Yine mi Aldatılıyorum...ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yol gösterin sadece siz varsiniz paylastigim :(

Olayları çözüp kadının kimliğini bulacak kadar zekiymişsiniz. Burda cevap aramayın, bir kere aldatan hep aldatır biliyosunuz. Pişman oldum modu da ikinciyi yapana kadardır.
Belki de saf olmayı tercih ettim şimdiye kadar ama olaylar birbirine hep bağlı geliyor kadının yurt dışında annesi olması bize gönderdikleri sonradan eşimin getirdiği kremlerin yurt dışı kremi olması kadının watsapprofilinde almanca yazması sizde öyle gelmiyor mu ben mi çok kuruyorum tek öğrenemediğim kadının adı soyadı işte

Birde bu aralar işi bıraktı artık işini yapmak istemediğini söylüyor saçma sapan güvenilir olmayan bi adamla görüşüyor bi iş için

İşiniz gücünüz var mı? Sizi aldatıyor. Düşünün, bir hata yaptınız kocanız affetti ( affedilmiycek bir şey ) . İkinciyi yapmaya asla korkmazsiniz. Şöyle düşünürsünüz: o artık alışmıştır, yine affeder, bağırır çağırır affeder. O yüzden aldatan bir erkek sevmiyordur iyi biri değildir diyip bir an önce iş bulup ya da baba evine gidip o namussuzla yaşamamak lazım. Bütün bunların hepsi, o içinizi kemiren fareden daha iyidir. Aldatıyor bence benim eşim eve yarım saat geç gelse korkuyorum. Allah size sabır versin

Birde bu aralar işi bıraktı artık işini yapmak istemediğini söylüyor saçma sapan güvenilir olmayan bi adamla görüşüyor bi iş için
Bu olanlar tek tek olsa önemsiz ama üst uste en azından araştırılmayi hak ediyor. Bir de kadinlar gerçekten hissediyor. Bu yüzden peşine düşün bir şekilde. Eşinizin telefon marksi ne?

Anlattıklarınıza göre doğru tespit gibi görünüyor. Bence kurmuyosunuz. Siz şimdi sorsanız inkâr eder, emin olmak için gözlemleyin, araştırın. Mühim olan sizin ne yapacağınız. Şartlarınız bakış açınız nedir bilemiyorum. Ben kendi adıma konuşursam ayrılırdım üç çocuğum olsa da. İlk seferinde ayrılırdım.

Telefonu faturalıysa dijital operatör programından son 6 ayın arama dökümanına ulaşılıyor..Birde watsapını silip geri yükleyince eski mesajlar geri geliyor..O uyuyunca deneye bilirsiniz..Watsap web uygulamasıda yükleyebilirsiniz..Ilk mesajda ona bildirim gelince birdaha gösterme deyince ona bildirim birdaha gitmiyor deneyebilirsiniz.Sizin şüphelendiğinizi fark etmişse o yüzden birkaç gündür çıkmıyor olabilir..Sormayın asla doğruyu söylemez.Suç üstü bile yapsanız inkar eder.

Hastalığını bahane ediyor sizle gecirecegi vakti baskasiyla geciriyor ve zaten aldatilmanin yükünü tasiyamayan bir kadini yine aldatıyorsa o pisliğin affi olmaz.Tel elinize gecince hatti her neyse onun saygasina girin harcama detaylarına bakin msj ve cagrilardan o numarayla kurulan tüm iletişimleri görürsünüz.Ekran resmi almayi da unutmayin.Ayrica eşiniz o kadınla görüşüyorsa ve patronunda ilgisi varsa bu sebepten patronla ters düşüp eşiniz işinden olmuş olabilir.Nedense bu geldi aklima

Yaa inşallah öyle bir durum yoktur ama maalesef çok iyimser olamayacağım çok net ortada sizi aldattığı.. Bence aldatan birini affetmek ona ikinci üçüncü dördüncü... kere aynı şeyi yapmaya fırsat vermek gibi.. Sonuçta aldatmayı affetmişsiniz bir kere yapmış birşey olmamış yine yapmaması için bir sebebi yok gibi.. Aslında var evet de adamların beyni bunu algılayamıyor işte.. Zaten sizde kabul ediyorsunuz hatayı başta onu affederek yapmışsınız..

