Yine mi Aldatılıyorum...ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yol gösterin sadece siz varsiniz paylastigim :(

Şuanda günlük hayatımızda bana karşı garip bi hareketi yok yani gayet iyi cinsel yöndende bi problem yok soğukluk gibi sıkıntı bu anlattıklarım cok guzel belli etmiyor sanki gece telefonu hep yastığının altında mesela kapatmasa da

Yahu anlatmak istediğmde bu ya adam aldatmış bikere telefonu yastığın altından alıp ver bakalım biraz kurcalayalım ne var ne yokmuş diyemiyomu musunuz

Bir kere aldatmış.
Sicil kara zaten.
Bundan sonra hesap vermek zorunda.
Sizi sabırla rahatlatmaya çalışmak zorunda.

Al karşına senin psikolojine s...rım de.
Affetmek hataydı sen yine rahat durmuyorsun boşanmaya karar verdim de.
Yeminle su yorumu ariyodum. katiliyorum al karsina senin psikolojine baslarim de....

Yeni gelişme var arkadaşlar sabah küçük kız babasının telefonu yastığın altından aldı oyun için bende bi cesaret diyerek vodafone yanımdaya girdim ve ona gelen şifre ile giriş yaptım fatura dökümlerine baktım o kadınla değil 2.3 kez temmuz ayından bu yana sürekli konuşmuş hatta bu hafta sonu gece tam 20 dk .Bu kadar uzun arkadaş sohbeti olmaz galiba içerik olmasada enkazından sürekli mi görüşmüş bi kez mi ona bakmış oldum bi kez falan olsa saf ben yine masum düşünürdüm ama o düşüncemde öldü. Kadınla.surekli görüşüyor artık emin olmama.ramak kaldı çok sakin davranmaliyim yüzüne vursam patron taviz ediyordu o yüzden haberleştik der her yalanı uydurur sessiz kalmalıyım dinleme cihazını düşünüyorum kesin alacağım bu kadar sık tel görüşme si yapan ben yokken kesin konuşur kadınla kulağım la bir duyayım ayriyetten kadının adresine gidip araştıracağım adını falan şüphe çekmeden ses kaydını da alırsam kadının kapisindayinanlatmasi için elimden geleni yapacağım

Bu arada ses kaydı ve izinsiz alınmış her türlü delil özel hayat gizliliği kapsamında mahkemede delil olarak kabul edilmiyor diye biliyorum ben bileyim de olsa somut delil olmasada olur artık.. boşanma davalarında telefon kayıtları iştense bile sadece aranan numaralar ve mesajlar çıkıyormuş içerik mümkün değil vermiyorlarmış cinayet fln olmadiktan sonra

Watsap web falan yüklemeye cesaret edemedim anlar diye :KK43: anlamıyorum da pek ilk kez telefonu elime bu kadar rahat geçtiderin uyuyordu telefon temiz hiç bisey yok .. ne kadar sindirilmisim ve cesaretsiz bi insanmisim ben bunu anladım bugün ellerim titreyerek yaptım herşeyi.. içimde ki acı sanki eskisi gibi acımıyor burda sen yine affedersin diyen arkadaşlar bosandigim zaman yazacagim size

Yeni gelişme var arkadaşlar sabah küçük kız babasının telefonu yastığın altından aldı oyun için bende bi cesaret diyerek vodafone yanımdaya girdim ve ona gelen şifre ile giriş yaptım fatura dökümlerine baktım o kadınla değil 2.3 kez temmuz ayından bu yana sürekli konuşmuş hatta bu hafta sonu gece tam 20 dk .Bu kadar uzun arkadaş sohbeti olmaz galiba içerik olmasada enkazından sürekli mi görüşmüş bi kez mi ona bakmış oldum bi kez falan olsa saf ben yine masum düşünürdüm ama o düşüncemde öldü. Kadınla.surekli görüşüyor artık emin olmama.ramak kaldı çok sakin davranmaliyim yüzüne vursam patron taviz ediyordu o yüzden haberleştik der her yalanı uydurur sessiz kalmalıyım dinleme cihazını düşünüyorum kesin alacağım bu kadar sık tel görüşme si yapan ben yokken kesin konuşur kadınla kulağım la bir duyayım ayriyetten kadının adresine gidip araştıracağım adını falan şüphe çekmeden ses kaydını da alırsam kadının kapisindayinanlatmasi için elimden geleni yapacağım
Telefon dökümünde bir kadın ile birden çok görüşüyor,hatta gece bile! Ve siz yüzüne vurursanız açıklaması patron taciz ediyordu ondan görüştüm mü olacak? Sebep? Eşiniz polis mi? Polis olsa bile bir usul vardır bire bir günlerce konuşulmaz.

Şu saatten sonra kendinizi harap edip delil toplayacak ne kalmış? Telefon dökümünde birinci derece akrabası olmayan bir kadın ile eşinin bilgisi olmadan gece dahi konuştuğu ortada,içerik gözükmüş gözükmemiş ne değişir. Benim mi kafam basmıyor ben anlamıyorum. Bu zaten başlı başına adamın alnını karışlamak için yeter de artar değil mi? Buradan ne demek üste çıkacak. Ben anlamıyorum ya valla aklım hafizam almıyor. Şayet sen eşini önce aldatacaktın affetmek şöyle dursun yaşarmıydın muamma. Hadi daha da hafiflet sen yardıma ihtiyacı olan bir erkeği gece de dahil ara bakayım sonra da dön eşine ama durumu şuydu de. Aaa olur hayatım ne iyi yapmışsın koru kolla mı der yoksa ağzınla burnun yer mi değiştirir.

