Teşekkür ederim anlayışınız için
Derdim kizlarin ne yaşadığı değil neden ayrımcılık var ben gasp ediyorsam eğer onlarin yaptığı ne diye sorulmaz mi bunu sorsam onada art niyetli yaklaşırlar
istedikleri gbi yasasinlar ilgilenmiyorum gündemim kızlarının yaşantısı değil bana vaatlerinde evlenince kiramı verip kizlarima bakicaksiniz benimde her işime kosucaksiniz deseydi yani bı dururdum düşünürdüm kendi kızını düşünürken iyi arkasında kapı gibi kadın madem bende birilerinin kızıyım benimde ailem arkamda durup ev alsa bu sefer ya yetişkin insanlarsiniz ayaklarınızın üstünde duramiyormusunuz diye linclemeye çalışacaklar yada ne anladık bu seferde annenin malına çöktün diyecekler linç olsunda nereye olursa olsun Türkiye'de herkes kendi ayaklari üstünde durup ev alıyor
Türkiye'de kimsenin ana babasından evladına ev kalmıyor. Türkiye'de ana baba vefat etse mallar devlete kaliyorda bizim gbi evlatlar yaşarken kendi teklif ettiği eve çökmüş oluyor
Eşimde bende kimsenin malina cokmedik kendi teklif ettiği ev i çökmusum gibi tehditlerle gelirse bana duyurursa ya kiramı veririm yada çeker gitmesini bilirim ama insanın kanına dokunuyor baba yapar bı yerde anlarım anne evladını siler mi gözden çıkarır mı ?görmediğim şeyleri duymadığım şeyleri 6 yıldır şoklar içerisinde izleyip sindirmeye çalışıyorum buda varmis hayatta diye