Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko hamilesin ok ama çok basit şeyleri takıyorsun kafana inanki aynısını ben de yaptım . Bırak 2 çekmece 2 dolap değiştirsin sen uzan keyfine bak Allah korusun erken doğum yaşadım ben çok başka dertlerin olabilir bırak isteyen yardım etsin isteyen etmesin takma bu kadar ev düzeni zaten kalmayacak bebekle neyi nereye koyduğunu unutacaksın bazen hafta geçecek evden çıkamayacaksın kapıya bakacaksın birisi gelsin diye yahu boşver sen uzanArkadaşlar erken doğum riskim var. 35 haftalığım suyum geldiği için 5 haftadır istirihat ediyorum. Eşim yanımda olup yardım ediyor bana ama bir haftalığına 17 yaşında ki kız kardeşini yanıma bıraktı. Görümcem okula gitmiyor açık öğretim de oluyor. Yani gün boyu evde yalnız ve işsiz. Neyse 1 hafta yanımda kaldı. Evcil bir kız ama mutfakta herşeyin yerini değişmiş paketlerimi açmış dolap düzenimi değişmiş vs. Neysehediye olarak bileklik aldım. Ailelerimizin evleri 5 dk uzaklıkta. Benim babam şeker hastası annem geceleri kalmayabilir kv ise zaten ilgisiz. Sezeryan olacağım eşim bana bakar şu anda olduğu gibi. Eşim sabah geldi yaa o değil de kardeşim bebek büyüyene kadar hergün gelir bebeğe bakmaya sevmeye ona laf anlayamayız yeğenimi de komşunun çocuğunu da o büyüttü. Bende yok öyle birşey ben senin evde olmanı istiyorum öyle her gün evde biri olsun istemiyorum. Eşimde benimle aynı fikirde. Konuş kardeşinle dedim beni dinlemez dedi ki dinlemez. Şimdi ben açıkça demeyi düşünüyorum zaten en zor zamanlarda eşim yanımdaydı kimse yoktu yine yanımda olacak kimseye de ihtiyacımız yok. Siz olsanız ne yapardınız ne düşünürsünüz
Böyle başlıkları görünce gerçekten hemen sizi suçlayasım geliyor. çünkü daha konuyu açarken başlıktan itibaren yönlendirmiş oluyorsunuz insanları.Yine beni suçlarsınız kesin
Sırayı yavaş yavaş görümceye devrediyor.Hayret bu sefer kaynanaya nefret kusma konusu değil
Çok uzanınca çok düşünmüşsün herşey gözüne batmaya başlamışkonunda ciddi birşeyler yok.Eşin herzaman yardım edemez çalışıyodur muhtemelen insan anne olunca çok yoruluyor hele ki ilk zamanlar 1 saat bile olsa birisi bebege bakınca dünyalar senin oluyor dinlendigin için.Şimdi böyle konuşuyorsun ama bebek doğduktan sonra da kimse yardima gelmedi diye konu açıcaksın belli konuşmandan.Hem kızda bakici degil ya 7/24kurulsun eve gider genç kız öyle hep oturup bebek bakicak degildir dersleri vardır.Arkadaşlar erken doğum riskim var. 35 haftalığım suyum geldiği için 5 haftadır istirihat ediyorum. Eşim yanımda olup yardım ediyor bana ama bir haftalığına 17 yaşında ki kız kardeşini yanıma bıraktı. Görümcem okula gitmiyor açık öğretim de oluyor. Yani gün boyu evde yalnız ve işsiz. Neyse 1 hafta yanımda kaldı. Evcil bir kız ama mutfakta herşeyin yerini değişmiş paketlerimi açmış dolap düzenimi değişmiş vs. Neysehediye olarak bileklik aldım. Ailelerimizin evleri 5 dk uzaklıkta. Benim babam şeker hastası annem geceleri kalmayabilir kv ise zaten ilgisiz. Sezeryan olacağım eşim bana bakar şu anda olduğu gibi. Eşim sabah geldi yaa o değil de kardeşim bebek büyüyene kadar hergün gelir bebeğe bakmaya sevmeye ona laf anlayamayız yeğenimi de komşunun çocuğunu da o büyüttü. Bende yok öyle birşey ben senin evde olmanı istiyorum öyle her gün evde biri olsun istemiyorum. Eşimde benimle aynı fikirde. Konuş kardeşinle dedim beni dinlemez dedi ki dinlemez. Şimdi ben açıkça demeyi düşünüyorum zaten en zor zamanlarda eşim yanımdaydı kimse yoktu yine yanımda olacak kimseye de ihtiyacımız yok. Siz olsanız ne yapardınız ne düşünürsünüz
Konuyu okudum yorum yaptım iyi bir görümce olarak :)IstanbulluhatunCeyo bu konuda bir fikir belirtmek istersin diye düşündüm ceyom
Haksızsınız bencilsin zor yanınızda yardıma gelmiş.Doğumdan sonra gelmesini istemiyorsunuz.iki cekmeceyi değiştirmiş diye laf saymışsın ben taşıninca kimsem yoktu tek başımaydım arkadaşin kızı geldi hem temizledi hemde yertiştirdi benim istediğim şekilde yapamadı şimdi ben bu kıza kin mi tutmalıydım benim istediğim şekilde yapmadığı için aksine her gün dua ediyorum o en zor zamanim da olduğu için sonradan evimi istediğim şekilde evimi yerleştirdim önemli olan o dağınıklı ortadan kaldirmasıydı sizde olayı iyi yönde baksanız böyle kendinizi doldurmazsınız ins senle eşin bebege bakarsınız da o kızı yük olmazsınız.Arkadaşlar erken doğum riskim var. 35 haftalığım suyum geldiği için 5 haftadır istirihat ediyorum. Eşim yanımda olup yardım ediyor bana ama bir haftalığına 17 yaşında ki kız kardeşini yanıma bıraktı. Görümcem okula gitmiyor açık öğretim de oluyor. Yani gün boyu evde yalnız ve işsiz. Neyse 1 hafta yanımda kaldı. Evcil bir kız ama mutfakta herşeyin yerini değişmiş paketlerimi açmış dolap düzenimi değişmiş vs. Neysehediye olarak bileklik aldım. Ailelerimizin evleri 5 dk uzaklıkta. Benim babam şeker hastası annem geceleri kalmayabilir kv ise zaten ilgisiz. Sezeryan olacağım eşim bana bakar şu anda olduğu gibi. Eşim sabah geldi yaa o değil de kardeşim bebek büyüyene kadar hergün gelir bebeğe bakmaya sevmeye ona laf anlayamayız yeğenimi de komşunun çocuğunu da o büyüttü. Bende yok öyle birşey ben senin evde olmanı istiyorum öyle her gün evde biri olsun istemiyorum. Eşimde benimle aynı fikirde. Konuş kardeşinle dedim beni dinlemez dedi ki dinlemez. Şimdi ben açıkça demeyi düşünüyorum zaten en zor zamanlarda eşim yanımdaydı kimse yoktu yine yanımda olacak kimseye de ihtiyacımız yok. Siz olsanız ne yapardınız ne düşünürsünüz