Yerim bana göre aşşırı büyüdü kızıyorum kendisine bu kadar çabuk büyüme diye 2 aylık oldu geçen hafta, adı da Deniz teyzesi. Siz nasılsınız senin bebişin adı neHep aklımdasın baby ne yaptın büyüdü mü bebiş ismine ne koydun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim bana göre aşşırı büyüdü kızıyorum kendisine bu kadar çabuk büyüme diye 2 aylık oldu geçen hafta, adı da Deniz teyzesi. Siz nasılsınız senin bebişin adı neHep aklımdasın baby ne yaptın büyüdü mü bebiş ismine ne koydun
Geldim kuzum gelmem mimelegim can gel sende
Canım nasılsın seni göremiyordum neler yaptın
@Papatyamaviss , melegim can , @IADK @destinesiaa @TASUU @L A L @golden-snitch @imagination forever onları da unutmayalım
Kuzummm sen nasılsınNiqu çok güzel düşünmüşsün kuzum özledim hepinizi nasılsınız kızlar? Ne güzel yeni hamişler var bazen görüyorum topiclerde gerçekten hepinize tek tek buradaki adınızla çok dua etmiştim hepiniz hamile kaldınız çok çok çok mutlu oluyorum gerçekten
İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Sorunlarım devam ediyor onlarla uğraşıyorum geçecek ama sen nasılsın kuzum bebiş nasılKuzummm sen nasılsın
Düzenimiz aynen şükür oturmuş ama daha dün hastaneden çıktık 1 gün yattı dirençli ateşi vardı şimdi iyi çok şükürSenin bebiş nasıl ismi ne?Yunus bebiş nasıl sen nasılsın canım düzeniniz oturmuştur artık
Geçecek canım inşallah sen iyi ol yeterki. Bende iyi bebişle ugraşıyorum teyzesi yaramaz kız yoruyor beni birazİyi olmaya çalışıyorum kuzum. Sorunlarım devam ediyor onlarla uğraşıyorum geçecek ama sen nasılsın kuzum bebiş nasıl
Hoş geldin kuzum iyi ettinGeldim kuzum gelmem mi
Ayyyy kuzum nasılsın?bak benim bura toplama sebebim var her kesi hamiş olmayanlar asla pes etmesin ve biz annişler size uğur getirsinNiqu çok güzel düşünmüşsün kuzum özledim hepinizi nasılsınız kızlar? Ne güzel yeni hamişler var bazen görüyorum topiclerde gerçekten hepinize tek tek buradaki adınızla çok dua etmiştim hepiniz hamile kaldınız çok çok çok mutlu oluyorum gerçekten
Oyyy yesin onu teyzesi öp benim için bol bol koklaGeçecek canım inşallah sen iyi ol yeterki. Bende iyi bebişle ugraşıyorum teyzesi yaramaz kız yoruyor beni biraz
Aminnn kuzum aminnnn dualarınıza talibim iyi olmaya çalışıyorum kuzucum işte doktorlardan doktorlara Yunuscuk nasılAyyyy kuzum nasılsın?bak benim bura toplama sebebim var her kesi hamiş olmayanlar asla pes etmesin ve biz annişler size uğur getirsin
İyi olucaksın kuzum zaman lazım sadeceSendende güzel haberler bekliyorumYunus hastalandı hastanede yattık bu gün takip ettim şükür ateşi çıkmadıAminnn kuzum aminnnn dualarınıza talibim iyi olmaya çalışıyorum kuzucum işte doktorlardan doktorlara Yunuscuk nasıl
Geçmiş olsun canım bizde hastalandık grip oldu tıkandı iki defa acile götürdük nefes alamadı hortumla aspire ettiler şimdi de ben evde serum su ile açıyorum burnunu adana çon sıcak klimalar hep açık bi sıcak bi soguk napacagımızı şaşırdıkİyi olucaksın kuzum zaman lazım sadeceSendende güzel haberler bekliyorumYunus hastalandı hastanede yattık bu gün takip ettim şükür ateşi çıkmadı
Çok geçmiş olsun canım tekrarlamasın inşallah biz de iyiyiz çok şükür düzen oturmaya başladı yavaş yavaş ismi DenizDüzenimiz aynen şükür oturmuş ama daha dün hastaneden çıktık 1 gün yattı dirençli ateşi vardı şimdi iyi çok şükürSenin bebiş nasıl ismi ne?
Yaaaaaaaa canımmmmm benimmm vallahi oldu sonunda iki aşılama olumsuz oldu bu ay tüp yaptık. Allahım sağlıkla ilerler inşallah zor olunca korku oluyor bazen çok ama çok teşekkür ederim canımsınFundaaa çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bir de @edahandro muz vardı
İnşallah kuzum inşallah oyy çok geçmiş olsun kuzucum. Çok şükür daha iyiymişİyi olucaksın kuzum zaman lazım sadeceSendende güzel haberler bekliyorumYunus hastalandı hastanede yattık bu gün takip ettim şükür ateşi çıkmadı
Sizede geçmiş olsun..bende klima yok her şeyden koruyorum eve gelen giden yok kalabalık ortamına sokmuyorum nasıl hastalandı anlamıyorum 38.5 ateş gördükGeçmiş olsun canım bizde hastalandık grip oldu tıkandı iki defa acile götürdük nefes alamadı hortumla aspire ettiler şimdi de ben evde serum su ile açıyorum burnunu adana çon sıcak klimalar hep açık bi sıcak bi soguk napacagımızı şaşırdık