- 1 Nisan 2022
- 12.495
- 15.365
Tamam canım bura yaz merak ettimAlmadım artık yarın tekrar yaparım baktım koyulaşıyor öyle alırım artık kuzum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bura yaz merak ettimAlmadım artık yarın tekrar yaparım baktım koyulaşıyor öyle alırım artık kuzum inşallah
Tamam kuzumTamam canım bura yaz merak ettim
Predictor al en azından kuzum. Güvenilir birşey olsun yarın da etiketle beniTamam kuzum
Bu ay deli gibi para harcadım testlere artık vermek istemiyorum kuzum ama yarın koyulaşırsa eşimi kandırabilirsem kan vermeye giderim inşallah ama sabahtan beri 5 tane yaptım bu testten hepsi böyle bir tane normal negatif çıkartmadı bazıları bu şekilde çıkartıyormuş ama 5 inde de vardıPredictor al en azından kuzum. Güvenilir birşey olsun yarın da etiketle beni
Cnm yumurtlamanın kaçıncı günü eger 10 günü falansa 2.fotoda var bi koyuluk ama sana tavsıyem heray bunlarla uğraşma al laboquik yada roll gebelik testi varsa vardır yoksa yok, onlar dogru çıkartıyor cunku, bunlarla kafanı bulandırmaBu ay deli gibi para harcadım testlere artık vermek istemiyorum kuzum ama yarın koyulaşırsa eşimi kandırabilirsem kan vermeye giderim inşallah ama sabahtan beri 5 tane yaptım bu testten hepsi böyle bir tane normal negatif çıkartmadı bazıları bu şekilde çıkartıyormuş ama 5 inde de vardı
Evet bugün alcam canım erken gebelik testi onunla denicemCnm yumurtlamanın kaçıncı günü eger 10 günü falansa 2.fotoda var bi koyuluk ama sana tavsıyem heray bunlarla uğraşma al laboquik yada roll gebelik testi varsa vardır yoksa yok, onlar dogru çıkartıyor cunku, bunlarla kafanı bulandırma
Naptın canımEvet bugün alcam canım erken gebelik testi onunla denicem
Kuzum yapamadım hastane randevu vardı oğlanın çıktım direk evden geç kalıyordum yoksaNaptın canım
Az önce yaptım kuzumNaptın canım
Ay canım olmaya çalışıyorum hala ama başladım çok şükür sonunda. Şuan iğneleri yapıyorum 6.gün kontrole gittiğimde 1 yumurta büyümüş 3 yumurta küçük kalmış tepki vermemiş ilaca dedi iğnelere aynen devam yarın tekrar var kontrolüm bakalım ne çıkçak , biraz hayal kırıklığı oldu tabisevayd kuzuş nerelerdesin? Tüp bebekmi oldun
Yaaa canım çok sevindim başladın diye İn şa Allah sonu güzel olur..bak biliyorsun bence ben tüp bebek yaptım kimyasal oldu ve bir sürü yumurtadan 2 tane kaliteli embriyo kalmıştı..benim 1 arkadaşım ama tüp bebek yaptı ve yumurtaları çok kötüydü 1 tane kalitesi çok düşük embriyon var dedi doktor hatta dedi bunu transfer yapamam zaten tutmaz kız demişki hayır siz yapın çok yoruldum demiş izin alamam iş yerinden neyse doktor koymuş ve tutmuş 2 yaşında oğlu var şimdi doktor kendi bile şaşırmışondan kaliteli ve ya kalitesiz asla takma..çok güzel sağlıklı beslen havuç kabak çekirdeği ye senden güzel haberler bekliyorum ve en önemlisi bol bol dua et.Allah ol deyince olucakAy canım olmaya çalışıyorum hala ama başladım çok şükür sonunda. Şuan iğneleri yapıyorum 6.gün kontrole gittiğimde 1 yumurta büyümüş 3 yumurta küçük kalmış tepki vermemiş ilaca dedi iğnelere aynen devam yarın tekrar var kontrolüm bakalım ne çıkçak , biraz hayal kırıklığı oldu tabi
Hep tuttum kendimi buraya transfer zamanı yazayım haber vereyim dua isteyeyim herkesten diye ama sen benden önce davrandın
