ya benimde canım sıkıldı bebişe hediye almıştım küçük sanaraktan büyük çıktıı :sinifsinif:
olsun canım belkı bir tane daha yapar bebıs ona gıydırır.belkım oda benım gıbı son dakka hamış kalmıstır :CüvCüv: :kedi:
Kız olsun daha ii sora giyer işte:ecrin_bebek:
merhaba canım hosgeldın ıyıyım sen nasılsın.evet kımsecıkler yok.zaten ben ne zaman gelsem bu karılar ortadan kayboluyor.uykum geldı ama yatmadan bır bakayım sıze dedım.bu aksamda yemeklı mısafırım vardı daha yenı gıttıler ancak mutfagı topla falan baya gec kaldım.herkesler kacmıs..... :sm_confused:
Kumsalcıgım senı çok merak ettım hastanız ne oldu bebısın nasıl canım yakaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 bebtom bak kumsal anlamış bacım patik büyük deil bebiş büyükmüüşş :hulya:
Oh ne guzel hadı hayırlısı olsun:Saruboceq:ayy yazmıssın kıss ben gec gördüm özür canım benım.bebişim iyi canım.hastamız hala aynı fakat beyındekı damarlardan bırı acılmıs dıgerını beklıyorlar.inşallah allahın izniyle cıkar hastaneden.sen nasılsın cnm
bebetoom napsam ki ya yarın o patik klcak mecburen :gitme:
sana kim gönderdi ben bilmiyorum hem nıye bu kadar erken yollamıskı sana. :1shok:Herkese ii geceler hatunlarrrrrrrrrrrrrr yarın büüü k gün çok heyecanlıyım hedayelerımı kargoya verıcem.Bakalım ne olacak ne zaman açıklıyacagız kım kıme cıkmış gerçi ben bana günderenı acıklamıştım:lepi:
evet burada ev gezmeleri cok olur canım.bir benım eşim sevmez gezmeyi :sm_confused:hımm anladım canım sende baya marifetlisin heralde misafir bolluğu olduğuna göre zemuszemus
evet canım malesefki öyle dualarım onunla inşallah saglıgına kavusacakevet ya abinin eşi rahatsızdı
yok canım suan için hersey aynı.daha 8 hafta kadar yatması lazımmıs hastanede :sinifsinif:gelişme var mı hamişciim
Kız biz buradayız sen yoksun ortalarda cicikkafamçokkarıştı
bacım örmedim bilsem feda olsun ama hazır almıştım :hulya: bu ifade sadece sembolik kaydirigubbakcemile3 yarın çarşıyda çıkamam offffoffff
Oh ne guzel hadı hayırlısı olsun:Saruboceq:
sagol canım...
Sende hıphızlı yenıden ür bacı:hulya:
Kızlar esra cadısının dedesı ölmüş haberınız varmı?basın saolsun esra cadı kız Rabbım gerıde kalanlara uzun ümür versın canım:Saruboceq: