2 yıllık sevgilim acımasızca beni yarı yolda bıraktı çok kötüyüm

Annemi aratmadım konuşurken müdahale etti çünkü ozgüveim düşük olduğu için hakkımı savunamıyorum her tartışmada boğazım dugumleniyor ve annem bana biraz destek olmak istedi. Üzgünüm ama sevgililik gizlenecek bir şey degil. Onunla bir sorun yasadigimda anlatabileceğim tek kişi canımdan çok sevdigim annem
Bir uzmandan destek almalısın..ilişkinin acısını geçtim, kendin için bir uzmanla görüş..Kendini zayıf olduğuna inandırmışsın, belki de öylesin..sonuç olarak herşeyi, herkesi geç, kendini inşa etmek için bir adım at..

Toy falan değilim önceki ilişkilerimde hiç sevilmedim sevgisiz kaldım o da diğerlerinden farklı diye kandım işte. Ayrıca takıntı yaptığım çoğu şeyi benim inadıma yaptı aldatılmaktan korktuğumu bile bile ayrılmadan önceki gece eski okulundan kızlarla samimi olup onlarla çok eğlendim diye pişkin pişkin beni onlarla kıyaslandı ve bunun gibi çoğu şey.. eski sevgilisini silmedim işim var deyip bana cevap yazmadı bana söyleyeceği bir iki şefkatli cümle ve açıklama onun hayatını mahvettiniz anlamına gelmiyor. Şahsen biri beni kaybetmemek için beni taksa ve beni hiç rahat bırakmasa mutlu olurdum çünkü umursanmamak ķiskanılmamak çok kötü. Erkek kankalarımla konuştum üniversiteden arkadaş edinip diskoya gittim ama hiç umurunda olmadı. Beni yukarılara çıkarıp bir anda ilgisini çekti ve beni bu hale getirdi. Lütfen o pisliği savunma bana neler yaşattığını gerçekten bilmiyorsun saf sevgimle onun peşinden gitmem ve kandırılmam beni kötü toy aptal yapmaz, onun manipülatif olduğunu gösterir
Canım toyluğu hakaret olarak algılama. Davranış tarzın toyluğunu yani yaşamsal tecrübe azlığını gösteriyor. Bunu eleştiri amaçlı değil başka bir gözle bakman için söylüyorum.. Ayrıca 23 yaş genel olarak toydur, bunu sana 48 yaşımla söylüyorum. Hayat rüzgar gibi hızla geçti, geçiyor..Üzülerek değil mutlu olarak, duyumsayarak yaşa. Gelmeyecek bu günler bir daha . Ben bugünkü aklımla gectigim yollarin çoğundan geçmezdim mesela ki 23 yaşında da akıllı, olgun biriydim, nettim ama gene de duygular denizinde boğuluyordum, yaş aldıkça, yaşadıkça insan tecrübe kazanıyor.. Çok gençsin, 2 yıldan daha fazla zaman harcamadığın için sevinmelisin..O zamanlar ilişkim bittiğinde kolum, bacağım kesilmiş gibiydi, gözyaşlarımı anlatamam..yaşadığım acıyı tarif etmem mümkün değil.. Sonra canım eşimi tanıdım, 15 yıldır mutlu bir evliliğin içindeyim..İyi ki o ayrılık olmuş, iyi ki gözüm açılmış, iyi ki o toksikliği aşk sanmaktan vazgeçmişim diyorum şimdi..Şairin de dediği gibi "hayat kısa, kuşlar uçuyor" ..

Bir uzmandan yardım alma ile ilgili yorumları sanki dünyanın sonuna gelmişiz gibi bir tepki vermişsiniz. Oysa ayrılık travmaniz bu ilişkide aldığınız yaraları sarmaniz için çok önemli bir adım. Ayrica psikolojik seanslar e devlette gözükmüyor. Bunun arkasına sığınmayın eğer ki üstün zekalı bir insansanız zaten bunları araştırmış olmanız gerekiyor. Siz rahatsızlığınızı kabul etmezseniz maalesef ki başka ilişkilerinizde de bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz
Ayrıca yorumlarda gördüğüm kadarıyla erkek arkadaşımın yaptıkları neden eleştirmiyorsunuz demişsin adamın karakteri leş kimse böyle bir insan için dil dökmeye yanaşmaz yani. Sizin de bir rahatsızlığınızın olduğunu kabul edip bunun üzerine gidip özgüven çalışmaları yapıp kendinize iyi bakmanız lazım. Yoksa bir daha ki ilişkiniz de bundan farklı olmaz

Psikolojik destek alın mutlaka hiç normal değilsiniz kendinize takıntılı deyip durdunuz özgüvensiz tek çocuk falan, özür dilerim ama bana şımarık geldiniz üzgünüm ne öyle durmadan ağlıyorsunuz biri mi öldü. Yaşınız asla küçük değil silkelenin.
18 yaşındayım 23 değil! Ayrıca herkes benim ağlamama takıntılarıma ya da ozguvenime laf atmış peki bana bunları yaşatana neden melek muamelesi yapıyorsunuz! Eğer beni gerçekten sevseydi bana destek olurdu psikoloğa elimden tutar yanağıma öpücük kondurur birlikte giderdik millet o kadar yatalak karısına bakıyor kanserli kocasını hayatta tutmak için binbir emek veriyor dünyada bu kadar ölüm kalım sorunları varken benim basit bir takıntım yüzünden ayrılıp çekip gittiği için suçlu ben mi oluyorum! Biraz vicdanınız olsun belli ki yaşınız büyük olduğu için hepiniz kocalarınızın esiri olmuşsunuz ve erkekleri temize çıkarmakta üstünüze yok! Asıl siz silkelenin biraz hemcinsinize şefkatiniz desteğiniz olsun!

Umudunu yitirip ondan tamamen koptuğunda ne kadar hata yaptığını anlayıp haline güleceksin. Bir kere sevdi mi insan gene sevebiliyor bunu anladım. Karşına iyiler çıksın takma bu kadar dünyanın sonu değil ya. Silkelen kalk kahve yap annende dedikodu yap ay kendine gel abartma

X