- 24 Ağustos 2022
- 4.155
- 12.885
Oyyy maşallah bebitoyaa 1. Fotide nub var sanki ordan tahmin edebilen vardır benim içimden erkek geçti nedenseMelooş teyzesii canımızzz teyzosumuuzz.doktor tahmınını soylemedıuyanmadı 10 dakıka zaten dürte dürte zor uyandırdık tahmınlerınızı beklıyom dört gözle melegim can destinesiaa Tikabasa
Senın meleğin napıyoo kuzucummmm,gectımı bulantıların?yaa zaman hemen gecsede saglıkla kucagımıza alsak ınsallahOyyy maşallah bebitoyaa 1. Fotide nub var sanki ordan tahmin edebilen vardır benim içimden erkek geçti nedense
Valla ben dün bi fena oldum mide ağrısından yediğim bir şey mi ters etki yaptı yoksa gaz sancısı mıydı anlamadım. Benim miniko büyüyo teyzesi napsın. Bulantılar bitti sadece sıcaklardan mıdır nedir dışarı çok çıkamıyorum tansiyonum düşüyor hemencecik. Terlemeye başıyorum soğuk soğukSenın meleğin napıyoo kuzucummmm,gectımı bulantıların?yaa zaman hemen gecsede saglıkla kucagımıza alsak ınsallah
Sıcaklar çok aşırı iyi yapıyosun cıkma zatan kuzum.tansıyon ıcın gunluk maden suyunu iç,hoşaf yap iç şeftalili,vişneli.çok iyi gelir bunlar.bende dört gözle agzımın tadının düzelip hunharca yemek yıyecegım gunlerı beklıyorumValla ben dün bi fena oldum mide ağrısından yediğim bir şey mi ters etki yaptı yoksa gaz sancısı mıydı anlamadım. Benim miniko büyüyo teyzesi napsın. Bulantılar bitti sadece sıcaklardan mıdır nedir dışarı çok çıkamıyorum tansiyonum düşüyor hemencecik. Terlemeye başıyorum soğuk soğuksağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah
Bakayım onlara kuzucum olmadı. Valla bulantı geçince her şey iyi gidiyoSıcaklar çok aşırı iyi yapıyosun cıkma zatan kuzum.tansıyon ıcın gunluk maden suyunu iç,hoşaf yap iç şeftalili,vişneli.çok iyi gelir bunlar.bende dört gözle agzımın tadının düzelip hunharca yemek yıyecegım gunlerı beklıyorum
Yaa maşallah size ❤
Görüştük cnm, yakındık zaten, cok iyi oldu saolsun çok guzel ağarladı bniYaaa buluştunuz demek ne iyi etmişsiniz. Öpüyorum kızlar sizi. Nasıl bir duygu reelde görüşmek
Ben kesin kız bebek diyorum kuzumMelooş teyzesii canımızzz teyzosumuuzz.doktor tahmınını soylemedıuyanmadı 10 dakıka zaten dürte dürte zor uyandırdık tahmınlerınızı beklıyom dört gözle melegim can destinesiaa Tikabasa
yerızzz senıııBen kesin kız bebek diyorum kuzumyanılırsam döv beni
Nubu düz yüzüde çok kibar kız bu minnoşyerızzz senıııbende kız hissettim ve gördüm meloşummm
Meloşumm yerımm senın prensesınıı ayyNubu düz yüzüde çok kibar kız bu minnoş
Kız kızMelooş teyzesii canımızzz teyzosumuuzz.doktor tahmınını soylemedıuyanmadı 10 dakıka zaten dürte dürte zor uyandırdık tahmınlerınızı beklıyom dört gözle melegim can destinesiaa Tikabasa
Kız kız
Pek anlamam cnm ben nub'dan ama kıza benzettimMelooş teyzesii canımızzz teyzosumuuzz.doktor tahmınını soylemedıuyanmadı 10 dakıka zaten dürte dürte zor uyandırdık tahmınlerınızı beklıyom dört gözle melegim can destinesiaa Tikabasa
Yaaaa ne güzel yapmışsınız çok imrendim darısı bizlere dostlarım
Anlıyorum seni canım benim riskli gebelik olduğu için bazen haftada 1 defa bazen 2 hafta sonra görmek istiyordu onunla bile sık sık doktora gidib durumumu öğrenmeyi merak ediyordum İn şa Allah çok güzel haberlerle çıkarsın doktordanKızlaaaar doktora gitmeyeli tam 2 hafta oldu. Öleceğim meraktan napıyor içimdeki bebiş iyi mi ne durumda büyüyor mu günler geçmiyoryarıladım zorla 2 hafta kaldı 6 eylülde randevum var dualarınızı eksil etmeyin nolur sizler napıyorsunuz çok özledim canlarım
Ağırlamıştır tabi. Afiyet olsun. Çok iyi yapmışsınız. Sevindim sizin adınızaGörüştük cnm, yakındık zaten, cok iyi oldu saolsun çok guzel ağarladı bni
Benim de tüp bebek aslında o yüzden korkuyorum doktor her şey yasak dedi kendini asla yormayacaksın özellikle bu ay çok dikkat edeceksin dedi. İşte bu ayın bitmesini bekliyorum inşallah 6 eylülde güzel haberler alırım çok sağ ol niqummmmmAnlıyorum seni canım benim riskli gebelik olduğu için bazen haftada 1 defa bazen 2 hafta sonra görmek istiyordu onunla bile sık sık doktora gidib durumumu öğrenmeyi merak ediyordum İn şa Allah çok güzel haberlerle çıkarsın doktordanbende minik oğlumu büyütüyorum ek gidaya yeni geçtik savaştayız
İlk zamanlarda insan öyle oluyor canm eve ultrason alası geliyorKızlaaaar doktora gitmeyeli tam 2 hafta oldu. Öleceğim meraktan napıyor içimdeki bebiş iyi mi ne durumda büyüyor mu günler geçmiyoryarıladım zorla 2 hafta kaldı 6 eylülde randevum var dualarınızı eksil etmeyin nolur sizler napıyorsunuz çok özledim canlarım