- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
- Konu Sahibi jinglebells
-
yuh yuh yuh diye diye okduudm. çokmu boş bıraktın kocanı belki cinsellikten sorunları oldugu için dışarı gitti... Belkide sorun sende tamam adam yapıyor ama sen hiç düşündünmü ben hata yaptımmı acaba ihmal ettimmi kendimi saldımmı ..
erkekler öylr birşeyki.. ama seninki baştan oynaşmaya başlamış bii tarafı.. boşanmayın niye boşancan.. boşan dahda sal gitsin. size bakmak zoruda boşanma çook sogundun belkı ama ytekrar kazanmaya çalılş kocanı.. baktın yapamıycan BOŞANMA ama Çok yzde verme baksın size evladınız var.. boşanpta napcan.. sen kadnlıgını koy ortaya biraz toparlanmaya çalışın.........
arkadasım ben kacarak evlendım o yuzden ılk baslarda hep affettım,sırf annemler bız sana demıstık laflarını duymamak ıcın.Kı ılk olayda hamıleydım.Esım de bılıyorkı bız bosanırsak annemler benı ıstesem de ıstemesemde memlekete goturecektı,hiçbir iş imkanım yok ve aılem sureklı kavga ıcınde ergenlık cagına gıren,kufreden, bır kardesım,sureklı babannem yuzunden babamı ezen bır annem var.ha dıceksınkı yıne de degermı?degmez tabkı ama kızım ıcın katlandım cogu seye.herkes dedı etrafımda yuvana sahıp cık kocan elbet durulacak dıye ama durulmadı.
ha bır de bu son ıkı aldatmasındakı kısılerden bırı ısyerınde calısan dul bır bayan 40 yasında esımden 9 yas buyuk,dıgerı de ısyerınden bı arkadasın arkadasıymıs ve ben bu kısıyı sanırım buldum ama bulsam ne olacakkı.seytan dıyorkı gıt mudure anlat sızın ısyrınızde olanlardan haberınız varmı dıye ama yıne de merhamet edıyorum eden bulur.
yuh yuh yuh diye diye okduudm. çokmu boş bıraktın kocanı belki cinsellikten sorunları oldugu için dışarı gitti... Belkide sorun sende tamam adam yapıyor ama sen hiç düşündünmü ben hata yaptımmı acaba ihmal ettimmi kendimi saldımmı ..
erkekler öylr birşeyki.. ama seninki baştan oynaşmaya başlamış bii tarafı.. boşanmayın niye boşancan.. boşan dahda sal gitsin. size bakmak zoruda boşanma çook sogundun belkı ama ytekrar kazanmaya çalılş kocanı.. baktın yapamıycan BOŞANMA ama Çok yzde verme baksın size evladınız var.. boşanpta napcan.. sen kadnlıgını koy ortaya biraz toparlanmaya çalışın.........
jinglebells;25280274[COLOR="#FF0000" .!.:]ben kendıme sormadımmı sanıyorsunuz suclumuyum dıye,hem de o kadar kendımı sorguladımkı,aynanın karsısında.ben ne yapıyorum da bu adam baskalarına gıdıyor dıye.[/COLOR] Evlısın,kızın var,senı herseye ragmen affeden seven bır esın var,ıkınız de calısıyorsunuz gulluk gulıstanlık bı durum gorunurde ama erkekler boyle zamanda mı yapıyor nedır bılemedım.Bızım orda parayı buldu bıtı kanlandı derler.Ben ıkı okulda ucretlı ogretmenlık ve bır dersanede calıstım bu sene,ogle arası kosarak gelırdım eve kızımı sevıyım bıraz dıye,aksam eve gelınce hangı ıse gırısecegımı sasırırdım ama nıye daha ıyı bır gelecek ıcın kızıma.belkı cogu erkegın ya da belkı de bayanın.. gozunde kucuk gelen alısverıs,yemek camasır,utu, bulasık,çöp atma dahıl benım ısımdı.Bı de ustune aldatıldım cıdden suc bende ya gercekten oturuo dusuneyım bakıyım ben ne yapmadım bu adama baska.
kararlıysan vazgeçme boşanmaktan canım....
kaynanan sana destek en azından..
belki şahitlik edebilir senin için...
düzelirmi bilmem ama kredisini tüketmiş gibi geldi bana....
anladığım kadarıyla eşin değişmez sen barışsanda olan çocuğuna olur..
hem kendine hem çocuğuna yazık etme derim..
allah yardım etsin..
gerçekten çok zor durum..
