İnsallah canım haberlesirizİyiyim kuzum sen nasılsınevet kuzum ağustos da mazeret isticez biz de vallahi o e maddesi nedenli il emri verilmez deniyor. Süreç çok zor. İl dışında hiçbi yer açılmadı zaten. Böyle olursa biz çıkamayız doğudan inşallah gönlümüzden geçen yerlere gidelim
Sezeryan oldum amaliyat zamanı hiçbir şey hiss etmedim iğne hiç ağrıtmadı beni sonradan olan ağrılar mahv etti beni dikişlerim çok ağrıyordu eşim iyiki yanımdaydı çocuğa o baktı saatlerdi her yerim uyuşmuştu ilacın etkisi geçince de ağrıları hiss etmeye başladım serum taktılar ve hemşire geldi bana dediki kalk yürümen lazım kendi kendime dedimki bu kadın salakmı bu ne konuşuyor neyse kalktım başım döndü bembeyaz oldum hemşire korktu dedi tamam uzan hayır dedim uzanırsam hiç kalkamam çok zor kalktım başladım yürümeye ama nasıl ofDoğum yapan sezeryan olan lokumlar doğum yapmak nasıl kolaymı?(onceden amelıyatlı oldugum ıcın mecburı sezeryan) ben oldum olası çok korkarım doğumdankolay geçiyomu
Kuzum biliyorsun bende kürtajdan sonra kalamadım tüp bebekle bile olmadı yani malesef biz ne yaparsak yapak Allah ol deyince oluyor İn şa Allah sendende o haberi bekliyorumkürtaj sonrası oluruna bıraktık ama 9 ay gecti hala olmadı kuzum bu ay ilaç tedavisine başladım bakalım inş bende mutlu sonu görürüm
Benımkı mecburı sezeryan olcak nıqucum,zor gecmıs senın dogumSezeryan oldum amaliyat zamanı hiçbir şey hiss etmedim iğne hiç ağrıtmadı beni sonradan olan ağrılar mahv etti beni dikişlerim çok ağrıyordu eşim iyiki yanımdaydı çocuğa o baktı saatlerdi her yerim uyuşmuştu ilacın etkisi geçince de ağrıları hiss etmeye başladım serum taktılar ve hemşire geldi bana dediki kalk yürümen lazım kendi kendime dedimki bu kadın salakmı bu ne konuşuyor neyse kalktım başım döndü bembeyaz oldum hemşire korktu dedi tamam uzan hayır dedim uzanırsam hiç kalkamam çok zor kalktım başladım yürümeye ama nasıl ofbirde ben 2 gün aç kaldım yeme dediler sadece hoşaf ve ya su...eve döndüğüm gün ayaklarım şişti uyuştu gezemiyordum ama banyomu hemen yaptım dikişler ağrısa bile pasuman filan yapmadım bence en güzeli normal doğum
inşallah canım evet biliyorum senin de zor süreclerin olmuştu rabbim bi daha yaşatmasınKuzum biliyorsun bende kürtajdan sonra kalamadım tüp bebekle bile olmadı yani malesef biz ne yaparsak yapak Allah ol deyince oluyor İn şa Allah sendende o haberi bekliyorum
Çok zor kuzum anlatınca bile sanki ağrıyı hiss ettimBenımkı mecburı sezeryan olcak nıqucum,zor gecmıs senın dogumamelıyat nede olsa işte kolayı olmaz ama neysekı atlatmıssın
Amininşallah canım evet biliyorum senin de zor süreclerin olmuştu rabbim bi daha yaşatmasıncanım senin kürtajdan ne kadar süre sonra gebeliğin olmuştu
UmarımmmHer birini yerim annesi büyüdüklerinde bu günleri özleyeceksin bizde 3 kardeşiz annem öyle diyor
evet canım ilaçların etkisi bir kac ay daha devam ediyormuşAminKuzum ben kürtajdan sonra tüp bebek yaptım öyle hamile kaldım kimyasal oldu mayısta kimyasal oldu Haziran'da kendim hamile kaldım ama bence o ilacların etkisinden hamile kaldım
Tasuum çok teşekkür ederim canım benim
İyiyim güzelim şükürr sen nasılsınnAayyy hemşerim nasılsınnn
Amiinn canım benim. Maşallah Alper’e ya minik mucizelerimiz bizimOoo maşallahaynen ya çok çabuk büyüyorlar 3,5 aylık oldu. Bizde adını Alper koyduk. Allah tüm bebişlere sağlık versin.
Aman aman kimleri görüyorummm gözümüz yollarda kalmıştı yahuSelammmmmmmmhepinize kucakkkk dolusu sevgiler gönderiyorum. Nasıl özlemiştim sizleri. Hamiş kalanlar adına o kadar mutlu oldum kii anlatamam. Bebiş bekleyenlerin de eli kulağındadır inşallah
Ay çok az kalmış senin ek gıdaya geçmene. Gerçi mama tükenlere 5. Ayda başlattırabilşyo doktorlar. Bize direkt 6 bitikten sonra dedi süt ile devam ederse bu şekilde.Hoş geldin kuzum.Benim sütüm 1 ay içinde kesildi bakmadım kendime mamayla uğraştım ek gıdaya gecmeyimize az kaldı
Sorun işte tam olarak bukuşum en son güzel bir evliliğin vardı diye hatırlıyorum aranızda ne oldu bilemiyorum ama umarım güzel bi şekilde çözüme kavuşturursunuz eski cıvıl cıvıl melisayı görmek isterim aramızda
Valla herkeste farklı oluyordur ama bana gayet güzel geldi. Zaten hiç bir şey hissetmiyorsun. Bebeğinin ilk doğduğu ana tanık olabilmek de çok güzel. Epidural oldum ben. Bebeğimi odaya yolladılar, bi 15 dk sonra da ben odaya gittim.Doğum yapan sezeryan olan lokumlar doğum yapmak nasıl kolaymı?(onceden amelıyatlı oldugum ıcın mecburı sezeryan) ben oldum olası çok korkarım doğumdankolay geçiyomu
Hoşbuldum canım. Çok şükür iyiyiz. Sıpam 3 aylık oldu bugün tam. Allahıma binlerce kez şükürler olsun. En kısa zamanda bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.hoşgeldin afra grup önderimiz bayadır yoksun umarım bebişle beraber iyisinizdir.
Ozgemm, özledim valla.Aman aman kimleri görüyorummm gözümüz yollarda kalmıştı yahuminik kızın nasıl hemen anlattt