- 1 Kasım 2023
- 699
- 1.403
- 31
Apartmanı başımıza yıkan üst komşu çocuklarının annesi gibisiniz. "Çocuktur, ne olacak, koşsun, zemini yerinden oynatsın."Ya döksün ne olmuş yani ki çocuk kek dökmüşse temizlersin olur biter bu kadar çemkiripte hastalıklı davranmanın anlamı var mı? Tamam temizdir titizdir olabilir bende aynıyım ama temizlik dediğin nedir yani sanki olmayacak bir şeymidir
Kalmayın madem bir ay, biz nasıl anlatabiliriz? Babam çağırdı deyip duruyorsunuz ona hava hoş kusmuğu keki temizleyen anneniz çünkü.Bakın anlamıyorsunuz yemek yapsak bu sefer ona da ortalığı mahvettiniz diyen bir kadın bilmiyorsunuz yani nasıl anlatabilirim
Bu söylediğinizden yemek yaptıktan sonra mutfağı toplamadığınız anlamı çıkıyor.Bakın anlamıyorsunuz yemek yapsak bu sefer ona da ortalığı mahvettiniz diyen bir kadın bilmiyorsunuz yani nasıl anlatabilirim
Size laf anlatılmaz siz her şeyi kendinize hak görüyorsunuz. Özeleştiri yapmadan ama normal mi, ama normal mi diye sayıklamaya devam edin o zaman ne diyelim siz bilirsiniz.Ya döksün ne olmuş yani ki çocuk kek dökmüşse temizlersin olur biter bu kadar çemkiripte hastalıklı davranmanın anlamı var mı? Tamam temizdir titizdir olabilir bende aynıyım ama temizlik dediğin nedir yani sanki olmayacak bir şeymidir
Ben sen değilim canım en azından temiz titiz bir insanım ben. İş yapmaktan da gocunmam iki çamaşır makinesinin tuşuna bastım diye iş yaptım diyip ilana da çıkmam gerçekten yardım ederim ediyorsam.Olgunluğu sizden öğrenecek değilim bir gün aynı durumu siz de yaşarsınız bel ki yadırgamayın .
katılıyorumApartmanı başımıza yıkan üst komşu çocuklarının annesi gibisiniz. "Çocuktur, ne olacak, koşsun, zemini yerinden oynatsın."
Fark ettiyseniz anneniz çocuğa değil size kızıyor. Neden? Ona nerede nasıl yenir öğretecek sizsiniz. Çocuk da siz de kusup duruyormuşsunuz. Hastaneye götürecek/gidecek sizsiniz. Yani buraya konu açıp "evet anneniz çok sorunlu tüh tüh" dememizi beklemeyin. Ha tahammülü az bir kadındır, bunu bilir evine yatılı gitmezsiniz. Size çözüm sunuyoruz, "ama babam gelmemizi istiyor, ama uçak biletimiz şu tarihte, ama ben de bulaşıkları yıkıyorum." diyorsunuz. Hiçbirinin bir önemi yok.
İlk konusunda yazmış.Eşi sürekli kalk yardım et diye uyariyormuş,konu sahibi iki tabak koymayı bir evi supurmeyi yeterli görüyorKonu sahibi öyle bişey dememiş ki yapıyordur yani insan annesinin evine gidince kendi evi gibi yapar zaten
Nerden çıkardınız ki yapmadığını
o kadar darlanmısım ki, elli kez yahu demişimmmmkatılıyorum
kaynana , gorumce , koca kotuluyoruz ya.. anneye de tuhh kaka dıyelım ısteyenler var sanırım
anne degılım , ama en kotu anne bıle kıymetlı ... altını cızıyorum.... kaldı kı mecburı bır bag bu. yanı yukardakıler gıbı degıl
ustelık ustumuzde hakkı da yok onların. ya annemız.....
ustelık kendısı de anne olunca, kadınlar annesını daha ıyı anlar daha cok baglanır derler ama konu sahıbı annem neden boyle neden torununa boyle vs dıyor
kadın tıtız bır kadın daha onu anlayamamıs yahu ama okuyan dıyecek kı ah yazık torununu bıle sevmeyen ıstemeyen bır kadın dıyecegız. taslayalım hatta bu nasıl bır nine dıyelım falan...
yahu ınsanları kabullenmek ve ılıskılerımızı ona gore yonlendırmek zorundayız. ustelık belırlı yasta bır anne yahu bu.
dedıgım gıbı kadın belkı sort bıle gıyemıyor evde damat var dıye, dıyor kı 1 aydır annemdeyız. ya ben bır ay dıpdıbe esımı bıle ıstemem belkı, arada ferahlamak ıster yahu ınsan.
