Yine mi Aldatılıyorum...ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yol gösterin sadece siz varsiniz paylastigim :(

Bir kere aldatan yine aldatır, duramaz. Tez zamanda boşanma durumunda neler yapacağınızın planını yapın, kanıtlama aşamasıyla fazla vakit geçirmeyin. Bir sonrakinde planlı ve sağlam bir adım atmanın yoluna bakın. Çalışacakmısınız, çocuklar küçükse nereye bırakacaksınız, barınma vs.
Çok belli aldatıyor, affederseniz 3 kız çocuğunun günahına girersiniz.

Gece sessizliğinde takıp edersem görür diye korkuyorum aslında farkeder falan diye kadının apartman kapısının oralarda beklemek daha mantık li geliyor
Evet bence kesin çözüm bu.Eger iceri girerse biraz bekleyip arayin.Sonra çalın kapıyı ama tabi bilmiyorum o kapıyı çalmaya değer mi?Siz kaldırabilir misiniz?Valla ruhum daraldi düşünce bile

Gece sessizliğinde takıp edersem görür diye korkuyorum aslında farkeder falan diye kadının apartman kapısının oralarda beklemek daha mantık li geliyor
Evet zaten en mantıklısı kadının apartmanın oralara bir yere sinip beklemek.. Yaklaşmadan sadece kapısından giriyor mu bakılacak bu kadar basit.. Ama bunu siz çocukları bırakıp yapamazsınız hem ondan sonra çıkarsanız da peşinden gidemezsiniz sizi farkedebir.. Orada hazırda birileri olması lazım bence.. Sadece apartman kapısını görecek bir yere sinip bekleyecek bu kadar yani..

En azından o numarayla günde kaçkez ne sıklıkla görüşmüş evden çıktığı o saatlerde konuşmuşmü filan öğrenir ordan başlayabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20201019-145912_Chrome.png
    174,5 KB · Görüntüleme: 42
'Eşim beni aldattı ve aptallık edip affettim'bundan sonrasını okumadım, hikaye belli yine yapıcak neden affediyosunuz ki

Bencede eşinizle konuşmayın uzaktan takip edin keske iş yerinden biriyle konusma fırsatınız olsada neden işten cıktığını öğrenseniz

Sabahın köründe aldatılıyor muyum diye gözünüze uyku girmiyor. Böyle evlilik mi olur? Diyelim ki bugün aldatmıyor, yarın da bu stresi yaşamaya hazır mısınız? Ya gecenin bir vaktinde gitmeyecek, havasını camdan alacak ya boşanacaksınız ya da kabul edeceksiniz.

“Ama ben aptallık ettim ve affettim.”
İyi hoş anlattımışsınız yardım istiyorsunuz bir kere affetmişsiniz siz bir daha edersiniz nefesimi tüketemeyeceğim.

İnat ettim hepsini okudum, ama tek bir sonuca vardım. Aldatan eşi affetmek ömür boyu pişmanlıktır. Bir daha yapmasa bile (ki affedilip bir daha yapmayanı görmedim duymadım) her dakika acabalarla kendi kendinizi yiyorsunuz. Anlattıklarınızdan eşinizin yeni bir aldatma macerasına atıldığını anlıyorum ben. Bence hiç takiple programla uğraşmayın, bir kez affetmişsiniz yine affedersiniz boşa efor sarfetmiş olursunuz sadece. Diyeceklerim bu kadar.

Paran varsa dedektif tut. Eşinin maddi durumu nasıl? Boşandıgında neler alabilirsin aldatmayı ispatlarsan. Adamın beş kuruşuda yoksa uğraşma boşa gitsin ispata ihtiyacın yok affettigine pişmanmışsın zaten.

Normalde hiç çıkmıyordu gece psikiyatri ilaçlarını değiştirince çok kötü oldu kötü olduğunu bende gördüm nefes alamıyorum deyip çıkıyordu bu yüzden bisey demedim aslında

Normalde hiç çıkmıyordu gece psikiyatri ilaçlarını değiştirince çok kötü oldu kötü olduğunu bende gördüm nefes alamıyorum deyip çıkıyordu bu yüzden bisey demedim aslında

hata işte o.
eski koye yeni adet..
ustelik kötü oldu madem neden yalniz birakirsiniz..
disari cikmalarina gec kalmadan tepki gösterin bende geliyorum deyin cikmaktan vazgecer

Kesinlikle sakin ve sabırlı olmalıyım şuan bende bilirim kadını arayıp konuşmayı ama nerede dürüstce soleyecekkadin işte o yüzden kulağımladuymadan yada görmeden söylemek istemiyorum yaptığı bisey varsada düzeltmesine sebep olacak çünkü bu..beklemedeyim bisey hissettirmiyorum dedektif falan da hiç güvendiğim biri yok cevremde canım kardeşim istanbulda görevli kardeşlerim hep uzaktalar bana şuan dertlesip ağlayacak bile kimsem yok yanımda dükkanda kiler beni bi kez gördü malesef tanıyorlar ama bi gün gidip komşulara sormaya düşünüyorum kadın beni tanımıyor kadının kızının adini biliyorum belki cocugu var su isimle dersem biri soyler diye dusunuyorum komsuya da ne uydursam kimim desem artık

+Üst kattaki kadını takip edip dışarı çıktığında o numarayı arayın eger oysa telefonu çalar. Bunun sizin yerine baska birine de yaptırabilirsiniz çocuklarınızı bırakamıyorsanız.
Mantıklı aslında ama kadını tanımıyorum ki hiç görmedim yüksek ihtimal kadın o bence bunu ancak o apartman giderek kadının kızının adını söyleyerek bulabilirim bisey uydurarak ama ne uydursam elimde kadının kızının adı var çünkü profileyazmisti ve eşimden duymuştum adını kızının

hata işte o.
eski koye yeni adet..
ustelik kötü oldu madem neden yalniz birakirsiniz..
disari cikmalarina gec kalmadan tepki gösterin bende geliyorum deyin cikmaktan vazgecer
Canım 2 tane çocuk var evde uyuyor annemde uzakta hani gel bak diyecek kimse yoktu gece 10.11 de bende rahatsız diye bisey demedim çünkü gerçekten zor nefes alıp veriyordu çok kötü idi

Kızlarım Küçük şuan çalışma şansım yok en azında 1 yil kadar onları hiç düşünmedim çünkü ailem hep arkamda oldu bugün sebep sunmadan ben bosanicam desem babam bana ve cocuklarima herkezden guzel bakar bunu biliyorum o duruma gelirsem zamanla tabiki bi düzene sokarim hayatımı şuan yapacağım anı harekettin bana faydası olur mu yani zamanında gözüyle gördü bırakmadı şimdi emin olmadan ayrılıyor demez mi lanet iyi niyetimden emin olmak istiorum bundan yani beni aldattığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…