yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

hu hu bewn geeldiiim :)

burlardamısınız kızlaaar

şimcik ben don aldım ama önünde noel baba var paketi çok hoş falan diye ama evli bi bayana göre çok mu kalsik yoksa gidip değişiyim mi?:hulya:

arkadaşım inşallah beğenir kullancağı bişeyler olsun diye uğrastım :)

şimcik ben don aldım ama önünde noel baba var paketi çok hoş falan diye ama evli bi bayana göre çok mu kalsik yoksa gidip değişiyim mi?:hulya:

bence değiştirmee ewliler klasik giyer die kuralmı waar :)
cnm bende gelip gecip bakıorum iimi oldu kullanır inlallah vs pimpiriklendim :) ama ben çok beğendim hepisiniii..çok özenerek hazırladım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
valla bende hediye seçeneğimi değiştirdim ama umarım beğenir arkadaşş

sende önceki topikten mi okudunda heveslendin :)örgü tuniiiik yada kışlık kısa elbisee :)

benim donum göbeee kadar dantelliii kaydirigubbakcemile3

debbiesue yok canım ben kıyafet almam hediye olarak kalıcı olsun istedim gittim harika bi çerçeve çiftli mum bi tane meyve tabağı kocaman üzerinde paptyaları olan don bide bebişine patik aldım ama şimdi ona bakıcam ki patik olkur mu bebişi küçük mü

kızlaaar ben şimdik çıkıyorum..bakııın yılbası topiiinden dsonra bir yere takılıp kaybolmayın olduğunuz gibi baska bi topieee geceriz :) accam yarın akşam :) link koyup oradan devam ederiz :) bizim grup oldu burası hee gelenler belli opuyorumnanaktan

topiiin adı ne olsun :))))

yaa kızlar hepiniz neden yoksunuz bu akşaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

selam arkadaşlar..
ben hediyelerimi alınca hediye paketi yaptırdığım için fotolarını çekip yükleyemedim ama hepsi çok güzel =)
bütün hediyelerimi alırken. bana gelse beğenirmiydim diye düşündüm,evet beğenirim dedim ve öyle aldım kaydirigubbakcemile3

ya benimde canım sıkıldı bebişe hediye almıştım küçük sanaraktan büyük çıktıı :sinifsinif:

iyi akşamlar canım kimse yk şimdilik sen nasılsın kumsalll

merhaba canım hosgeldın ıyıyım sen nasılsın.evet kımsecıkler yok.zaten ben ne zaman gelsem bu karılar ortadan kayboluyor.uykum geldı ama yatmadan bır bakayım sıze dedım.bu aksamda yemeklı mısafırım vardı daha yenı gıttıler ancak mutfagı topla falan baya gec kaldım.herkesler kacmıs..... :sm_confused:

X