3-5 gün bunalıp tatile çıkmıştık kuzum yol falan yordu beni bayağı sanırım onun etkisini yaşıyorum umarım pişman olmamNormal canım bel ağrın olunca dinlen iyice..benim 9 ay kasıklarımda ve vajinada ağrılarım vardı ama öyle böyle ağrı diğil yani doktora gidib gelince bitmiş durumda oluyordum tuta geziyordum
Bana yol çıkmaya bile izin vermemişti doktor sende kendine dikkat et canım daha küçük bebek azcık büyüsün rahatlarsın3-5 gün bunalıp tatile çıkmıştık kuzum yol falan yordu beni bayağı sanırım onun etkisini yaşıyorum umarım pişman olmamaynen şimdi dinlenmeye bakacağım okullar da açılacak iyice enerji depolamam lazım
Tatil ıyı olur kuzum en ıyısını yaptınBenim de başlamama az kaldı kankam ben çok yoruldum tatile çıktık ya 3-5 gün mahvoldum ya yol yordu biraz pişman oldun bugün eve geldik hafif kasığımda ağrı var umarım iyi olur
Pco yla ağrının ilgısı yok cnmEvet ultrasonda vardı görüntü kuzum erken yumurtladım bu ay 2 gün önce çatlama oldu bugün de aşırı bel ağrım var acaba pco dan dolayı mı bu kadar ağrı hissediyorum
Bilmediğim için kuzum ben öyle yorumladım yumurtlamadan sonra adet ağrısı çekiyorum ta ki adetim olup bitene kadarPco yla ağrının ilgısı yok cnm
Sağol canımHerkeslere selam canlar, bizde İstanbuldayız ailelerin yanında, tatil mi perişanlık mı anlamadım 3 çocuklabir ara telim bozuldu hoş bozulmasa da kalabalıkta kendimi bulsam şükrediyorum imagination forever cano ishali bilmiyorum ama benim 3 hamilelikte de ağız tadım doğurunca düzeldi ve bebişi bende kız hissediyorum baştan beri, fnd_50 Fundanınkini de kız hissediyorum.
Tikabasa Niqu sizlere de maşallah ne güzel yapmışsınız
Ayyy teyzoşuuuu ıkı uc gunee öğrencez hemen yazıcamm sizeHerkeslere selam canlar, bizde İstanbuldayız ailelerin yanında, tatil mi perişanlık mı anlamadım 3 çocuklabir ara telim bozuldu hoş bozulmasa da kalabalıkta kendimi bulsam şükrediyorum imagination forever cano ishali bilmiyorum ama benim 3 hamilelikte de ağız tadım doğurunca düzeldi ve bebişi bende kız hissediyorum baştan beri, fnd_50 Fundanınkini de kız hissediyorum.
Hiç öyle çabuk geçsin deme ya ben çok özlüyorum hamileliklerimiAyyy teyzoşuuuu ıkı uc gunee öğrencez hemen yazıcamm sizeishal mide zorluyor en son bugun nanelı sakız cıgnerken cenem kılıtlendı acamıyorum agzımı sürekli sakız çiğnemekten onuda yapamıcam artık,saglıkla gelsınlerde şurda ne kaldı 6 ay hemencecık gecer.sanada Allah kolaylık versın bebısm süpermomy
Dönüş ne zamanHerkeslere selam canlar, bizde İstanbuldayız ailelerin yanında, tatil mi perişanlık mı anlamadım 3 çocuklabir ara telim bozuldu hoş bozulmasa da kalabalıkta kendimi bulsam şükrediyorum imagination forever cano ishali bilmiyorum ama benim 3 hamilelikte de ağız tadım doğurunca düzeldi ve bebişi bende kız hissediyorum baştan beri, fnd_50 Fundanınkini de kız hissediyorum.
Ay çok mutlu oldumTeyzosları erkekmişT TASUU destinesiaa Tikabasa Niqu nickleri aklıma gelmedı herkesın mınnoslarım melegımcanı bulamadım noldu onun hesabına?
Tebrik ederim canım benim hadi sağlıkla gelsinTeyzosları erkekmişT TASUU destinesiaa Tikabasa Niqu nickleri aklıma gelmedı herkesın mınnoslarım melegımcanı bulamadım noldu onun hesabına?
Tebrik ederim canımTeyzosları erkekmişT TASUU destinesiaa Tikabasa Niqu nickleri aklıma gelmedı herkesın mınnoslarım melegımcanı bulamadım noldu onun hesabına?
Aramıza hosgeldin canm erkek annesi olarakTeyzosları erkekmişT TASUU destinesiaa Tikabasa Niqu nickleri aklıma gelmedı herkesın mınnoslarım melegımcanı bulamadım noldu onun hesabına?
Senın nıckının basında _ oldugu ıcın bulamamısım bak senı teyzosuAramıza hosgeldin canm erkek annesi olarakAllah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
Cumartesi kısmetse, sağlıkla kolaylıkla gelsin annesiDönüş ne zamanaayyyyy kız mı hissediyorsun valla ben de başından beri kız hissediyorum bakalım ne çıkacak
Bu aralar yoğundum bebişi sünnet ettirdik girmedim. Eee sende oğlan anası olarak anlarsın artık beniTeyzosları erkekmişT TASUU destinesiaa Tikabasa Niqu nickleri aklıma gelmedı herkesın mınnoslarım melegımcanı bulamadım noldu onun hesabına?