Eşin kendi işini mi yapiyor ? Sürekli yanında olacak mı ? Şimdi bütün köprüleri yıkıp işiniz düştüğünde çağıracak yüzü bırakın. Uslubunuzu ona gire ayarlayın hayırlı olsunArkadaşlar erken doğum riskim var. 35 haftalığım suyum geldiği için 5 haftadır istirihat ediyorum. Eşim yanımda olup yardım ediyor bana ama bir haftalığına 17 yaşında ki kız kardeşini yanıma bıraktı. Görümcem okula gitmiyor açık öğretim de oluyor. Yani gün boyu evde yalnız ve işsiz. Neyse 1 hafta yanımda kaldı. Evcil bir kız ama mutfakta herşeyin yerini değişmiş paketlerimi açmış dolap düzenimi değişmiş vs. Neysehediye olarak bileklik aldım. Ailelerimizin evleri 5 dk uzaklıkta. Benim babam şeker hastası annem geceleri kalmayabilir kv ise zaten ilgisiz. Sezeryan olacağım eşim bana bakar şu anda olduğu gibi. Eşim sabah geldi yaa o değil de kardeşim bebek büyüyene kadar hergün gelir bebeğe bakmaya sevmeye ona laf anlayamayız yeğenimi de komşunun çocuğunu da o büyüttü. Bende yok öyle birşey ben senin evde olmanı istiyorum öyle her gün evde biri olsun istemiyorum. Eşimde benimle aynı fikirde. Konuş kardeşinle dedim beni dinlemez dedi ki dinlemez. Şimdi ben açıkça demeyi düşünüyorum zaten en zor zamanlarda eşim yanımdaydı kimse yoktu yine yanımda olacak kimseye de ihtiyacımız yok. Siz olsanız ne yapardınız ne düşünürsünüz
Yatmaktan canınız sıkılmış sizin belli. Doğmamış çocuğa don biçmezdim. Durun bakalım gelecek mi? Gelirse teşekkür ederim, ben de emeğin çok ama artık kendim halledebilirim derdim hala gelmeye devam ederse o zaman başka bir şey düşünürüm. Ha tabi bu arada ona gel diye yalvaracak duruma düşmiyim diye dua ederdim.Arkadaşlar erken doğum riskim var. 35 haftalığım suyum geldiği için 5 haftadır istirihat ediyorum. Eşim yanımda olup yardım ediyor bana ama bir haftalığına 17 yaşında ki kız kardeşini yanıma bıraktı. Görümcem okula gitmiyor açık öğretim de oluyor. Yani gün boyu evde yalnız ve işsiz. Neyse 1 hafta yanımda kaldı. Evcil bir kız ama mutfakta herşeyin yerini değişmiş paketlerimi açmış dolap düzenimi değişmiş vs. Neysehediye olarak bileklik aldım. Ailelerimizin evleri 5 dk uzaklıkta. Benim babam şeker hastası annem geceleri kalmayabilir kv ise zaten ilgisiz. Sezeryan olacağım eşim bana bakar şu anda olduğu gibi. Eşim sabah geldi yaa o değil de kardeşim bebek büyüyene kadar hergün gelir bebeğe bakmaya sevmeye ona laf anlayamayız yeğenimi de komşunun çocuğunu da o büyüttü. Bende yok öyle birşey ben senin evde olmanı istiyorum öyle her gün evde biri olsun istemiyorum. Eşimde benimle aynı fikirde. Konuş kardeşinle dedim beni dinlemez dedi ki dinlemez. Şimdi ben açıkça demeyi düşünüyorum zaten en zor zamanlarda eşim yanımdaydı kimse yoktu yine yanımda olacak kimseye de ihtiyacımız yok. Siz olsanız ne yapardınız ne düşünürsünüz
zaten en zor zamanlarda eşim yanımdaydı kimse yoktu yine yanımda olacak kimseye de ihtiyacımız yok.
ne demek anne istemiyor baba istemiyor kiz niye sizi dinlemeyip gelsin ki? oyle is mi olurKonuş kardeşinle dedim beni dinlemez dedi ki dinlemez.
Dinlemez ne demek canım birine evinize almak istemezseniz almazsınız. Eşiniz konuşma sorumluluğunu üzerinden atmak istediği için dinlemez diye konuyu baştan kapatmaya çalışıyor gibi geldiArkadaşlar erken doğum riskim var. 35 haftalığım suyum geldiği için 5 haftadır istirihat ediyorum. Eşim yanımda olup yardım ediyor bana ama bir haftalığına 17 yaşında ki kız kardeşini yanıma bıraktı. Görümcem okula gitmiyor açık öğretim de oluyor. Yani gün boyu evde yalnız ve işsiz. Neyse 1 hafta yanımda kaldı. Evcil bir kız ama mutfakta herşeyin yerini değişmiş paketlerimi açmış dolap düzenimi değişmiş vs. Neysehediye olarak bileklik aldım. Ailelerimizin evleri 5 dk uzaklıkta. Benim babam şeker hastası annem geceleri kalmayabilir kv ise zaten ilgisiz. Sezeryan olacağım eşim bana bakar şu anda olduğu gibi. Eşim sabah geldi yaa o değil de kardeşim bebek büyüyene kadar hergün gelir bebeğe bakmaya sevmeye ona laf anlayamayız yeğenimi de komşunun çocuğunu da o büyüttü. Bende yok öyle birşey ben senin evde olmanı istiyorum öyle her gün evde biri olsun istemiyorum. Eşimde benimle aynı fikirde. Konuş kardeşinle dedim beni dinlemez dedi ki dinlemez. Şimdi ben açıkça demeyi düşünüyorum zaten en zor zamanlarda eşim yanımdaydı kimse yoktu yine yanımda olacak kimseye de ihtiyacımız yok. Siz olsanız ne yapardınız ne düşünürsünüz
Ben de tam bunu yazmıştımne demek anne istemiyor baba istemiyor kiz niye sizi dinlemeyip gelsin ki? oyle is mi olur
Cidden yeni nesle bakıyorum, öyle basit şeyleri dert ediyorsunuz ki hayatı resmen kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz,yazık size.Arkadaşlar erken doğum riskim var. 35 haftalığım suyum geldiği için 5 haftadır istirihat ediyorum. Eşim yanımda olup yardım ediyor bana ama bir haftalığına 17 yaşında ki kız kardeşini yanıma bıraktı. Görümcem okula gitmiyor açık öğretim de oluyor. Yani gün boyu evde yalnız ve işsiz. Neyse 1 hafta yanımda kaldı. Evcil bir kız ama mutfakta herşeyin yerini değişmiş paketlerimi açmış dolap düzenimi değişmiş vs. Neysehediye olarak bileklik aldım. Ailelerimizin evleri 5 dk uzaklıkta. Benim babam şeker hastası annem geceleri kalmayabilir kv ise zaten ilgisiz. Sezeryan olacağım eşim bana bakar şu anda olduğu gibi. Eşim sabah geldi yaa o değil de kardeşim bebek büyüyene kadar hergün gelir bebeğe bakmaya sevmeye ona laf anlayamayız yeğenimi de komşunun çocuğunu da o büyüttü. Bende yok öyle birşey ben senin evde olmanı istiyorum öyle her gün evde biri olsun istemiyorum. Eşimde benimle aynı fikirde. Konuş kardeşinle dedim beni dinlemez dedi ki dinlemez. Şimdi ben açıkça demeyi düşünüyorum zaten en zor zamanlarda eşim yanımdaydı kimse yoktu yine yanımda olacak kimseye de ihtiyacımız yok. Siz olsanız ne yapardınız ne düşünürsünüz