2 yıllık sevgilim acımasızca beni yarı yolda bıraktı çok kötüyüm

Anasının babasının ölüm haberini alsa nefesi kesilerek ağlamaz ama beş para etmez bir adam iki saat aramadı diye ayılıp bayılır.
Bence buyuk konusma bana ana kuzusu diyen sen değil miydin ayrica bu yaptigin resmen beddua yani onlardan alacagim bir haberle eximle yaşadığım sorunu neden kıyaslıyorsun

Adamı savunan kimse yok ki konuda. Adamın hatalarını söylememiz neye yarayacak? Senin hatalarını söyleyeceğiz tabi ki çünkü konu açan sensin. Ayrıca ne olursa olsun burada kimseye yükselemez, bağıramaz, büyük harf kullanamazsın. Yasak.
ben de aynısını dedım yorumlarımda,

halen herkese yuklenıyor bız dıyoruz kı ortada hatalı olan sensın, adam afedersın b.... k gibi. neyse madem kş kurtuldun, hatalarını farket, kendını toparla, egıtımıne, ısıne, aılene odaklan dıyoruz

ayrıca hem abla dıyıp akıl alıp, hem de yukselmek, bagırmak ne alaka yani. yoruma acık olmayan kımse, konu yazmasın yani o zaman.

İki tarafta sağlıklı değil.
Sevgilinizin başta ayrılma lafına ağlamaktan çıldırması sevgi göstergesi değil dengesiz oluşunun kanıtı. Duygularını böyle uçlarda yaşayan insanlar her zaman sıkıntılıdır. Sizinde takıntı diyerek sürekli sorun çıkarmanız, kötü muameleye ragmen ayrılamamanız sevgiden falan değil.
İlişkinin bitmesi iyi olmuş. İnsan ilişkilerindeki sorunlarınızı da çözmenizi lazım. Onu çözmeyince hayatınıza giren erkeğe sağlıksız bir bağlanma yaşamazsınız, hayat İnsan ibaret olmaz.

yardım alıp öle ilişkiye başlasaydınız yani insanı bıktırır defalarca özür dilenmesi bile
Peki ben yardım alsaydım bile bana saygı duyacağı beni kabulleneceği bana bağırıp aşağılamayacağı ne malum?? Yoktan var etmek nasıl mümkün değilse onu doğuracak bir sebep illaha ki vardır. Özür dilemek de bir erdem, önemsemesem bu konuyu geçiştirirdim hep

Madem öyle kendisine mal tipsiz diyen kız çok mu saf sevgi göstermiş onun beni sevmesi için benim de mi onun tipiyle kişiliğiyle alay etmem gerekiyordu!!! Ya da onun beni hiçbir zaman olduğum gibi kabullenmemesi bana saygı duymaması onu mükemmel biri mi yapıyor!!! Madem onun bu kadar iyi olduğunu düşünüyorsun o zaman git sevgili ol kendisiyle numarasını da veriyim nasıl biri olduğunu kendin gör çünkü ben anlatamıyorum durumumu cidden yoruldum
Ay kes be saçma sapan konuşma. Ablan yaşında evli barklı kadınım aklını başına al diye tavsiye veriyoruz saçmalıyorsun. Git öteye oyna

ben de aynısını dedım yorumlarımda,

halen herkese yuklenıyor bız dıyoruz kı ortada hatalı olan sensın, adam afedersın b.... k gibi. neyse madem kş kurtuldun, hatalarını farket, kendını toparla, egıtımıne, ısıne, aılene odaklan dıyoruz

ayrıca hem abla dıyıp akıl alıp, hem de yukselmek, bagırmak ne alaka yani. yoruma acık olmayan kımse, konu yazmasın yani o zaman.
Defalarca anlattığım bir konuda üstüme gidildiği için büyük harfler kullanma ihtiyacı duydum küfür ya da hakaret etmedim ki

Peki ben yardım alsaydım bile bana saygı duyacağı beni kabulleneceği bana bağırıp aşağılamayacağı ne malum?? Yoktan var etmek nasıl mümkün değilse onu doğuracak bir sebep illaha ki vardır. Özür dilemek de bir erdem, önemsemesem bu konuyu geçiştirirdim hep
ya sevmiyor demekki bunu anlamak bu kadar basıt bışey sevişmiş sıkılmış erkekler böyle

Ay kes be saçma sapan konuşma. Ablan yaşında evli barklı kadınım aklını başına al diye tavsiye veriyoruz saçmalıyorsun. Git öteye oyna
Öncelikle evli bilmiyordum bilseydim o numara verme şeyini söylemezdim bunun için özür dilerim. Ama bir de şöyle düşün lütfen sen evlenmiş aradığını bulmuşsun ama ben senin gibi sağlıklı bir durumun içinde değilim. Ayrıca eski sevgilisinin ona neler yaptığını ve çocuğun onu buna rağmen sevip unutamaması çok mu doğru. Benim onun için endişelenmem beni kötü bir insan yapmaz ama o kızın gidip tipiyle dalga geçmesi onu iyi biri mi yapıyor

Yardım alsaydın, sana kötü davranan biriyle devam etmezdin zaten. Ve hatta karşındaki da ona göre göre tavır takınabilirdi. Ama o sizin evde ağlayıp onu bekleyeceğinizden gayet emin.