Arada telefonuna bakmaya çalış yine ama şimdilik bisey belli etme.temmuzdan beri uzun konuşmalar olması ihtimalleri güçlendiriyor kadının belki ikinci bir hattı vardır yada başka kadın vardır ama eşin muhakkak biseyler çeviriyor dinleme cihazını al bir an önce mahkemede kullanamasanda kendin emin olmuş olursun

Watsap web falan yüklemeye cesaret edemedim anlar diye :KK43: anlamıyorum da pek ilk kez telefonu elime bu kadar rahat geçtiderin uyuyordu telefon temiz hiç bisey yok .. ne kadar sindirilmisim ve cesaretsiz bi insanmisim ben bunu anladım bugün ellerim titreyerek yaptım herşeyi.. içimde ki acı sanki eskisi gibi acımıyor burda sen yine affedersin diyen arkadaşlar bosandigim zaman yazacagim size
Whatsapp webi sakın yükleme, sürekli şu cihazda web açık uyarısı geliyor. Daha önce yazmıştım gideceği zaman için aile takip uygulaması var ismi Life360 ücretsiz. Onu kendi ve eşinin telefonuna indirirsen ve eşinin telefonundan bildirimleri kapatıp programı bir klasöre saklarsan anlamama ihtimali çok yüksek. Bir kod geliyor kendi telefonundan eşine gönderip aktif edersin sonra silersin kodu, 3 gün ne yapıyor, nerede öğrenmiş olursun.

Bu arada ses kaydı ve izinsiz alınmış her türlü delil özel hayat gizliliği kapsamında mahkemede delil olarak kabul edilmiyor diye biliyorum ben bileyim de olsa somut delil olmasada olur artık.. boşanma davalarında telefon kayıtları iştense bile sadece aranan numaralar ve mesajlar çıkıyormuş içerik mümkün değil vermiyorlarmış cinayet fln olmadiktan sonra
Evinizde aldığınız ses kaydı özel hayatın gizliliğini ihlal değildir. Yatak odanıza kamera koyup sevişmelerini bile çekseniz aynı evde yaşadığınız için sorun olmaz.

Bu ruh hali ile nefes almak çok zor 1 haftadır doğru düzgün yemek yiyemiyorum midem almıyor kafamdan herşey geçiyor neden hayat bana bunları yaşatıyor nedne böyle bir insan seçtim ben bakıyorum bazıları ne kadar mutlu ve en önemlisi güven dolu yuvaları :KK43: üzülüyorum işte herşeye insanlara yalanlara hayata

Allah yâr ve yardimcin olsun canim. InsAllah en kisa zamanda kendin ve cocuklarin icin hayirli olan yol hangisi ise onu secersin 🤲🏻 Aldatmayan erkek varmiki acaba... Ne tuhaf önceden böyle diyenlere cok kizardim, artik kendim söylüyorum... burayi okudukca bilhassada kendi basimada geldigi icin erkeklere olan güvencimi yitirdim...

Allah yâr ve yardimcin olsun canim. InsAllah en kisa zamanda kendin ve cocuklarin icin hayirli olan yol hangisi ise onu secersin 🤲🏻 Aldatmayan erkek varmiki acaba... Ne tuhaf önceden böyle diyenlere cok kizardim, artik kendim söylüyorum... burayi okudukca bilhassada kendi basimada geldigi icin erkeklere olan güvencimi yitirdim...
Amin canım sağol tek istediğim huzur çok uzaklara gidip uzun süre kalmak istiyorum sanki sadece çocuklarımla sen hala evli misin peki ayrıldin mi

Arada telefonuna bakmaya çalış yine ama şimdilik bisey belli etme.temmuzdan beri uzun konuşmalar olması ihtimalleri güçlendiriyor kadının belki ikinci bir hattı vardır yada başka kadın vardır ama eşin muhakkak biseyler çeviriyor dinleme cihazını al bir an önce mahkemede kullanamasanda kendin emin olmuş olursun
Alacagim bakalım inşallah düzgün bisey çikar

Ben whatsapp wep yükledim ..(Colonap mesenger)sonra kendi telimden mesaj attım o telefona bildirim geldi .Altında birdaha gösterme srçeneği vardı..Birdaha gösterme dedim..Sonra yine attım bir daha bildirim gitmedi..Ve aylarca izledim hiç anlamadı..Ama bildirim seslerini o gelince kapattım.

Ben whatsapp wep yükledim ..(Colonap mesenger)sonra kendi telimden mesaj attım o telefona bildirim geldi .Altında birdaha gösterme srçeneği vardı..Birdaha gösterme dedim..Sonra yine attım bir daha bildirim gitmedi..Ve aylarca izledim hiç anlamadı..Ama bildirim seslerini o gelince kapattım.
Eşinize mi yaptınız bunu

X