Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nası sorim bu konu ile ilgili binbesyuztane topic var kaydirigubbakcemile3hosgeldın canım.sormadınki a.s neyse benım kızım acıkmiş yemek hazırlayayım ona birazdan gelirim bye
:1shok:merhabalar 5 dk vaktim vardı okuyayım dedim ama 113 sayfa olmuşakannehirbilmem gereken neler var okumma lazım 21 aralık gönderim günü başka neler vardı hatırlatımısınız bu kurbana:1rolleyes:
:1shok:merhabalar 5 dk vaktim vardı okuyayım dedim ama 113 sayfa olmuşakannehirbilmem gereken neler var okumma lazım 21 aralık gönderim günü başka neler vardı hatırlatımısınız bu kurbana:1rolleyes:
bebetom bebetom dün akşam ben sana espri yaptım kızmadım da küsmedim de biliyosun di mi
valla içime dert oldu yanlış anlaşıldım ya
espri yaptığımda özellikle gülen kızı da ekliyorum ama :gitme:
kumsalcım alıntı yap yazan butonun yanında küçük bi buton daha var HQ yada MQ yazıyor tam çözemedim
kimlerden alıntı yapmak istiyorsan sırayla onu tıklıyorsun en son mesajından altıntı yapacağın kişidende alıntı yap diyorsun oluyor kuzucum :lepi:
ben geldim daha şimdi keşfettim burayı :mymeka:
niye sölemiyosunus nan
anaaaam millet nerdeee zemuszemus
ben geldim daha şimdi keşfettim burayı :mymeka:
niye sölemiyosunus nan
kızlar kurstan geldim ilk burayı açtım..en son öğlen yemek yedim çok acım mutfağa koşuyorum hemen :) sonra uyurum herhalde..gelemssem öpüyorum hepiniziiiii :)