yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

ay bide ben uyuyabilsem dün gece 5 yaptım saati gündüzde akşama kadar uyudum ,bi düzene girmedi hayatım
Kafanda bın bır tılkı vardır ondan canım onları say uyursun senmirmirmirmir
ama mustafa deli seviyorya vuruyor ,kırıyor,döküyor,sövüyor öyle istiyorum iştekafamçokkarıştı

Senı kocan düvsünmü kız olurmu hıc:mymeka:

zaten çoktan bitmiştir bakamadım canım ama hafta sonu cumartesi,pazar dizilerin tekrarları veriliyor bende o zaman izliyorum..vereliniortak:sm_confused:

İzlim bari cumartesı gunu kaçta bıhter şekerım yahu:hulya:

ama mustafa deli seviyorya vuruyor ,kırıyor,döküyor,sövüyor öyle istiyorum iştekafamçokkarıştı
anladım seni gidi gidi demek sen tıpkı yaban gibi istiyosun....kaydirigubbakcemile3
seviyorum uleeeeeeeeeeeeeeeeen......
kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook:mymeka:

Magıc bugun yok herade kumsalda yok cogu kışı yok the she yok hepsı yok yaşutarafagitti:1closedeyes:

kazak erkek istiyosun....sengözlerimebaksanab

ben varım kız iz bırakmadımmı sende....:uhm:

yoksa benü beğenmüğürmüsün....benneyaptımki

yoksa benü beğenmüğürmüsün....benneyaptımki

sevgilimden ayrılmıştım bundan öncekinden ağlıyorum odamda annem geldi diyorki bana olsun ben varım yanındayım senin,yoksa beni beğenmiyor musun nasıl gülmüştüm onu hatırlattın bana

Kız su prensesı su noel babaları kızları nerden ekledın kız bende ondan ıstıyorum yahu:çok üzgünüm:şakkıdı

Kız su prensesı su noel babaları kızları nerden ekledın kız bende ondan ıstıyorum yahu:çok üzgünüm:şakkıdı

o bettyim benim ,benim diğer adım bettykaydirigubbakcemile3,ne kadar meraklı olduğumu bilenler bana betty diyor artık burda bile

X