,ınsallah senın durumun da dıledıgın gıbı olur kendıne olan ozguvenını kaybetme arkadasım.

hasbinalllah yaa, bir kadın olarak bunları nasıl yazarsın! hiç mi gurur haysiyet yok sende? tekrar kazanmaya calıs kocanı mı?!!!!! Allah akıl fikir versin sana

Kocasını kazanana 4 tane kadın yanında promosyon !!!! :))))
tovbe tovbe :)
kızlar Allah razı olsun sızden destegınız ıcın saoun dunden berı kendımı daha ıyı hıssedıyorum yoksa patlıcaktım ıcın ıcın

deli misin ya ne kazanıcan öyle adamı?hayatını kaybedersin sonunda...sen hiç merak etme,ben kendi adıma konuşayım sonuna kadar destekçiyim boşanman konusunda,aç buraya istediğin konuyu dök içini rahatla,o pislik neler yapmışsa tek tek yaz nefretini kus... hakediyor sonuna kadar,bi kaşık suda boğarım valla ben...

Erkekleri gözünüzde o kadar yüceltmeyin...Sorun hep kadında öyle mi... Fazla bir şey yazmak istemiyorum ama bir bayan olarak yakıştıramadım hiç mesajınızı...Umarım ironi yapıyorsunuzdur....

erkekleri yücelkmeki.?.. sorun hep kadında demiyorum sadece anlama istediğiniz gibi anlamışsınız. Acaba diyorum siz bakımsızmısınız ilgisizmisiniz kadınlık sadece iki kere cinsellik yşamak değildir. benim babamın kızı değil sorucam tabi tanımıyorum. neden yakıştıramadıgınız anlamadım burda begenımı kazanmaya çalışıyorsunuz anlayamadım. lakin benim İlk mesajım bununyazanı kım oldugunu ögrenemey çalşıyorum bukadar eleştiri ne dendir anlamadım.:26:

kayınvaliden en etkili şahittir.

onun şahitlik yapmasını iste... birde görüştüğü kadınları şahit yapabilirsen
aldatma konusuyla tek celsede boşanabilirsin.

yav bu kadın nasıl yapsın onu?? gebertmek istediği bir kadınla yuzyuze gel diyorsunuz resmen!!baska cozumler bulunur mutlaka.surundurur belki ama sonucta bosanır..

Erkekleri gözünüzde o kadar yüceltmeyin...Sorun hep kadında öyle mi... Fazla bir şey yazmak istemiyorum ama bir bayan olarak yakıştıramadım hiç mesajınızı...Umarım ironi yapıyorsunuzdur....

sen benım gururumun haysiyetımın bekcisimisin be kadın!!!!:.....
- kızım burda boşan boooşan diye bagıran kdınalrın hepsi kocalarından bi acı görmüşler.. Biraz mantıklı ol ozman bukadar biliyorsa baştan bi ** yediğinde boşasaymış şimdi çoktan boynuzlar 100 geçmiş. Çözümmü arıyor. size allah akıl versin. diyorum

kızım ozman baştan boşıycaktıı boyunuzu yiyeli kaç ay oldu belki şimdidi hayıflanıyor boşasın ozmzn yazmadın buralara insanları anlamaya çalışıyoruz.. Ben nerden bilim padişahın kızımı nbu nerden tanımıyım srguluycam tabi... aman banane yaa

yuva yıkmaya nekadar meraklısınız ya.. İnsanları çözüm yolu olmasada bi şekilde ateşini söndürmeye çalışcagınıza : Boşan kız arkadanyım önundeyım : giib şeyler allah allah bide beni elştirrsiniz ozman boşan arkadaşım burdan gaz almayamı geldın

Hımmmmm..Ne acı ki ironi değilmiş ilk mesajınız..Bir kez daha üzüldüm sizin için... İnsanların beğenisini kazanmak için mi o mesajı yazdım ?? Ben düşündüğüm neyse onu yazdım hanımefendi..İnsanların pohpohlamasına,beğenisine ihtiyacım yok...Her zaman içimden geçen neyse onu yazarım..Yazdıklarım doğru olduğu için beğenmişlerdir belki ne dersiniz ? Üstelik burada her boşan diyen kadın kocasıyla sorun yaşamış olan kadınlar değil,sadece onurlu,empati sahibi kadınlar oldukları için ,konu sahibinin içinde bulunduğu durumu anlayıp üzüldükleri için boşan diyorlar... Çok saçma sapan fikirleriniz varmış ayrıca...Hani derler ya "Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı..." misali.........

yok yeminederim ben senin karikatür olduğundan şüpheleniyorum...kızııııammm:) boynuzu yemek ne hoş bir tabirdir öyle,senin o avatarında büzdüğün dudaklarına pek bir yakışmış valla...

Çok samimi söylüyorum ister inanın ister inanmayın,

Bu güne kadar eşimden hiç bir acı görmedim.
Allah da göstermesin inşallah.

Ama insanın da bir gururu olmalı.
Erkektir yapar mantıgı yüzünden kadınların başına bunlar geliyor malesef.

Lütfen biraz daha mantıklı düşünün...

arkadasım belkı arkadaslarımız uslubunu begenmemıs olabılır,sen de bı kere cevap yazıp ardından sana yorum yapanlara cevabını verseydın belkı boyle olmazdı.ha ben zaten bu konuyu hem ıcımı dokmek hem de onerılerınızı dınlemek ıcınyazdım, olumlu olumsuz her turlu yazıyı bastan kabul ederek actım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…