Onu yakalamanın da tek yolu çok güvendiğiniz ve bu işi eline yüzüne bulaştırmadan yapabilecek birisine söyleyip takip ettireceksiniz.. Çocuklar olmasa siz takip en sağlamı olur da işte çocuklar var.. Kadının oturduğu apartmanı biri gözetlese bile yeterli..

Cok zor bir durum . Kocanız cok değişik biri gece dışarı çıkmalar kafasına göre eve gelmeler . Aldatıyor mu bilmiyorum ama meyilli var gibi

Doğru diyorsunuz işte yaptım bi hata affettim çok pişmanım şuan ki pişmanlığım fayda edermi bana

Dokuman dedigoniz sadece aradigi ve gelen aramalar degil mi mesaj icerigi falan cikmiyor diye biliyorum watsapweb cesaret edemiyorum anlar diye aslında watsapsilmek benim de aklıma geldi ama telefonu elimizde de olsa hep yanımızda uyuyunca hep kapatır

Benim de aklıma geldi bu

Gece sessizliğinde takıp edersem görür diye korkuyorum aslında farkeder falan diye kadının apartman kapısının oralarda beklemek daha mantık li geliyor

gece dışarı çıkmak nedir yaaa..
ilk ciktiginda müsaade ederek hata yapmışsın kusura bakma..
bende geliyorum deyip gidecektin, cocuklarin evde tek kalmasini o umursamiyorsa sende takmayacaktin.
bak bakalim 2.gece çıkıyor mu?
yok israr ediyorsa hayırdır kim bekliyor diye direk soracaktin zaten adam falsolu..
1 kez yapan bin kez yapar..bir defa affeden hep kaybeder..
kural bu..

Kocanızın aldattığı kesin, boşnacaksınız madem somut delil olmadan asla eşinizle konuşmayın veya şüphelendiğinizi hissetirmeyin kesinlikle. Hem boşnama davnızda kanıt olur hem de anlatırsanız sizi ikna edebilir ve yine bi ömür kafanızda soru işaretiyle yasayabilirsiniz inanıp inanmama arasında kalırsınız .

Boşanacaksanız elinizde kanıt olmalı cok guvendiğiniz birini bir kaç gün kadının evinin civarında konumlandırın apartmanı gözetlesin gizlice.
Çocukları annenize bırakıp siz de gozetleyenilşrsiniz ama saat kacta gider gider mi sizi oralarda gorup saklanıp geri dönermi bilemedim riskli bu.
Mutfaga ses kayıt cihazı mantıklı ama en iyi delil fotoğrafla olur gerekirse bi dedektif vs tutun parasını verip bilmiyorum bu hizmeti veren var mı ama dizlierde oluyor erkek kardesiniz falan olsa iyi olurdu aslında.

Telefonunu kurcalamayın bu aralar şüphelenmesin rahat olsun aksine sonra fatura detaylarının dokumunu falan alın.

Dukkandakiler sizi tanıyor mu eger tanımıyorlarsa bir gun ugrayıp bi arkadasınızı arıyor gibi yapın sanki dukkanın üstünde oturuyomus gibi adını uydurun böylr biri oturuyor mu üst katta diye yol derlerse onun adı ne belki kardesi falandır diye laf almaya calışın mesela.

Sakin sabırlı ve dikkatli olmaya devam acele etmeyın ve ipini pazara cıkartın

+Üst kattaki kadını takip edip dışarı çıktığında o numarayı arayın eger oysa telefonu çalar. Bunun sizin yerine baska birine de yaptırabilirsiniz çocuklarınızı bırakamıyorsanız.

Denenmiş denenmez derler , siz affetmekle kendinize kötülük etmişssiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…