Yine beni suçlarsınız kesin ama empati yapın lütfen

Bazen insanin isemeye bile eli degmiyor biri olsa da 5 dk tutuverse rahatla tuvalete gitsem diyor Cok da istemiyorum deme sen yine baktin her gün geliyor ben seni cok ihtiyacim oldugu günlerde cagiririm hem yegenini seversin hem de yardimci olursun biraz da ben annelige alisayim dersin

ha sen kasımdan bu yana açtığın konularda yediğin tüm o lafları yuttun geldin benim zırlıona mı takıldın haklısınız benimle aynı tarzda olamazsınız

Yalnız bütün herkes sizin yata yata boş boş konulara takıldığınızı düşünerek yorum yapmış bence sizin yaşam tarzınızda bi sıkıntı olmasın …. Baban şeker hastasıysa annen gündüz gelsin gece zaten eşin evde … babanla gelsın gitsinler ne yani imkansız görülen şey, kendı aileniz haklı eşinizinki kötü . Senın kendı ailen bu zor günde anlayıp yanında olmamış millete püskürüyorsun. Neyse bebek var üstünüze gelmeye de gerek yok ne haliniz varsa görün umarım kalbınızın ekmegını yersiniz .

Son düzenleme:
17 yaşindaki kizin sizin bebeginizi büyütmek isteyecegini dusunmuyorum. Hic hayatimda o yaşta bebe bakmaya merakli bir kiz görmedim. Eşiniz salliyordur belki dinlemez diye,cagirmasa gelmez bence. Zaten milletin cocuklarina bakmak zorunda kalmis yeterince.
Koca kadinlar bikiyor cocuk bakmaya ergen kiz sizin cocukla uğraşip ne yapacak cok sacma 17 yaşimda hamile kadinin ayak işlerini yapmaya hic bir guc ikna edemezdi mesela beni yazik hatirli kizmis.

Kv ölse bir yudum su vermem diyen biri için bence fazla açıklama yapıyorsunuz boşverin

Ha kendi annesinin gelmeme sebebi babasının şeker hastası olması şeker hastalığını bilmesem derim ki annen babanla ilgilensin sanki çok ağır bir sey

Kv ye basit bir şeyden dolayı şu vermiyor
Ama babası şeker hastası annesi gelmiyor

Doğumuna ne kv ne görümce gelmeseler geçmiş olsun deyip gitseler bakın o zaman neler diyecek neler

is kendi ailesi olunca babası şeker hastası annesi gelmiyor

Oh ne güzel dünya

Yapmayınca da ektiğini biçtiririm mi Allahtan yapmayana bir şey demiyorsunuz. Sakin olun, düşük riski olan herkes sizin gibi gebelik geçiriyor. İlk değilsiniz sonda olmayacaksınız. Evet olmamış bir şeyi düşünerek kendi kendinize kuruyorsunuz, belki gelmekten vazgeçecek, belki gelemeyecek, hayat bu ne olacağı belli olmaz. O yüzden olmamış bir şeyi düşünmek mantıklı değil.

Daha bebek doğmamış ne kadar gelecek belli değil. Şimdiden bir şey demeyin. Doğumdan sonra bence herkesin yardıma ihtiyacı oluyor. En azından ev toparlansa yemek yapılsa annede sadece bebekle ilgilense çiçek gibi olur. Böyle imkan varken kestirip atmayın.

Evet kv ölse bir yudum su vermem dedim ve kv den hiçbir şey beklemiyorum çünkü o hasta olduğunda yemek yapıp götürdüğüm ilgilendiğim insanın en zor zamanımızda yanımızda olmayan bir insana bende adım atmam. (bu bir karaktersizlik değildir insani düşüncedir..)Evet görümcemi Eşim yardım için çağırdı ve 1 hafta boyunca sadece yanımda durdu sadece yemekleri ısıttı. Her Haaa ayrıca evet görümcem geldi yardım etti ve bende üzerime düşeni yapıp en sevdiği bilekliği hediye aldım. (bu bir karaktersizlik değildir insani düşüncedir.) şimdi siz bunlara mı karaktersizlik diyorsunuz cidden. Sizin zırlıon kelimeniz size masumca gelebilir ama bu insani olmayan bir karaktersizliktir. Ama size normal geliyorsa vayy halinize. :)) bende teşekkür ederim çevrenizde ki insanlara da bol sabırlar dilerim.

