yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

:1shok:merhabalar 5 dk vaktim vardı okuyayım dedim ama 113 sayfa olmuşakannehirbilmem gereken neler var okumma lazım 21 aralık gönderim günü başka neler vardı hatırlatımısınız bu kurbana:1rolleyes:

hosgeldın canım.sormadınki a.s neyse benım kızım acıkmiş yemek hazırlayayım ona birazdan gelirim bye
nası sorim bu konu ile ilgili binbesyuztane topic var kaydirigubbakcemile3
:1shok:merhabalar 5 dk vaktim vardı okuyayım dedim ama 113 sayfa olmuşakannehirbilmem gereken neler var okumma lazım 21 aralık gönderim günü başka neler vardı hatırlatımısınız bu kurbana:1rolleyes:

CADIARZU yoksa sen beni takip ederken mi geldin bana mı alacaksın yoksa :roflol:

tatlım 21 inde kargoyla,adrese teslim gönderiyoruz,
mazereti olanlar 22 sinde gönderecek,
başka da birşey yok gülüm...

bebetom bebetom dün akşam ben sana espri yaptım kızmadım da küsmedim de biliyosun di mi
valla içime dert oldu yanlış anlaşıldım ya
espri yaptığımda özellikle gülen kızı da ekliyorum ama :gitme:

kumsalcım alıntı yap yazan butonun yanında küçük bi buton daha var HQ yada MQ yazıyor tam çözemedim
kimlerden alıntı yapmak istiyorsan sırayla onu tıklıyorsun en son mesajından altıntı yapacağın kişidende alıntı yap diyorsun oluyor kuzucum :lepi:

Hayır pasaklım küsmedım hersey yolunda meraklanam güzelim kuşum gürüsürüz kız sora kaydirigubbakcemile3:hulya:

ben geldim daha şimdi keşfettim burayı :mymeka:
niye sölemiyosunus nan :nazar:

Sizler yenımı düsütünüz buraya bacılar huhukaydirigubbakcemile3:hulya:

Ötekıler nerede ki:uhm:film mi izliyolar yoksa kocalarına yemek mı hazırlıyolar aceba hah ben rahatım oh oh ne guzel:dance::dance::kahve:

kesin bihter-, memnuuu izlio bunnar kaydirigubbakcemile3

kızlar kurstan geldim ilk burayı açtım..en son öğlen yemek yedim çok acım mutfağa koşuyorum hemen :) sonra uyurum herhalde..gelemssem öpüyorum hepiniziiiii :)

kızlar kurstan geldim ilk burayı açtım..en son öğlen yemek yedim çok acım mutfağa koşuyorum hemen :) sonra uyurum herhalde..gelemssem öpüyorum hepiniziiiii :)

tmm canım afiyet olsun sana sonrası içinde iyi uykular opuyorumnanaktan

benim kurbanım 1 hafta önce mesj yazmış buraya kime çıktım çok merak ediyorum diye siteye son girşi olmuş ehh be kurban kardeşim baya merak ediyormuşsun yani şu kişiler bi belli olsun ben sana soracağım. ya ne meraksız hatunmuşsun insan günde 1 kerede olsa siteye girer ya hadi yılbaşı topiğine girmiyorsun bari başka şeylere yorum yazsaydında seninle ilgili kafamda birşey canlandırsaydım off off..........

Ne ettınız kız sız bıhterı ızlıyemıyom ben ya mafoldumbenkocam kurtlar vadısını ızlıyo dıger tv de bozuk üfffffffffffffff sora bana anlatın kızlar:hulya:yerimseniben

X