yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Nasılsınız hatunlar heyecan varmı sizde de magıc gıbı yahu bende cok heyecanlıyım aceba bana cıkan kurbanım begenırmı hedayelerımı kıCADIARZU

ne sordunki sen bebetom? cvpları biliosam ben sölerim

Nasılsınız hatunlar heyecan varmı sizde de magıc gıbı yahu bende cok heyecanlıyım aceba bana cıkan kurbanım begenırmı hedayelerımı kıCADIARZU

beğenir beğenir merak etme:ecrin_bebek:

valla bende yarın gün içinde yollıycam çekemedim,karar verdim hediyemede, yarın sabah alıyorum ,seçtiğim hediyeyimi artık oğluşu okula bırakıncada postalarım...

inşallah beğenirsin arkadaşım....:kedi:

artık fotosunu da arkadaşım koyar ....kaydirigubbakcemile5

bende kırmızı don muhakkak koyucam yanına....:kedi:kaydirigubbakcemile3

ay ben ne üşengeç hatunum ,hedıyelerı tee ne zaman aldım , oylece duruyo ,paketlemedım bıle ..

yarın ınsallah paketlerım..
kaydirigubbakcemile3

heyecan güzel bundan sonraki günlerde de daha güzel olur aa benim hediyem bu...diyerekten....

benim bütün hazırlıklarım tamam hediyelerinin hepsini kendim paketledim bide onları koymak için kutu yaptık kızlarla bi dıs kurdelesi ve cicegi kaldı kutumun oda yarın kargolamadan önce olcak cok heycanlıyım ben yaaa

canı cehennemekötükedihüso

kızlar göndericegimiz hediyeleri resimleyelim mi daha da heycanlı olur bi topik açıp reimlerini koyalım ama kime gönderecegimizi sölemeyelim sadece resim ne dersiniz...

valla dün bebetom kaç saat resim koymak için uğraştı hiç gözüm kesmiyoo fotoğraf koymayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…