Yine mi...

yemin ederim okur iken midem bulandı,bu nasıl bir tiniyet,bu nasıl bir arsızlık,bu nasıl bir utanmazlıktır..ben böyle adamın k..na çoktan tekmeyi basardım,iyi yürek varmış sizde yani,bence de lütfen gayet kararlık bir şekilde durun,bir de çocuğunuz var,çocuğunuz böyle bir adam ile siz aynı çatı altında yaşar iken etkilenebileceği durumu bir düşünün bence,bugün video ya çeken yarın ne yapmaz?

arkadasım destegın ve ogutlerın ıcın tesekkur ederım,kadrolu bır meslegım olsa sımdıye dek coktan gıtmıstım,kacarak evlendıgım ıcın annemlere karsı ezıklıgım var ve annemler de sureklı evde kavga gurultu ıcındeler.bır arkadasımın actıgı dersanede part tıme olarak ıse baslıcam agustosta, ucretlı ogretmenlık de cıkarsa senemı kurtarırım en azından atanana kadar.

Allah size peygamber sabrı vermiş sanırım, nasıl sabretmişsiniz öyle , nasıl affetmişsiniz her defasında.

hiç düşünmeden boşanın, boşanmaya iknayada uğraşmayın, siz davanızı açın, birsürü olay birsürü şahit var elinizde, hepsini kullanın, mahkemede bunlar gözönünde bulundurulacaktır emin olun.

buarada eşinizin psikolojik destek alması lazım, videoya kaydetmek falan pek sağlıklı zihniyetin işi değil

Allah yardımcınız olsun

arkadaslar sımdı kızımı parka goturmeye gıdıyorum ama aksam mutlaka yorumlarınızı okuyacagım ve cevaplayacagım cok saolun sımdıden.

Allah sabir versin
Ne pislik,igrenc bir adam bu
Okurken tiksindim,midem bulandi.Nasil görmeye tahammul ediyorsun..

Birak git,bosa canim.Allahim sana sabir ve kolaylik versin..Baska ne diyecegim bilemiyorum
Cok kotu bir durum

kızmayın ama uslubunuzdan anlatış tarzınızdan ne öğretmen olduğunuza inandım nede anlattıklarınıza.
kocanın sevgilisi korkma vermeyeceğim diyor
kocanın senin tabirinle becerirken videosu oluyor
kuzeninle tesadüf üyelik buluyorsun ...
çok enteresan geldi bana....
eğer olaylar gerçekse sen gerçek değilsin....

Eşiniz sizi her aldattığında affetmişsiniz ve farkındaysanız her defasında aldatmanın boyutu daha da ileri gitmiş :26: sizi ikna etmemiş bence siz inanmak istemediğinizden affetmeye hazır her defasında beklemişsiniz :26: Başınıza gelenler çok üzücü gerçekten şok edici insanın ömründen ömür götürür böyle bir adamla komşu bile olunmaz Allah yardımcınız olsun bol sabırlı günler

yüce rabbim senin ve kızının yanında,olsun sizin ona, ihtiyacınız yok baba bile olmaya haketmiyor.

"esın senı sevıyo cocugunuzu sevıyo,ben onun ıcın gelıp gecıcıyım zaten onunla bulussak bıle ona vermıcektım " yazmıstı ".....

bu cümleyi yazan o rezil kızdan da seviştiği kadının görüntülerini kameraya çeken o adamdan da tiksindim yemin ederim!!

canım kızını da al kurtar kendini.çalışan ve ayakları üzerinde duran bir insansın,bu adamla aynı evi paylaşma lütfen.

Eşiniz iflah olmaz artık. Evliliğinizden de pek hayır gelmez. Eşiniz hakkında çok şey söylerim de, burada olmuyor işte.
Bence bu ahlakta biriyle evli kalmanız hata olur. Kaldı ki zaten boşanmaya karar vermişsiniz.
Evlilik birliğinde taraflardan birinin o biriliği yıkacak yada zedeleyecek bir tavrı veya olayı olmuşsa, eşiniz ister boşanmak istiyorum desin ister demesin hiç önemli değil.
Bence o görüntüleri kaybetmeyin, kayınvalideniz şahitlik yapsın. Bu işi bitirin.
Allah kolaylık versin size.

ne kadar iğrenç,ahlaksız ,terbiyesiz bir adam..üstelik hiç haketmediği Baba sıfatınıda almış!!!

Okurken sınırden karnıma agrı gırdı ne bıcım ınsan bu ya.s bosan canım arkana bıle bakma bu adam duzelmez herseye sıfırdan basla kızınla bırlıkte..

Resmen midem bulandı eşinizden ne kadar iğrenç pislik bir adammış. Ayrıca 10 kere de affedilmez bir adam yahu ilk vukuatında bıraskaydınız keşke bu iğrenç videoyu izlemek zorunda kalmaycaktınız. Allah böyle erkekleri cehenneminden hiç çıkarmasın pislikten başka yaptıkları yok şu hayatta. Çocuğunuzla da çok muhattap etmeyin böyle iğrenç bir adamın çocuğuna verebilecek hiç bir şeyi yok bana göre.

Son düzenleme:
Evet hanımlar, aldatan erkeği affederseniz sonu aşağı yukarı böyle oluyor. Bundan sonra kimse bana yuvası için affedilmeli demesin! Yazık değil mi kadına? Yuvam bozulmasın diye taviz üstüne taviz vermiş (ki bir konu bile boşanmaya yeter) şimdi yaşadıklarına mı üzülsün kaybettiği zamana mı? Aldatan adamı affederseniz durduramazsınız efendim...

Allahım seviyeye bakar mısın bu nasıl bir cümle yahu?

Bende yorum apacak hal kalmadı. Hergün kendime şu bir derdim var bölümünü okuma yasağı koyuyorum ama kendimi burda buluyorum nasıl oluyorsa. Dengem bozuldu vallahi.

eşiniz gerçekten çok terbiyesizmiş,ama Allahtan siz farkındasınız bu çok güzel.
umarım en kısa zamanda boşanırsınız,kız evladınız var.böyle bir babayla yaşayacağına babasız yaşasın daha iyi.haddimi aştıysam özür dilerim .

o ne yaaa
ne iğrenç bi herifmiş kardeşim o.
ben olsam bırak aynı apartmanda boşanmadan ayrı oturmayı vs
aynı şehirde nefes almaya bile katlanamazdım

ay şaka gibi
1 değil 2 değil defalarca yapmış
hadi huylu huyundan geçmezde sen nasl bu kadar sakin ve sabırlı olabildi kardeşim ona şaştım kaldım

Allahım su bir derdim var bölümünde artık bişeye sasırmam diyorum ama yok daha şaşırtıcı bir konu okuyorum Size söyleyebilecegim tek sey kızınız için kendiniz için bu adamı sallayın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…