reklam arası geldim,amanın kimsecikler yok
benim kurbanım 1 hafta önce mesj yazmış buraya kime çıktım çok merak ediyorum diye siteye son girşi olmuş ehh be kurban kardeşim baya merak ediyormuşsun yani şu kişiler bi belli olsun ben sana soracağım. ya ne meraksız hatunmuşsun insan günde 1 kerede olsa siteye girer ya hadi yılbaşı topiğine girmiyorsun bari başka şeylere yorum yazsaydında seninle ilgili kafamda birşey canlandırsaydım off off..........
ne geldi kız........Kızlar ben hedıyemı aldım bıle gündermış kurbanım:jeyyar:hihoyyyt
Kız kıvırcık su yeter ızledıgın neler oldu anlat çatlıcam sımdı bıhter ne ett kı:uhm:
bir bulut olsammı izliyom şimdi ,ya bayılıyorum mustafaya keşke onun gibi biri beni sevse :asigim:
ben parmaklıklar ardındayı izlerken bi ara baktım bihter behlülün yanına gelmiş kaldıkları eve yani deniz kenarındaki behlülün başını şişirmeye nasıl çıkıcaksın bu işin içinden diye,oda sen neden geldin falan dedi bi çıktı gitti bihtercikağlaya ağlaya sonra ne oldu bilmem...CADIARZUfisfisfis
Ohooo sende segulun yetmıyomu kız aç güzlü:hulya:kaydirigubbakcemile3
ya neden bilmem gündüzün yorgunluğu akşam beni mayıştırıyor uyku bastırıyor hemencecik...
Hosgeldın kuşuma.s.2 gündür hiç yok gibiyimm geldimm ohhh beee
buradayım huhudelikafaduldenbu akşam kimsede yok nerdesiniz ayoll
ya neden bilmem gündüzün yorgunluğu akşam beni mayıştırıyor uyku bastırıyor hemencecik...
zaten çoktan bitmiştir bakamadım canım ama hafta sonu cumartesi,pazar dizilerin tekrarları veriliyor bende o zaman izliyorum..vereliniortak:sm_confused:Bakınca anlatmaya dewam et özloşcugum tamamdır canım ah bu bıhter ya:dilcikar:yerimseniben