ınsan esınden, cocugundan, kendınden bıle sıkılıyor yahu belırlı yasta :)))
ben 41 yasındayım, farklı mı dusunuyorum bılmıyorum ama kac saattır yazıyor ama yok işlemiyor kendisine. annesine cephe almıs sanki, yahu kaynananla ugras bari bu kadar, ne de olsa elin oglunun annesi , o .....
Ben çocukları darlamayı sevmem çocuk dediğin özgür olmalı çünkü adı üstünde "ÇOCUK" aman o dökülmesin aman bu dökülmesin yani ben bunu doğru bulmuyorum pardon da siz hiç yere bir şey dökmüyor musunuz mutlaka döküyorsunuzdur ama bizde döktüğümüzü zaten temizliyoruz öylece bırakmıyoruz ki ne oldu yani çocuk kustu da çocuğun sagligimi önemli temizlikmi önemli buradaApartmanı başımıza yıkan üst komşu çocuklarının annesi gibisiniz. "Çocuktur, ne olacak, koşsun, zemini yerinden oynatsın."
Fark ettiyseniz anneniz çocuğa değil size kızıyor. Neden? Ona nerede nasıl yenir öğretecek sizsiniz. Çocuk da siz de kusup duruyormuşsunuz. Hastaneye götürecek/gidecek sizsiniz. Yani buraya konu açıp "evet anneniz çok sorunlu tüh tüh" dememizi beklemeyin. Ha tahammülü az bir kadındır, bunu bilir evine yatılı gitmezsiniz. Size çözüm sunuyoruz, "ama babam gelmemizi istiyor, ama uçak biletimiz şu tarihte, ama ben de bulaşıkları yıkıyorum." diyorsunuz. Hiçbirinin bir önemi yok.
Ben yeri geldiğinde anneyi de eleştiririm. Yani bu konuda annenin tek hatası en baştan "istemiyorum, bu kadar uzun süre kalmayın." demek olmuş. Belki de dedi de baba bastırdı. O yüzden anne pasif agresif davranıyor.katılıyorum
kaynana , gorumce , koca kotuluyoruz ya.. anneye de tuhh kaka dıyelım ısteyenler var sanırım
anne degılım , ama en kotu anne bıle kıymetlı ... altını cızıyorum.... kaldı kı mecburı bır bag bu. yanı yukardakıler gıbı degıl
ustelık ustumuzde hakkı da yok onların. ya annemız.....
ustelık kendısı de anne olunca, kadınlar annesını daha ıyı anlar daha cok baglanır derler ama konu sahıbı annem neden boyle neden torununa boyle vs dıyor
kadın tıtız bır kadın daha onu anlayamamıs yahu ama okuyan dıyecek kı ah yazık torununu bıle sevmeyen ıstemeyen bır kadın dıyecegız. taslayalım hatta bu nasıl bır nine dıyelım falan...
yahu ınsanları kabullenmek ve ılıskılerımızı ona gore yonlendırmek zorundayız. ustelık belırlı yasta bır anne yahu bu.
dedıgım gıbı kadın belkı sort bıle gıyemıyor evde damat var dıye, dıyor kı 1 aydır annemdeyız. ya ben bır ay dıpdıbe esımı bıle ıstemem belkı, arada ferahlamak ıster yahu ınsan.
ınsan esınden, cocugundan, kendınden bıle sıkılıyor yahu belırlı yasta :)))
ben 41 yasındayım, farklı mı dusunuyorum bılmıyorum ama kac saattır yazıyor ama yok işlemiyor kendisine. annesine cephe almıs sanki, yahu kaynananla ugras bari bu kadar, ne de olsa elin oglunun annesi , o .....
ya o da var, benım esımın cok cay ıcmesı, annemın koah olması kardesımın astım olması esımın de sıgara ıcıyor olması bıle zor oluyor adam camdan ıcıyor arkasından kapı kapatıyoruz ama evde rahat rahat ıcıyor falan.Çocuklu kadın ancak kendi evine sığar. Ne yapıyorsunuz annenizde ne işiniz var.
Ben bekarken bile babamlara 3 gün giderdim senede...
Herkese kendi evi saray, oturun evinizde.
