- 15 Temmuz 2015
- 18.696
- 31.189
Kullanıcı adı silinmiş gözüküyorAfratafrac nerde kizlar bilen var mi? Etiket de yapilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıcı adı silinmiş gözüküyorAfratafrac nerde kizlar bilen var mi? Etiket de yapilmiyor
Kuzuum büyümüşsünüz masallah cinsiyet de belli olmus gorusmeyeli. Yol yarilanmis hadi hayirlisiHerkese selam kızlar ben de varım 18. Haftadayım erkek bebek bekliyorum. Mide bulantısı ve kusmaktan öleceğimi düşündüğüm günleri atlattım çok şükür. Şimdi bir tık daha iyiym. Evi tadilata soktum. Hep hamileyken tadilat yaptıranlarla dalga geçerdim başıma geldi. Biraz fazla yorgunum ama inşallah geçecek hepsi bebişimm kavuşacağım.
Cok mantikli canim. Ben de bir heyecanladim ama yatsam iyi olur 1 saate kalmaz kalkar benimki 10 aylik ne de guzel buyutmussun darisi basimizaŞuan hazır bebıs uyuyorken yatıyorum ben bısuru bayadır gormedıgım ısımlerı gordum bol bol sohbet edelim olur mu cok mutlu oldum
Bizden naber , kızım 10 ayını bıtırdı büyüyoruz çok şükür abiş duruma yenı yenı alışıyor havalar sıcak
Ayy kuzum iyiki geldin5 aylık oldu benim mucizem çok şükür Allahımasen nasılsın?Niqu naber büyüttün mü oğlanıııı
Oyyy maşallah o yumuğaaayer onu teyzesi... Biz 6 aylık çift dişi çıkmış bir canavarızz ismi YunusOyy maşallah sana kuzum 2.hamileligi o kadar zor elde ettim ki 3.de olursa hayir demem diyordum ama 2.de elendim bebis iyi hos da dogum kısmıni zor toparladim. 2.sezeryan zor geldi bana valla. 29 haziranda bebişimi kucagima aldim şükür.. yenidoganliktan cikmak uzereyiz nasipse bugunumuze sukur dedigin gibi. Senin bebis ne kadarlik oldu? Ismi ne?
5 aylık oldu canımMaşAllah Eceye ayyy evet ilk dönemler o gazlar çok sıkıcı oluyor gaz damlası veriyormusun bize iyi geliyorduHosbulduk canim benim masallah sana ve bebise adını cok guzel koymussun. Ne kadarlik oldu simdi Yunus? Ben de 1 ay olmadi dogum yapali. Ece kuşum dogdu cok şükür. Yeni yeni gaz sorunlariyla ugrasmaya basladik
Belkide bloklanmışAfratafrac nerde kizlar bilen var mi? Etiket de yapilmiyor
Üyelikten çıkarılmış mı banlanmış mı çok anlamıyorum canım, anneler grubundan sormuştum doğum yapmış, iyiymiş...Afratafrac nerde kizlar bilen var mi? Etiket de yapilmiyor
Bizim abla abla gibi de abiş beni benden alıyor hiç ummadığım hareket ve davranışlarŞuan hazır bebıs uyuyorken yatıyorum ben bısuru bayadır gormedıgım ısımlerı gordum bol bol sohbet edelim olur mu cok mutlu oldum
Bizden naber , kızım 10 ayını bıtırdı büyüyoruz çok şükür abiş duruma yenı yenı alışıyor havalar sıcak
Amin amin emin ol zaman su gibi geçiyor tadını çıkarCok mantikli canim. Ben de bir heyecanladim ama yatsam iyi olur 1 saate kalmaz kalkar benimki 10 aylik ne de guzel buyutmussun darisi basimiza
Çok Şükür kuzum iyiyiz Dişlerle uğraşıyoruz maşallah ya 5 aylık olmuşsunuz bileAyy kuzum iyiki geldin5 aylık oldu benim mucizem çok şükür Allahımasen nasılsın?
Evet evet abilerin kanı hızlı akıyor biraz sanırım bi bakıyorum sevıyor bı bakıyorum yastıkları fırlatıyor benım ki artık karşılık da veriyor siz kaç aylık oldunuzzzBizim abla abla gibi de abiş beni benden alıyor hiç ummadığım hareket ve davranışlar
Aminnn evet bende hem heyecanlıyım hem üzülüyorum aynı bedende son günlerimiz diyeyeni grupun ilk bebişi o zaman geliyorsağ salim gelsin canım çok heyacanlı ya
Aminnn darısı başınaaaOhhhh maşallah kuzuma az kaldı kavuşmana da hadi bakalım hayırla sağlıkla
MaşAllah dişler var birde evet..bizde ek gidaya geçmeliyiz heyacanlıyımAmin amin emin ol zaman su gibi geçiyor tadını çıkar
Çok Şükür kuzum iyiyiz Dişlerle uğraşıyoruz maşallah ya 5 aylık olmuşsunuz bile
Evet evet abilerin kanı hızlı akıyor biraz sanırım bi bakıyorum sevıyor bı bakıyorum yastıkları fırlatıyor benım ki artık karşılık da veriyor siz kaç aylık oldunuzzz
Evet ne kadar zor gebeliğim olsa bile insan özlüyorAminnn evet bende hem heyecanlıyım hem üzülüyorum aynı bedende son günlerimiz diye
Evet üyeliğini iptal etmişler yarın haber veririm yeni bir hesapla girebilirse gelir belkiÜyelikten çıkarılmış mı banlanmış mı çok anlamıyorum canım, anneler grubundan sormuştum doğum yapmış, iyiymiş...
İnşallah kazasız belasız sağ salim sağlıklı bir bebiş olurPerşembe günü Allah nasip ederse doğumum var bir kızım olucak
İnşallah güzel haberlerini almak nasıl olurBende öyle diyorum bu defa stres yapmam olursa çok mutlu olurum tabi Allah büyük hayırlısıysa olsun canım
Bebiş nasıl iyi mi adı neÇok şükür canım, sallan yuvarlan yaşıyoruz elhamdülillah