Kafanda bın bır tılkı vardır ondan canım onları say uyursun senmirmirmirmiray bide ben uyuyabilsem dün gece 5 yaptım saati gündüzde akşama kadar uyudum ,bi düzene girmedi hayatım
ama mustafa deli seviyorya vuruyor ,kırıyor,döküyor,sövüyor öyle istiyorum iştekafamçokkarıştı
zaten çoktan bitmiştir bakamadım canım ama hafta sonu cumartesi,pazar dizilerin tekrarları veriliyor bende o zaman izliyorum..vereliniortak:sm_confused:
anladım seni gidi gidi demek sen tıpkı yaban gibi istiyosun....kaydirigubbakcemile3ama mustafa deli seviyorya vuruyor ,kırıyor,döküyor,sövüyor öyle istiyorum iştekafamçokkarıştı
Kafanda bın bır tılkı vardır ondan canım onları say uyursun senmirmirmirmir
Senı kocan düvsünmü kız olurmu hıc:mymeka:
2 gündür hiç yok gibiyimm geldimm ohhh beee
Magıc bugun yok herade kumsalda yok cogu kışı yok the she yok hepsı yok yaşutarafagitti:1closedeyes:
Ülemi istiyon sanada saldırsın hekaydirigubbakcemile3ama narini dövmüyorki mustafa etrafa saldırıyor onu demek istedim
yoksa benü beğenmüğürmüsün....benneyaptımki
ben olsam yetmezmi gülümmmmmmm
Annem sendemı dızı ızledın yahu
yoksa benü beğenmüğürmüsün....benneyaptımki
Ülemi istiyon sanada saldırsın hekaydirigubbakcemile3
bak özlem senı istiyor kıvırcıkyerimsenibenŞeniz
CANIM HİÇ sorma işyerinden giriyrum ben genelde
2 gündür internetler yok inşallah yarın gelir bari deŞeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kıvırcık kim gı......Ülemi istiyon sanada saldırsın hekaydirigubbakcemile3
bak özlem senı istiyor kıvırcıkyerimsenibenŞeniz
bide tiftik diyorlar bana o çok komik
Kız su prensesı su noel babaları kızları nerden ekledın kız bende ondan ıstıyorum yahu:çok üzgünüm:şakkıdı