Sağlığı önemliyse doktora götüreceksiniz. Çocuk darlamayi sevmiyorsanız parasını verip güzel bir tatil yeri kiralayıp çocuğu dilediğiniz kadar özgür birakabilirsiniz.Ben çocukları darlamayı sevmem çocuk dediğin özgür olmalı çünkü adı üstünde "ÇOCUK" aman o dökülmesin aman bu dökülmesin yani ben bunu doğru bulmuyorum pardon da siz hiç yere bir şey dökmüyor musunuz mutlaka döküyorsunuzdur ama bizde döktüğümüzü zaten temizliyoruz öylece bırakmıyoruz ki ne oldu yani çocuk kustu da çocuğun sagligimi önemli temizlikmi önemli burada
Ben çocukları darlamayı sevmem çocuk dediğin özgür olmalı çünkü adı üstünde "ÇOCUK" aman o dökülmesin aman bu dökülmesin yani ben bunu doğru bulmuyorum pardon da siz hiç yere bir şey dökmüyor musunuz mutlaka döküyorsunuzdur ama bizde döktüğümüzü zaten temizliyoruz öylece bırakmıyoruz ki ne oldu yani çocuk kustu da çocuğun sagligimi önemli temizlikmi önemli burada
Siz o eve misafir almayın o halde zaten bu düşünceyle kapınıza kimse gelmezYa sen aynı falan değilsin yalan söyleme bari. Hala döksün nolcak diyorsun nolcağı mı var allah aşkına bu nasıl bir düşünce şekli bu nasıl bir inkar nasıl bir empati yoksunluğu benim aklım almıyor artık. Çıldırtma insanı kendine gel temizliğini geçtim hiç mi aklına takılmıyor o kekin taneleri döküldü allah bilir parke arasına mı girdi koltuk arasında mı kaldııı yoksa halı altına mı düştü nooldu diye hiç mi düşünmüyorsun. Çocuk bir yerde yer masaya döker ya da sofra bezine, silersin toplarsın süpürürsün evet işte bu temizlenir. Ben temizlik hastası değilim ama senin anlattığın şey beni bile çıldırtıyor yeter yaaa. Keşke benim evime gelsen de seni ağız dolusu şöyle bir keyifle kovsam. O kadar canım çekti ki seni kapı önüne atmayı anlatamam sana.
Zor bacım zor.. misafirlik üç gündür, sonrası herkesi üzerya o da var, benım esımın cok cay ıcmesı, annemın koah olması kardesımın astım olması esımın de sıgara ıcıyor olması bıle zor oluyor adam camdan ıcıyor arkasından kapı kapatıyoruz ama evde rahat rahat ıcıyor falan.
bu bıle basıt bır ornek. herkes kendı evınde rahat eder ve herkese de bu hakkı tanımamız lazımm. annemız de olsa...
bız kımseyı 1 ay evımızde ıstemeyız, yalan degıl... boyle bakalım bence
Emin ol tatil beldesinde senden kat kat güzel yürekli bencil olmayan insanlar ağırladım. Yolun düşerse seni de beklerim o kapıya koyma hayaline heveslendim çünkü bir kere.Siz o eve misafir almayın o halde zaten bu düşünceyle kapınıza kimse gelmez
Siz o eve misafir almayın o halde zaten bu düşünceyle kapınıza kimse gelm
Şaka mısınız değişiklik olsun diye insanların evinde 1 ay kalınır mı, tatile gidin otelde kalın bir zahmet , siz resmen kan emici tayfadansınız.Eşimin iş izin süresi 1 ay.. oda istiyorki zaten senede 1 gidiyoruz hem çocuğa hem bize değişiklik olsun
aynen bız anneyı anlattık zaten, hatta kendı annemı cocuksuz oldugum halde anlattım.Ben yeri geldiğinde anneyi de eleştiririm. Yani bu konuda annenin tek hatası en baştan "istemiyorum, bu kadar uzun süre kalmayın." demek olmuş. Belki de dedi de baba bastırdı. O yüzden anne pasif agresif davranıyor.
Kek temizleyip, kusmuk temizleyip diğer kızının ailesi dahil 5 kişiyi ağırlıyor. Nasıl mutlu olsun? 1 hafta değil, 1 ay. Dediğiniz gibi istediğini giyemiyor, duş tuvalet sırası zor geliyor. Üstelik kimse kadının gönlünü almıyor. Baba diyor ki o hasta. Enişte diyor ki bir şey olmaz. Bir şey olmazsa sen temizle o zaman.
Bu kadın zamanında çocuk büyütürken yeterince kek kusmuk temizlemiştir zaten. Konu sahibine laf anlatmak imkânsız.