- 23 Ağustos 2008
- 876
- 631
-
- Konu Sahibi Zemheri8955
Şuanda günlük hayatımızda bana karşı garip bi hareketi yok yani gayet iyi cinsel yöndende bi problem yok soğukluk gibi sıkıntı bu anlattıklarım cok guzel belli etmiyor sanki gece telefonu hep yastığının altında mesela kapatmasa da
Yeminle su yorumu ariyodum. katiliyorum al karsina senin psikolojine baslarim de....Bir kere aldatmış.
Sicil kara zaten.
Bundan sonra hesap vermek zorunda.
Sizi sabırla rahatlatmaya çalışmak zorunda.
Al karşına senin psikolojine s...rım de.
Affetmek hataydı sen yine rahat durmuyorsun boşanmaya karar verdim de.
Telefon dökümünde bir kadın ile birden çok görüşüyor,hatta gece bile! Ve siz yüzüne vurursanız açıklaması patron taciz ediyordu ondan görüştüm mü olacak? Sebep? Eşiniz polis mi? Polis olsa bile bir usul vardır bire bir günlerce konuşulmaz.Yeni gelişme var arkadaşlar sabah küçük kız babasının telefonu yastığın altından aldı oyun için bende bi cesaret diyerek vodafone yanımdaya girdim ve ona gelen şifre ile giriş yaptım fatura dökümlerine baktım o kadınla değil 2.3 kez temmuz ayından bu yana sürekli konuşmuş hatta bu hafta sonu gece tam 20 dk .Bu kadar uzun arkadaş sohbeti olmaz galiba içerik olmasada enkazından sürekli mi görüşmüş bi kez mi ona bakmış oldum bi kez falan olsa saf ben yine masum düşünürdüm ama o düşüncemde öldü. Kadınla.surekli görüşüyor artık emin olmama.ramak kaldı çok sakin davranmaliyim yüzüne vursam patron taviz ediyordu o yüzden haberleştik der her yalanı uydurur sessiz kalmalıyım dinleme cihazını düşünüyorum kesin alacağım bu kadar sık tel görüşme si yapan ben yokken kesin konuşur kadınla kulağım la bir duyayım ayriyetten kadının adresine gidip araştıracağım adını falan şüphe çekmeden ses kaydını da alırsam kadının kapisindayinanlatmasi için elimden geleni yapacağım
Yeni gelişme var arkadaşlar sabah küçük kız babasının telefonu yastığın altından aldı oyun için bende bi cesaret diyerek vodafone yanımdaya girdim ve ona gelen şifre ile giriş yaptım fatura dökümlerine baktım o kadınla değil 2.3 kez temmuz ayından bu yana sürekli konuşmuş hatta bu hafta sonu gece tam 20 dk .Bu kadar uzun arkadaş sohbeti olmaz galiba içerik olmasada enkazından sürekli mi görüşmüş bi kez mi ona bakmış oldum bi kez falan olsa saf ben yine masum düşünürdüm ama o düşüncemde öldü. Kadınla.surekli görüşüyor artık emin olmama.ramak kaldı çok sakin davranmaliyim yüzüne vursam patron taviz ediyordu o yüzden haberleştik der her yalanı uydurur sessiz kalmalıyım dinleme cihazını düşünüyorum kesin alacağım bu kadar sık tel görüşme si yapan ben yokken kesin konuşur kadınla kulağım la bir duyayım ayriyetten kadının adresine gidip araştıracağım adını falan şüphe çekmeden ses kaydını da alırsam kadının kapisindayinanlatmasi için elimden geleni yapacağım
Whatsapp webi sakın yükleme, sürekli şu cihazda web açık uyarısı geliyor. Daha önce yazmıştım gideceği zaman için aile takip uygulaması var ismi Life360 ücretsiz. Onu kendi ve eşinin telefonuna indirirsen ve eşinin telefonundan bildirimleri kapatıp programı bir klasöre saklarsan anlamama ihtimali çok yüksek. Bir kod geliyor kendi telefonundan eşine gönderip aktif edersin sonra silersin kodu, 3 gün ne yapıyor, nerede öğrenmiş olursun.Watsap web falan yüklemeye cesaret edemedim anlar diyeanlamıyorum da pek ilk kez telefonu elime bu kadar rahat geçtiderin uyuyordu telefon temiz hiç bisey yok .. ne kadar sindirilmisim ve cesaretsiz bi insanmisim ben bunu anladım bugün ellerim titreyerek yaptım herşeyi.. içimde ki acı sanki eskisi gibi acımıyor burda sen yine affedersin diyen arkadaşlar bosandigim zaman yazacagim size
Evinizde aldığınız ses kaydı özel hayatın gizliliğini ihlal değildir. Yatak odanıza kamera koyup sevişmelerini bile çekseniz aynı evde yaşadığınız için sorun olmaz.Bu arada ses kaydı ve izinsiz alınmış her türlü delil özel hayat gizliliği kapsamında mahkemede delil olarak kabul edilmiyor diye biliyorum ben bileyim de olsa somut delil olmasada olur artık.. boşanma davalarında telefon kayıtları iştense bile sadece aranan numaralar ve mesajlar çıkıyormuş içerik mümkün değil vermiyorlarmış cinayet fln olmadiktan sonra
Amin canım sağol tek istediğim huzur çok uzaklara gidip uzun süre kalmak istiyorum sanki sadece çocuklarımla sen hala evli misin peki ayrıldin miAllah yâr ve yardimcin olsun canim. InsAllah en kisa zamanda kendin ve cocuklarin icin hayirli olan yol hangisi ise onu secersinAldatmayan erkek varmiki acaba... Ne tuhaf önceden böyle diyenlere cok kizardim, artik kendim söylüyorum... burayi okudukca bilhassada kendi basimada geldigi icin erkeklere olan güvencimi yitirdim...
Alacagim bakalım inşallah düzgün bisey çikarArada telefonuna bakmaya çalış yine ama şimdilik bisey belli etme.temmuzdan beri uzun konuşmalar olması ihtimalleri güçlendiriyor kadının belki ikinci bir hattı vardır yada başka kadın vardır ama eşin muhakkak biseyler çeviriyor dinleme cihazını al bir an önce mahkemede kullanamasanda kendin emin olmuş olursun
Eşinize mi yaptınız bunuBen whatsapp wep yükledim ..(Colonap mesenger)sonra kendi telimden mesaj attım o telefona bildirim geldi .Altında birdaha gösterme srçeneği vardı..Birdaha gösterme dedim..Sonra yine attım bir daha bildirim gitmedi..Ve aylarca izledim hiç anlamadı..Ama bildirim seslerini o gelince kapattım.
EvetEşinize mi yaptınız bunu
Aldattımı