hasbinalllah yaa, bir kadın olarak bunları nasıl yazarsın! hiç mi gurur haysiyet yok sende? tekrar kazanmaya calıs kocanı mı?!!!!!Allah akıl fikir versin sana
Kocasını kazanana 4 tane kadın yanında promosyon !!!! :))))
tovbe tovbe :)
kızlar Allah razı olsun sızden destegınız ıcın saoun dunden berı kendımı daha ıyı hıssedıyorum yoksa patlıcaktım ıcın ıcın
Erkekleri gözünüzde o kadar yüceltmeyin...Sorun hep kadında öyle mi... Fazla bir şey yazmak istemiyorum ama bir bayan olarak yakıştıramadım hiç mesajınızı...Umarım ironi yapıyorsunuzdur....
kayınvaliden en etkili şahittir.
onun şahitlik yapmasını iste... birde görüştüğü kadınları şahit yapabilirsen
aldatma konusuyla tek celsede boşanabilirsin.
Erkekleri gözünüzde o kadar yüceltmeyin...Sorun hep kadında öyle mi... Fazla bir şey yazmak istemiyorum ama bir bayan olarak yakıştıramadım hiç mesajınızı...Umarım ironi yapıyorsunuzdur....
hasbinalllah yaa, bir kadın olarak bunları nasıl yazarsın! hiç mi gurur haysiyet yok sende? tekrar kazanmaya calıs kocanı mı?!!!!!Allah akıl fikir versin sana
lütfen dalga geçtiğini söyle...
nasıl bir mantık ürünü acaba bu sözler...adam diyor,kaç farklı kadınla aldatmış diyor...adam 700 tane mesaj çekmiş diyor...adam belden aşağısını kameraya çekmiş diyor...adam çapkın değil sapkın,sapkın!
hala kadını suçlama peşindesiniz,ben acaba hata yaptım mı diye düşün şu mu bu mu diye düşün?
boşanmasın tabii niye boşanacak,bunun "dul" damgası yemesi var, bu zihniyette kadınların "dul" diye kocalarından kıskanması var,elektriği,kirası,suyu,faturası var...boşanmasın ya niye boşanacak... onur mu?o da neymişki?altı üstü 4 harfli kelime...acıkınca onurumu mu yiycem sanki...çalı çırpı olsa da evimdir,ayı uyu olsa da kocamdır...baksın size evladınız var...tabii baksın ne boşancan adama hatta başka kadınla halvet olup geldiğinde bir bardak şerbet ver güzel etli bir yemek hazırla...o kadar protein kaybetmiştir yazıktır...ölürse naparsın mazallah...kim bakar size...
ya jinglebells arkadaşım valla var ya...allah yardımcın olsun,şu meselede bile sana hata aratan insanların arasında gerçekten dul olmak göze alınması zor bir süreç...
erkekleri yücelkmeki.?.. sorun hep kadında demiyorum sadece anlama istediğiniz gibi anlamışsınız. Acaba diyorum siz bakımsızmısınız ilgisizmisiniz kadınlık sadece iki kere cinsellik yşamak değildir. benim babamın kızı değil sorucam tabi tanımıyorum. neden yakıştıramadıgınız anlamadım burda begenımı kazanmaya çalışıyorsunuz anlayamadım. lakin benim İlk mesajım bununyazanı kım oldugunu ögrenemey çalşıyorum bukadar eleştiri ne dendir anlamadım.:26:
kızım ozman baştan boşıycaktıı boyunuzu yiyeli kaç ay oldu belki şimdidi hayıflanıyor boşasın ozmzn yazmadın buralara insanları anlamaya çalışıyoruz.. Ben nerden bilim padişahın kızımı nbu nerden tanımıyım srguluycam tabi...aman banane yaa
sen benım gururumun haysiyetımın bekcisimisin be kadın!!!!:.....
- kızım burda boşan boooşan diye bagıran kdınalrın hepsi kocalarından bi acı görmüşler.. Biraz mantıklı ol ozman bukadar biliyorsa baştan bi ** yediğinde boşasaymış şimdi çoktan boynuzlar 100 geçmiş. Çözümmü arıyor. size allah akıl versin. diyorum
erkekleri yücelkmeki.?.. sorun hep kadında demiyorum sadece anlama istediğiniz gibi anlamışsınız. Acaba diyorum siz bakımsızmısınız ilgisizmisiniz kadınlık sadece iki kere cinsellik yşamak değildir. benim babamın kızı değil sorucam tabi tanımıyorum. neden yakıştıramadıgınız anlamadım burda begenımı kazanmaya çalışıyorsunuz anlayamadım. lakin benim İlk mesajım bununyazanı kım oldugunu ögrenemey çalşıyorum bukadar eleştiri ne dendir anlamadım.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?