Allah razı olsun canım inşallah benim de öyle olur , nasibimde vardır inşallah hayırla sağlıkla. Totem yapıyordum transfer zamanı yazacam bıraya diye bozuldu totemim beni de dualarınıza ekleyin şimdiden inşallah peşinizden gelirim çok beklemedenYaaa canım çok sevindim başladın diye İn şa Allah sonu güzel olur..bak biliyorsun bence ben tüp bebek yaptım kimyasal oldu ve bir sürü yumurtadan 2 tane kaliteli embriyo kalmıştı..benim 1 arkadaşım ama tüp bebek yaptı ve yumurtaları çok kötüydü 1 tane kalitesi çok düşük embriyon var dedi doktor hatta dedi bunu transfer yapamam zaten tutmaz kız demişki hayır siz yapın çok yoruldum demiş izin alamam iş yerinden neyse doktor koymuş ve tutmuş 2 yaşında oğlu var şimdi doktor kendi bile şaşırmışondan kaliteli ve ya kalitesiz asla takma..çok güzel sağlıklı beslen havuç kabak çekirdeği ye senden güzel haberler bekliyorum ve en önemlisi bol bol dua et.Allah ol deyince olucak
Olsun ne güzel işte haberimiz oldu transfer olmadanİn şa Allah gelicen canım az kaldıAllah razı olsun canım inşallah benim de öyle olur , nasibimde vardır inşallah hayırla sağlıkla. Totem yapıyordum transfer zamanı yazacam bıraya diye bozuldu totemim beni de dualarınıza ekleyin şimdiden inşallah peşinizden gelirim çok beklemeden
Canm inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız dualarım sizlerle en hayırlı doğru zamanda Allahın izniyle olacak stres yapma sadece hiç belli olmaz tek yumurtaymis çok yumurtaymisAy canım olmaya çalışıyorum hala ama başladım çok şükür sonunda. Şuan iğneleri yapıyorum 6.gün kontrole gittiğimde 1 yumurta büyümüş 3 yumurta küçük kalmış tepki vermemiş ilaca dedi iğnelere aynen devam yarın tekrar var kontrolüm bakalım ne çıkçak , biraz hayal kırıklığı oldu tabi
Hep tuttum kendimi buraya transfer zamanı yazayım haber vereyim dua isteyeyim herkesten diye ama sen benden önce davrandın
Canım benim sağolasın inşallah nasibimde vardır ve en hayırlı doğru zamanı da gelmiştir. Sen ne kadarlık oldun takvimin yok )) nasıl gidiyor inşallah yolundadır herşey, az kaldı sanırım di miCanm inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız dualarım sizlerle en hayırlı doğru zamanda Allahın izniyle olacak stres yapma sadece hiç belli olmaz tek yumurtaymis çok yumurtaymis
Canm benm oğlan erken doğdu bir aylık olduk nerdeyse saglikliyiz çok şükür iyi gidiyorCanım benim sağolasın inşallah nasibimde vardır ve en hayırlı doğru zamanı da gelmiştir. Sen ne kadarlık oldun takvimin yok )) nasıl gidiyor inşallah yolundadır herşey, az kaldı sanırım di mi
Yaa gerçekten mi çok sevindim canım maşallah Allah analı babalı sağlıkla hayırlı büyütmeyi nasip etsin Ben sürekli yerinde saydığım için zaman geçmemiş gibi geliyor bazen tabiCanm benm oğlan erken doğdu bir aylık olduk nerdeyse saglikliyiz çok şükür iyi gidiyor
Bn takipteyim biliyosuncnm hayırlısı olsun inşallahmübarek cuma günü dualarımız seninleAy canım olmaya çalışıyorum hala ama başladım çok şükür sonunda. Şuan iğneleri yapıyorum 6.gün kontrole gittiğimde 1 yumurta büyümüş 3 yumurta küçük kalmış tepki vermemiş ilaca dedi iğnelere aynen devam yarın tekrar var kontrolüm bakalım ne çıkçak , biraz hayal kırıklığı oldu tabi