Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim annem 9 ay kustu bende sandımki bende öyle olucam ama olmadı çok az bulantı olunca erik yeşil elmayla bastırıyordumHayır benim ilk 3 ay da bir şey olmadı gelişine yedim aldım kiloları bunda nasıl olacak acaba olur mu bulantı. Annem garibim her hamileliğinde 9 ay kusmuş mesela. Kardeşimde görüyordum sadece yeşil elma yiyebilirdi onu da kusardı
İşte bende bulantı bile olmamıştıBenim annem 9 ay kustu bende sandımki bende öyle olucam ama olmadı çok az bulantı olunca erik yeşil elmayla bastırıyordum
Kuzum sende ilk bebek diğilmiydi?İşte bende bulantı bile olmamıştı
Evet yaa çok güzel oldu valla çok mutlu oldum ben deValla çok iyi olmuş oh be bura dostane oldu vallahi hepimiz bir arada evimiz gibi
Ayy kıyamam sana zorlu geçmiş sürecin kuzucum.30 gün vermıssın ya asıl onemlı olanı almıs o hıc onemlı degılyatmak çok zor bende 20 gundur evdeyım 20 gunde bunalıma gırdımsaglıklıca kucagına almıssın onemlı olan o bundan sonrası en guzel sekılde ılerler zatenHoş geldin kuzumbenim gebeliğim riskliydi ya düşüklerim olduğu için yine lekelenme olunca doktor 1 günlük yatırdı beni hastaneye serum takıldı ve dedi kesinlikle kalkmıcan işte öyle deyince bende annemi çağırdım yanıma tam 10 ay benimle kaldı sağolsun her doktora gidince korka korka gittim dualarla geçti günlerim.24 haftada fazla suyum çıktı sonra onu taktım erken doğum olur diye ondan doktor diyet dedi yapıcan resmen aç kaldım istediğimi yiyemedim ağlıyordum acım diyeçok şükür doğdu bebişim ama süt sadece 30 gün vere bildim kendime bakmadım uyumadım hastaneden çıkarken Yunus kilo verdi onu9 çok taktım ve tabi sütüm kesildi..doğumdan sonra kendine bak bırakma ben kahvatli bile yapamıyordum.Öyle yani
Ya ne güzel bir düşünce. Çok mutlu oldum@Papatyamaviss , @melegim can, IADK destinesiaa @TASUU @L A L @golden-snitch imagination forever onları da unutmayalım
Yok aşkım bir tane oğlum var 6 yaşında. Kardeşi olsun diye yıllardır uğraşıyoruz işteKuzum sende ilk bebek diğilmiydi?
Ay ne dicem birbirimize fotolarımızı göstermiştik ne eğlenceli günlerdiEvet yaa çok güzel oldu valla çok mutlu oldum ben de
Evet yaaa ben hala hatırlıyorum hepinizi ne günler geçirdik topik topik gezdikAy ne dicem birbirimize fotolarımızı göstermiştik ne eğlenceli günlerdi
Tabi kucağına alınca unutuluyor ya hepsiAyy kıyamam sana zorlu geçmiş sürecin kuzucum.30 gün vermıssın ya asıl onemlı olanı almıs o hıc onemlı degılyatmak çok zor bende 20 gundur evdeyım 20 gunde bunalıma gırdımsaglıklıca kucagına almıssın onemlı olan o bundan sonrası en guzel sekılde ılerler zaten
Ben dedim kendi kendime ki unutmadım eğerse ikinci bebiş olucak sende demekki yanılmamışımYok aşkım bir tane oğlum var 6 yaşında. Kardeşi olsun diye yıllardır uğraşıyoruz işte
Aynen öyle yanılmadın ikincisi Allahım izin verirse inşallahBen dedim kendi kendime ki unutmadım eğerse ikinci bebiş olucak sende demekki yanılmamışım
Hiç sorma topiklerin prosuyduk artık ya bir şey dicem bazen hiç ağrım olmuyor basen böyle bel kaşık adet sancısı gibi ağrım oluyor normal mi bu kızlar ilk hamileliği de unuttum korkuyorum ya imagination foreverEvet yaaa ben hala hatırlıyorum hepinizi ne günler geçirdik topik topik gezdik