Annedir ailedir tamam ama eşiniz nasıl rahat ediyor 1 ay. Bide tatil niyetine gidiyormuşsunuz çok ayıp. Kayinvalideniz yok mu ona da uğrayın? Deniz kenarında mi yaşıyor aileniz o yüzden mi 1 ay kaldınız? Sizin yaptığınız aile ziyareti, tatil değil kusura bakmayın.Ama bu şekilde davranması normal mi ben zaten gidicem bana bileti yak diyorsunuz burada eşimde var tek başıma o kararı veremem ki
Gülmekten öldüm, kardeşim iyi misin diyorTahinli cokomel benimde hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim
Kendisi laf sokmaya çalışmış ama hala çok üzücü farkında değil.
Bu damatta da var değişik düşünceler. Normal bir insan ısrarla bir ay kalmaz eş ailesinin evinde.Bizim bir akrabamiz var enişte bey hafiften cimri ,olur da izinde misafir vs gelir masraf olur diye kızın ailesinin yanında kalıyorlar. Mutfak masrafı ,elektirik, su vs bir ay bir aydır diyor. Gidince de kızın ailesi 3-5 aylık malzeme verince enişte bey havalara uçuyoraçık açık kendisi söylediği için biz de gülüp dalga geçiyoruz valla belki bunlar da öyle bir şey istiyordur.
Seneye gitmeyin mümkünse 1 ayAma bu şekilde davranması normal mi be n zaten gidicem bana bileti yak diyorsunuz burada eşimde var tek başıma o kararı veremem ki
Anlayışınız için teşekkür ederim size o kadar eleştiriye maruz kaldım ki anlatamıyorum galiba hissettiklerimi içimi dökemiyorumYorumlarda şaka gibi
Şimdi bileti yakıp çekip gitseniz bu tartışma üzerine birdaha yüzyüze bakılmaz o derece küslük mü çıksın
Bence de siz bilet tarihini bekleyin olay daha çok büyümesin
Seneye de bu kadar çok kalmayın bence kadın sizi çok sevmiyor biraz da evlat ayırıyor galiba
Koca kişisi zaten başka âlem, kayınvalide çekişe çekişe yemek yapıyor, hiç üstüne alınmıyor, karısıyla oturup yüzleri kızarmadan sapirdata sapirdata yemek yiyorlar .Peki ya kocası? Bir ay izni varmış da karısının ailesinin evden değişiklik olsunmus, gitmişken kalsinlarmis. Bu tartışmalara da şahit oluyor ama kalmaya devam ediyor.
Söylüyor tabiki ama babamla iyi anlaştıkları için birazda ses çıkaramıyorAnnedir ailedir tamam ama eşiniz nasıl rahat ediyor 1 ay. Bide tatil niyetine gidiyormuşsunuz çok ayıp. Kayinvalideniz yok mu ona da uğrayın? Deniz kenarında mi yaşıyor aileniz o yüzden mi 1 ay kaldınız? Sizin yaptığınız aile ziyareti, tatil değil kusura bakmayın.
Ayrica bu kadar laf sözden sonra nasıl hala kalabiliyorsunuz? Eşiniz demiyor mi hazırlan gidiyoruz diye?
Allah aşkına evine gitsene ya !
Asıl bencil sizsiniz. Annenize temizlik hastası diyorsunuz huylarını biliyorsunuz misafir olduğunuz evde küçücük çocuğun eline kek verip salıyorsunuz tabi ki HER YER batabilir. Her yere dökülmüş olabilir tane tane bilemezsiniz temizliyorum dediğiniz gözünüzün gördüğü sadece. Hem sorumsuz hem bencil.Çocuğun eline birşey tutturmak suç mudur? Çocuk bu yani adı üstünde çocuk yani ben döksede zaten temizliyorum o şekilde bırakmıyorum ki
Karı koca çok ilginçsiniz.Söylüyor tabiki ama babamla iyi anlaştıkları için birazda ses çıkaramıyor
Hiç kimse böyle bir muameleyi haketmemeli sebep ne olursa olsun o dökülmüş veya bu dökülmüş benim kendi çocuğum benim evime gelse bu kadar bağırır mıyım ya d tepki gosterirmiyim acaba diye düşünüyorum sebep ne olursa olsun sen ananesin yaa hem bir anne hem anneanne. Hiç yakışır mı bu hareketler?
ben buna daha da sasırdım zaten...Peki ya kocası? Bir ay izni varmış da karısının ailesinin evden değişiklik olsunmus, gitmişken kalsinlarmis. Bu tartışmalara da şahit oluyor ama kalmaya devam ediyor.
Valla ben sizi haklı buldum insan annesinin evinde rahat eder çocuğun eline kek verilir yani sonra süpürge tutulur geçilir nedir yaniÇocuk
Anlayışınız için teşekkür ederim size o kadar eleştiriye maruz kaldım ki anlatamıyorum galiba hissettiklerimi içimi dökemiyorum
Siz annenizin evine gidince saldım çayıra mevlam kayira mi diyorsunuz ?Valla ben sizi haklı buldum insan annesinin evinde rahat eder çocuğun eline kek verilir yani sonra süpürge tutulur geçilir nedir yani
Bide misafirliğe gitmişsiniz misafire öyle bağırılır mı evlat bide torun
Çocuk kusmuş işte sizde çocuğunuz kussun istemezsiniz biraz anlayışlı olabilirdi
Yorumlara da ayrı şok oluyorum evine kabul etmeyecekse anne olmasaymış doğurmasaymış tertemiz evinde otursaymış
ben sizi anlıyorummm nıye dersenızÇocuk
Anlayışınız için teşekkür ederim size o kadar eleştiriye maruz kaldım ki anlatamıyorum galiba hissettiklerimi içimi dökemiyorum
Valla ben sizi haklı buldum insan annesinin evinde rahat eder çocuğun eline kek verilir yani sonra süpürge tutulur geçilir nedir yani
Çocuk kusmuş işte sizde çocuğunuz kussun istemezsiniz biraz anlayışlı olabilirdi
Yorumlara da ayrı şok oluyorum evine kabul etmeyecekse anne olmasaymış doğurmasaymış tertemiz evinde otursaymış
Anlayışınız için çok teşekkür ediyorum size gerçekten samimi söylüyorum bunu... kendimi o kadar gergin ve mutsuz hissediyorum ki tabiki evime gideceğim elbette ki ama diyorum ya hiç bir evlat bu davranışları haketmemeli büyük konuşmak istemem benimde bir kızım var ama inanın aklımdan geçen tek şey bende kızıma böyle bağırır evimde istemez miyim onu döktü bunu döktü diye azarlar mıyım düşüncesi oldu ki herhalde vicdanım kabul etmez...Valla ben sizi haklı buldum insan annesinin evinde rahat eder çocuğun eline kek verilir yani sonra süpürge tutulur geçilir nedir yani
Öyleyse tatil planınızı tatillik bölgelerde yapin aileler üzerinde değil en iyisi de olsa bir haftadan fazla aileyle kalmak iyi olmuyorEşimin iş izin süresi 1 ay.. oda istiyorki zaten senede 1 gidiyoruz hem çocuğa hem bize değişiklik olsun