- 14 Mayıs 2021
- 4.486
- 8.815
Maşallah mınnosuma benımbende ıkılı vs yaptırmak ıstemıyorum işte bu yüzden.inşallah tertemız cıkar sonucumuzda ki ben gönülden inanıyorumcennet neden annelerın ayakları altında demısler ınan daha ıyı anlıyorum,çok değişik durumlar.ben bıraz hasta gecırıyorum bu surecı ama gecer ınsallah en kısa zamandaKesinlikle yaptirmani öneririm, ikili tarama testinde burnu minik demişti Dr ama diğer her şeyi normal çok küçük ihtimal down olabilir dedi. Kendi doktorum da aynı şekilde amniyosentez yapabiliriz ya da fetal DNA dedi. O ara çok fazla ağladım çok fazla araştırma yaptim. Tüm organlar normal ama burnundan ötürü ihtimal var diye. Bir de hareketlerini de hissediyorsun nasıl kiyabilirsin. Sonraki aylar kontrole gittiğimde Dr yine bak burnu küçük hala devam ediyor o küçüklük dedi. Tam unuttum artık düşünmüyorum derken tekrar aklıma girdi o konu. Aldirmamakta kararlıydım sadece bilip kendimi hazırlamak istedim eşim de eğer öyle bir durum çıkarsa hamileliğin stresli geçer yaptirmayalim dedi. Çok şükür sağlıklı şekilde dünyaya geldi minnoşum bir daha çocuk yaparsam kesinlikle en başta test yaptırırım diyorum