- Konu Sahibi jinglebells
-
gayet kendinden emin bi şekilde, istediğin kadar sil dosyaları, geri bulunuyormuş de o ??!adama??!...
ayrıca süründürmeye, pişman etmeye falan da sakın çalışma, ondan kurtulmak en büyük lütuf olacaktır senin için.
1 değil 2 değil 3 değil..
bıçak kemiğe dayanmış..anlaşmalı falanda boşanma tek celsede kurtul kocan iflah olmaz...
bu arada anladım çok kızgın ve kırgın olabılırsın ama eşinin başka kadınla yaptığı sekse kadını becermiş tabirini kullanmak çok talihsiz bir seçim olmuş
kadınlar becerilen varlıklar değildir...
kızmayın ama uslubunuzdan anlatış tarzınızdan ne öğretmen olduğunuza inandım nede anlattıklarınıza.
kocanın sevgilisi korkma vermeyeceğim diyor
kocanın senin tabirinle becerirken videosu oluyor
kuzeninle tesadüf üyelik buluyorsun ...
çok enteresan geldi bana....
eğer olaylar gerçekse sen gerçek değilsin....
"esın senı sevıyo cocugunuzu sevıyo,ben onun ıcın gelıp gecıcıyım zaten onunla bulussak bıle ona vermıcektım " yazmıstı ".....
bu cümleyi yazan o rezil kızdan da seviştiği kadının görüntülerini kameraya çeken o adamdan da tiksindim yemin ederim!!
canım kızını da al kurtar kendini.çalışan ve ayakları üzerinde duran bir insansın,bu adamla aynı evi paylaşma lütfen.
Eşiniz iflah olmaz artık. Evliliğinizden de pek hayır gelmez. Eşiniz hakkında çok şey söylerim de, burada olmuyor işte.
Bence bu ahlakta biriyle evli kalmanız hata olur. Kaldı ki zaten boşanmaya karar vermişsiniz.
Evlilik birliğinde taraflardan birinin o biriliği yıkacak yada zedeleyecek bir tavrı veya olayı olmuşsa, eşiniz ister boşanmak istiyorum desin ister demesin hiç önemli değil.
Bence o görüntüleri kaybetmeyin, kayınvalideniz şahitlik yapsın. Bu işi bitirin.
Allah kolaylık versin size.
Evet hanımlar, aldatan erkeği affederseniz sonu aşağı yukarı böyle oluyor. Bundan sonra kimse bana yuvası için affedilmeli demesin! Yazık değil mi kadına? Yuvam bozulmasın diye taviz üstüne taviz vermiş (ki bir konu bile boşanmaya yeter) şimdi yaşadıklarına mı üzülsün kaybettiği zamana mı? Aldatan adamı affederseniz durduramazsınız efendim...
antıdepresanların tek yararımı zararımı desem bu oldu sanırım. artık hıssız gıbıyım.şoklarım anlık olmaya basladıay şaka gibi
1 değil 2 değil defalarca yapmış
hadi huylu huyundan geçmezde sen nasl bu kadar sakin ve sabırlı olabildi kardeşim ona şaştım kaldım
tabıkı de kadınlar öyle varlıklar degıl,konu sahıbı de bır bayan bunun bılıncınde bır bayan.
burada tum onuru zedelenmıs kadınlık gururu yerle bır olmus aldatılan bır bayan var .
o kadın ıcın "hanımefendı" mı deseydı yanı .
emın ol kadınların bazıları erkeklerın evlı oldugunu bıle bıle yatıp dusuyorlar .
o zaman oyle ahlaksızlara her kotu laf mustahak .
o cumleyı duzelttım bakabılırsınız,yasadıklarımdan cok o kelımeyı yazmam cogu kısıyı kızdırmıs ve anlatıs tarzımın ogretmenlık meslegımın bıle ınandırıcı gelmemesı kırdı benı ınanın.yasadıklarımla meslegımın ne alakası var.cocuklarınız bızım gıbılerın ellerınde buyuyor,ozur dılerım.
Bu evden kaçarak evlenme olayının çoğunluğu hüsranla bitiyor zaten. Anne - baba bir sıkıntı görüyor ki istemiyorlar , yoksa kim kızının sevdiğiyle yuva kurmasını istemez. Sonra aileme karşı boynum bükük , aileni ezip giderken başlar dik ama..
Şansın varmış yinede kayınvalidenden yana. Kocan olacak adama ne diyeyim , adam mı ki????
Hala öğretmenliğimi alayım , şu kadar zaman var, ailemde kavga dövüş var. Bana göre affetmeye meylin var kendince tutarlı sebep arıyorsun.
Allah sonunu hayretsin arkadaşım. İlk olsaydı belki ama yalama olmuş bu ilişkiye ne denir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?