Yine mi Aldatılıyorum...ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yol gösterin sadece siz varsiniz paylastigim :(

Evet o çıktığı anda haber vereceğim biri olmalı kimseye de güvenemiyorum yani bi pot kırar ele verir falan diye :/

Bencede eşinizle konuşmayın uzaktan takip edin keske iş yerinden biriyle konusma fırsatınız olsada neden işten cıktığını öğrenseniz
Buda geldi aklıma orda bi abla vardı aslında patronun baldızı cok-da iyi biriydi eminim onlar biseyler biliyor ama ya kulağına giderse diyorum çünkü hala dükkanda çalışanlardan görüştükleri var ablayı çeksem kenara konuşsam ama ya söylerse bide kadın bilse bile söylemi bakalım belki girmek istemez bu işin içine

“Ama ben aptallık ettim ve affettim.”
İyi hoş anlattımışsınız yardım istiyorsunuz bir kere affetmişsiniz siz bir daha edersiniz nefesimi tüketemeyeceğim.
Nefesininiz tüketirseniz lutfedersiniz çaresiz bir anında dertlesecek kimsesi olmayan bir kadına uygun gördüğünüz cümle bu demekki ...sadece bi destek istemistim evet affettim ama pişmanım herkes hata yapar...o bi kez olur bir daha affetmek mi aslaa emin olayım boşanacağım hemen

Ama ben aptallık ettim ve affettim.
Gılgamış destanı gibi maşallah ne bir paragraf ne noktalama işaretleri aman aman yarabbi....

Başlığı ve şu cümleyi okuduktan sonra devamını okumaya gerek duymadım. Senaryo hep aynı aldatılırsın affedersin karşındaki azgın teke yine aynı haltları karışırır.
2 hece 1 kelime
Bak çok sihirli bir sözcük
Yazıyorummmmm....
Yazıyorum......
Yazdımmmmmmmmmm

BOŞAN!

Kafam öyle kötüyken bu kadar iyi yazabildim.. Ben bosanayimmi diye sormadım zaten boşanmayı düşünüyorum konuyu okusaydiniz ne sorduğumu anlardınız

Bi sabit numaradan arayın merhaba biz bilmem ne saglık ocagı aile hekimliğinden arıyorum kızınız x in aşı kayıtlarını teyit etmek için arıyorum diyip teyit etmek için adınızı alabilir miyim diyin

Şu ses kaydedicisi alma fikri iyi aslında. Mutfakta görünmeyecek bir yere yerleştirilebilir. Arkadaşların da dediği gibi biriyle iş birliği yapıp nereye gittiğini de gözleyebilirsiniz ama biraz uğraştırıcı ver riskli olabilir.
Zor bir durum gerçekten, umarım her şey çözülür bir an önce.

Olup bitenleri biriktirmişsiniz de biriktirmişsiniz. Öncelikle gece gece dışarı çıkma durumlarını tolere etmemeliydiniz. Hava alacaksa cama çıksın balkona çıksın. Saç mı buldunuz bu ne? Numara mı gördünüz bu kim? Hemen o anda hesabını soracaktınız. Böyle içinize ata ata hasta olursunuz.

Bana nedense kadinla durumlari ortaya cikti diye patronla papaz oldular gibi geldi. Esiniz bazi seylerini yakaladik diye bizi tutmak istemedi diyor ama durum tam tersi bence. Patron agzini acarsa da bak intikam aliyor iftira atiyor demek icin yol bile yapmis.

İkinizde iphone kullanıyorsanız çok kolay takip etmek. Iphonelarda bul uygulaması var. İki telefonda da birbirinizi ekleyince her anı takip edebiliyorsunuz. Eğer android kullanıyorsanız da indirebileceğiniz uygulamalar vardır illaki. Bi araştırın bu şüpheyle yaşanmaz

Kimse kusura bakmasın teselli edemeyeceğim ondan sert konusucam ki zaten sert konusulmayi da hak ediyorsunuz.
Siz aldatsanız başka bir adamla birlikte olsanız yüzde 90 eminim şu an ya toprağın altındaydınız yada sakat kalmış olurdunuz ki psikolojisinin iyi olmadığını da yazmışsınız.
Hadi üç çocukla boşanacak gücün yok diyelim barismicaktin o da parayla değil sonucunda,aldatma konusuna gelince de evet aldatıyorsunuz o zaman da aldatilmissiniz su anda, o zaman boşanacak gücünüz yoktu ama şu an var mı ne oldu piayngo falan mı vurdu?? Kendinizi kandırmayın o zaman boşanmak istememişsiniz keşke olay sadece aldatılmaya kalsa. 13 senelik evlisiniz ama gece nin 1 inde 2 sinde dışarı çıkan kocanıza bir şey demiyorsunuz asıl merak ettiğim şey siz o saatte dışarı çıksanız kocanız ne yapar?? Daha doğrusu hangi iğrenç yakıştırmaları yapar size?? O zaten erkek diye o saatte dışarı çıkmasında pek bir sakınca görmüyorsunuz çünkü namus un sadece kadın da olduğunu sanıyorsunuz.Barismayacaginizi da hiç sanmıyorum siz bu seferde kaderim dersiniz cekersiniz

SAYGILAR

Hayır şöyle bir durum da olabilir,artık eski ilaçlarına döndü dısarıda çıkmıyor diyorsunuz eski ilacı siz olmayasınız? Hadi birsüre takıldılar o kadınla diyelim hevesini aldı şimdi çıkmıyorda olabilir .Şu saaten sonra bisey bulamazsanız içiniz rahatlayacak mı.yada Nasıl rahatlayacak.Cinsel hayatınız nasıl bence bu konularda önemli ?
Ve uyurken telefonu kapatır diyosunuz ben olsam aldatılmış olupta o adamın burnundan getiririm hayırdır sen niye gece kapatıyorsun o teli o telefon kapanmıcak diye diretirim siz sanki birşeyleri hem öğrenmek hemde biyerde yüzleşmekten korkuyor gibisiniz.

Geceleri nereye gidiyor. Bunu tespit etmek lazım.

Kadının evinin orda nöbet tutmak mantıklı fikir.

Bence burdan yurumelisiniz

Son düzenleme:
O binada komşu teyze yok mu? Kesin bilirler. Şüphe varsa olasılık çok bence. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Geçen affedince biraz birikim yapsaydın ya da madden sıkıntın yoksa bırak boşan. Yorumlardan en çok beğendiğim Psikolojine s.....m lı olan. Yap bence. Bu adam senin gururuna yapmış ve büyük ihtimal yapıyor

Şuanda günlük hayatımızda bana karşı garip bi hareketi yok yani gayet iyi cinsel yöndende bi problem yok soğukluk gibi sıkıntı bu anlattıklarım cok guzel belli etmiyor sanki gece telefonu hep yastığının altında mesela kapatmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…