Olmamış birşeyi değil hanım efendi. Bunu ben değil kendi abisi diyor. Benden çok kendi abisi endişeli ve 4 yıldır da tanıyorum. Bunu da göz ardı etmeyin.

Cidden çok zırlıon ıyı gunlerrr

Emin olun dozajında olsa tabiki de bende imkanın farkındayım. Ama benden önce kendi abisi yanaklarının farkında ve kendi abisi ne yapacağını bilmiyor. Eeee bende haliyle durumun ciddiyetliliğinin farkındayım. Yani eşime bile emirler yağdıran herkesi dize getiren 17 yaşında ki ergen bir kızla lohusa lohusa uğraşmak istemem. Sizcede öyle değil mi cidden?

17 yaşındaki kı z gelip senin evini dertop ediyor teşekkür etmek yerine oturduğunuz yerden kurum kurum kurulmuşsunuz . Madem kimseye ihtiyacın yok kendi işini kendin gör ya da yatılı bir yardımcı tut.
herkes çocuğunu kendi büyütüyor.

Cidden çok zırlıon ıyı gunlerrr
Pekâlâ anladığınız dilden konuşayım. Çok zııııırrrrlamaaaaaa boş boş gevezelik ediyorsun kapa o boş çeneni. Hadi yaylan naaşşşşşş kendi bulvarına... Size layık olan dili anladınız inşallah. İnternetten buldum bu cümleleri inşallah etkisi olur size. Sakın yazmayın...

Evet evet bir teşekkür bile etmedim yaaa cidden bu kadar ön yargılı olmayın yaaa. Yani 1 haftalık süreçte 1 kere bile evi temizlemesine izin vermedik yorulmasın diye:) bir kere bile emretmedim onu getir bunu getir diye hatta bazen kendim kalkıp yapmaya çalıştım :) bir kere bile yemek yapmasına müsaade etmedim sadece dondurucudan yemekler ısınmasını istedik:) veeee evet 1 hafta yanımda kaldığı için teşekkür amaçlı bilezik bileklik hediye aldım gönlü olsun diye :))) şimdi bunları yaptığımız halde 7/24 evime gelip gitmesine ya da bebeğime karınca yağı sürmemi istemesine ya da evimde herşeye müdahale etmesine göz yummamı mı bekliyorsunuz. :) cidden siz yaparsanız peygamber sabrı var der saygı duyarım size. Ama bende o sabır yok maalesef...

karaktersiz olduğunu söylemiştim :) aynı zamanda yalancıymıssınız da bu cümleler ıcın ınternete gerek yoktu içinizden fışkırıyor

Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.
Babanın şeker durumu sana gelip yardım ermesine engel değil. Gelmemelerinin tek sebebi seninle itişmemektir eminim
Çok saygısız üslubu olmayan birisi kim nie gelsin bunun yanına . Yorumlardaki insanlara düzgün tek cevap vermemiş zaten .aynen millet bundan kaçar görümce çocuk aklı kalmış yavrucak

hamilesiniz bir şey yazmak istemiyorum, insanlar tuşla kontrol edilen robotlar değiller, bizlerin çalışanları değiller.
Alınan hediyeyi başa kalkmak zaten ayıptır.
Düşünce biçiminiz çok garip, eşinizin ailesi de ona göre demek ki ne diyeyim ki. Çağırmayın madem eve, yüzüne de gelme diyin.
17 yaşındaki çocuk bebek bakmayı bilse baktıracak mısınız? İyi ki bilmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…