- 13 Ekim 2022
- 4.458
- 6.049
canım arkadaşım kalp bagımız bakidir cok seviliyorsunUtandırıyorsunuz benı canlarımbız bırbırımızı görmesekte kalp bağı ile dost arkadaş oldukhepımız herzaman çok iyi olalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım arkadaşım kalp bagımız bakidir cok seviliyorsunUtandırıyorsunuz benı canlarımbız bırbırımızı görmesekte kalp bağı ile dost arkadaş oldukhepımız herzaman çok iyi olalım inşallah
Ben sana dedim amayaa çok heyacanlı geliyorBetam 1000 üzeri kızlar saglık ocagı binden yukarısını göstermiyor
Hadi kız sende yap beklemeBen sana dedim amayaa çok heyacanlı geliyor
Ayyy benim yumurta sanırım olgunlaşmadan çatladı bugün test böyle ama sıvı alımına dikkat etmemiş olabilirim 1 saat sonra tekrar denicem kuzumevet canım yumurtan çatladığı gibi diğer günden tm 14 gün sonra adet oluyorsun ama herkesin vucut yapısı farklı kimi 13. gün oluyor kimi 14. kimi 15 o şekilde ben mesala hep 14. gün olurum bazen 13. gün geliyor sen bi bu ay dene bakalım inş hiç adette görmezsin
Maşallah kuzuma sağlıkla gelsi teyzeleri bekliyor sabırsızlıklaBetam 1000 üzeri kızlar saglık ocagı binden yukarısını göstermiyor
Sağ Salim kucağına alırsın inşallah kuzumHeyecanlı hemde biraz korkulu yarın doğuma gidicem sizler nasılsınız kizlar
canım sanırım yumurtan çatlamış umarım degerlendirmişsindir sen pik olmadı gibi duruma takılma bazen yumuarta 18 mm de 19 da 17 de de çatlar bunların da tutma ihtimali çok çok yüksek ben takip yaptıgımda yumurtam 19mm demişti dr eve gelip test yaptım pik degildi aynen koyulugu bu şekildeydi senin bu ay erken yumurtlama olmuş yarın bi tekrar yap canım büyük ihtimal yıne silik çıkacaktır hayırlısı olsunKızlar yardıma ihtiyacım var 2 güne pik görürüm derken bugün bu şekilde çıktı. Dün akşam üstüne doğru ağrı bir de kanama oldu çok az lekelenme tarzında çatladı sanırım ama olgunlaşmadan çatlayan yumurta tutar mı acaba ? Ben ovulasyon diye mi hesaplıcam şimdi bunu anlamadım
Demekki ne olur ne olmaz yelkenleri suya indirmemek lazımmışEvet yaa olmaz diye düşündük güvendik yıkıldık
Hayırlısıyla dogur cnmsaglıcakla gelsin inşHeyecanlı hemde biraz korkulu yarın doğuma gidicem sizler nasılsınız kizlar
Az önce tekrar yaptım yine silikti canım evet çatladı büyük ihtimalle çünkü yumurtlama kanaması da yaşadım ağrısı da yaşadım. Umarım dediğin gibi olur dün değerlendirme yaptım bugün de devam edicem değerlendirmeye teste de yarın devam ederim tek korkum olgunlaşmadan çatlaması bu ay sonuna kadar devam edeyim tekrar yumurtlama olmazsa doktora söylemekte fayda var bu durumu iyi ki de ovulasyon testi yapıyorum belki de bir işaretti soruna sağol canım bilgilendirme yaptığın için az da olsa içimi rahatlattıncanım sanırım yumurtan çatlamış umarım degerlendirmişsindir sen pik olmadı gibi duruma takılma bazen yumuarta 18 mm de 19 da 17 de de çatlar bunların da tutma ihtimali çok çok yüksek ben takip yaptıgımda yumurtam 19mm demişti dr eve gelip test yaptım pik degildi aynen koyulugu bu şekildeydi senin bu ay erken yumurtlama olmuş yarın bi tekrar yap canım büyük ihtimal yıne silik çıkacaktır hayırlısı olsun
Cnm bnce öyle düşünme, silinen ama aniden pik olan çok ovü testi gördum sen yapmaya devam et, bnımde kıpkırmızı oluyordu olgunlaşıyordu hesapta ama hep kimyasal oluyordu hatırlarsan eger, demekki kırmızı olması saglıklı oldugu anlamına gelmıyo, bnce ovü yapıp stres olma gün aşırı ilişkine devam etAyyy benim yumurta sanırım olgunlaşmadan çatladı bugün test böyle ama sıvı alımına dikkat etmemiş olabilirim 1 saat sonra tekrar denicem kuzum
Cnm ilişkine girdıysen sıkıntı yapma bnceKızlar yardıma ihtiyacım var 2 güne pik görürüm derken bugün bu şekilde çıktı. Dün akşam üstüne doğru ağrı bir de kanama oldu çok az lekelenme tarzında çatladı sanırım ama olgunlaşmadan çatlayan yumurta tutar mı acaba ? Ben ovulasyon diye mi hesaplıcam şimdi bunu anlamadım
testin varsa tabiki devam et çünkü erken yumurtlama oldugu için tekrar yumurtlamada olabilir bu yumurtlama tutarsa bize de yetişiyorsun canım ay inşallah dün tutmuşturAz önce tekrar yaptım yine silikti canım evet çatladı büyük ihtimalle çünkü yumurtlama kanaması da yaşadım ağrısı da yaşadım. Umarım dediğin gibi olur dün değerlendirme yaptım bugün de devam edicem değerlendirmeye teste de yarın devam ederim tek korkum olgunlaşmadan çatlaması bu ay sonuna kadar devam edeyim tekrar yumurtlama olmazsa doktora söylemekte fayda var bu durumu iyi ki de ovulasyon testi yapıyorum belki de bir işaretti soruna sağol canım bilgilendirme yaptığın için az da olsa içimi rahatlattın
Değerlendirdim dün canım bugünde değerlendirme yapıcam adet günüm önemi gelmiş oldu peki canım şimdiCnm ilişkine girdıysen sıkıntı yapma bnce
Cnm bu işler gercekten kısmet, takvıye kullandıgım ve femara kullandıgım aylar kımyasal oldu, hiçbısey kullanmadıgım ay üstünkörü bı ilişkiyle tuttu,Az önce tekrar yaptım yine silikti canım evet çatladı büyük ihtimalle çünkü yumurtlama kanaması da yaşadım ağrısı da yaşadım. Umarım dediğin gibi olur dün değerlendirme yaptım bugün de devam edicem değerlendirmeye teste de yarın devam ederim tek korkum olgunlaşmadan çatlaması bu ay sonuna kadar devam edeyim tekrar yumurtlama olmazsa doktora söylemekte fayda var bu durumu iyi ki de ovulasyon testi yapıyorum belki de bir işaretti soruna sağol canım bilgilendirme yaptığın için az da olsa içimi rahatlattın
Var kuzum aldım 30 taneydi test. Ayyy hadi inşallah devam edicem sonuna kadar bakalımtestin varsa tabiki devam et çünkü erken yumurtlama oldugu için tekrar yumurtlamada olabilir bu yumurtlama tutarsa bize de yetişiyorsun canım ay inşallah dün tutmuştur
Çok guzel cnm saglıcakla ilerlesındaha kan verecekmısınkızlar bu arada önceki kan testim iki gün önce 136 dı bugün ki 385 çıkmış çok şükür artış iyi gibi degil mi