Öncelikle evli bilmiyordum bilseydim o numara verme şeyini söylemezdim bunun için özür dilerim. Ama bir de şöyle düşün lütfen sen evlenmiş aradığını bulmuşsun ama ben senin gibi sağlıklı bir durumun içinde değilim. Ayrıca eski sevgilisinin ona neler yaptığını ve çocuğun onu buna rağmen sevip unutamaması çok mu doğru. Benim onun için endişelenmem beni kötü bir insan yapmaz ama o kızın gidip tipiyle dalga geçmesi onu iyi biri mi yapıyor
Sizde aynı durumdasınız suan. Size aylarca kötü davranmış birinden ayrılmayıp, üstüne terk edilen taraf olmuşsunuz. Sevgilinizi en iyi siz anlarsınız.

Son düzenleme:
Yardım alsaydın, sana kötü davranan biriyle devam etmezdin zaten. Ve hatta karşındaki da ona göre göre tavır takınabilirdi. Ama o sizin evde ağlayıp onu bekleyeceğinizden gayet emin.
Konu devam etmek değil başlamak. Ayrıca ilk o beni istedi ben emin olamadım ama kabul edip yürütmeye çalıştım çünkü gerçek yüzünü bilmiyordum başta. Birinin sağlıklı olup olmadığını ilk başta anlayamıyoruz çünkü gerçek karakterlerini sonradan gösteriyorlar

Bence buyuk konusma bana ana kuzusu diyen sen değil miydin ayrica bu yaptigin resmen beddua yani onlardan alacagim bir haberle eximle yaşadığım sorunu neden kıyaslıyorsun
Ay beni bile baydın dramanla, allah çevrendekilere sabır versin. Hadi git şimdi biraz bunun için ağla. Gerçi ben sevgilin değilim ağlamazsın heralde 😂

Ay beni bile baydın dramanla, allah çevrendekilere sabır versin. Hadi git şimdi biraz bunun için ağla. Gerçi ben sevgilin değilim ağlamazsın heralde 😂
Zaten bu durumumu bilip bilmeden eylemlerimi dram yapmaya yükleyerek bi de Allah çevrendekilere sabır versin diyip azıcık ozguvenimi daha da düşürerek bu yaptığına "sevgilimden" bir farkın yok. Ayrıca çevremdekiler beni gayet seviyor çünkü sevgilim dışında herkesle sağlıklı bir ilişkim var, kimseyle bir kavgam sorunum olmadı herkes beni tatlı yardımsever hassas biri olarak tanımlıyor Allah askinda daha beni doğru düzgün tanımamış birisi için ağlamam zaten

E sen de sana eziyet eden adamın arkasından ağlıyorsun işte. Aynı şey. Niye tuhaf geldi?

Zaten bu durumumu bilip bilmeden eylemlerimi dram yapmaya yükleyerek bi de Allah çevrendekilere sabır versin diyip azıcık ozguvenimi daha da düşürerek bu yaptığına "sevgilimden" bir farkın yok. Ayrıca çevremdekiler beni gayet seviyor çünkü sevgilim dışında herkesle sağlıklı bir ilişkim var, kimseyle bir kavgam sorunum olmadı herkes beni tatlı yardımsever hassas biri olarak tanımlıyor Allah askinda daha beni doğru düzgün tanımamış birisi için ağlamam zaten
Az önce hiç arkadaşın yoktu, şimdi çevrendekiler seni çok seviyor oldu 😂

Az önce hiç arkadaşın yoktu, şimdi çevrendekiler seni çok seviyor oldu 😂
Evet hala yok? Çünkü herkes beni kullanıp attığı için ben de saf gibi onlara arkadaş gözüyle baktığım için beni yarı yolda bıraktıkları için bu beni arkadaşla dolu biri yapmaz. Birilerinin beni güzel tanımlaması çok arkadaşım olduğu anlamına mı geliyor yani?? Gün içinde bir arayan soranım yok biriyle bir aktivite yapayım buluşalım diyorum görüldü atıp meşgulüm deyip kendi arkadaşlarıyla Eğlenip story atıyorlar. Hala neler yaşadığımı bilmeden düz mantık yazdiklarimla beni değerlendirmeye çalışıyorsun

E sen de sana eziyet eden adamın arkasından ağlıyorsun işte. Aynı şey. Niye tuhaf geldi?
Ve ayrıca Allah "Çevrendekilere" sabır versin diyerek benim arkadaşım yok lafımı anladığın konusunda sen de tutarsızsın demek ki çevremde birileri olduğunu ama gerçek anlamda arkadaşım olmadığını sen de biliyorsun :)

X