bebetom bebetom dün akşam ben sana espri yaptım kızmadım da küsmedim de biliyosun di mi
valla içime dert oldu yanlış anlaşıldım ya
espri yaptığımda özellikle gülen kızı da ekliyorum ama :gitme:
kumsalcım alıntı yap yazan butonun yanında küçük bi buton daha var HQ yada MQ yazıyor tam çözemedim
kimlerden alıntı yapmak istiyorsan sırayla onu tıklıyorsun en son mesajından altıntı yapacağın kişidende alıntı yap diyorsun oluyor kuzucum :lepi:
Günaydııııııınnnn hihoyyyt
aaaaa :1shok: bebetom bidenem Şeniz
küsmedim ben sana gürmedin mi yazdıklarımın yanına gülen gaydırı gubbak cemileden de koymuştum
küser miyim hiç sana ben hele de öyle bişiden
ben saat altıdan sonra çıkıyorum mesai bitiyo o yüzden görüpte cevap yazamadım sana :çok üzgünüm:
Allah korusun kuzum o nası laf öle tamam düşmesin bebişin ben alcam sana kaydirigubbakcemile3
Hediyen gelip gerçek kurban açıklanana kadar benle idare et olar mı kaydirigubbakcemile3
ya bende alıntı yap yazısının yanında küçük kutu var ama no yazıyor üstünde ondanmı bahsedıyorsun ona basıyorum ama hiçbir sey olmuyor.ben anlamadım :sinifsinif:
hehe bekleyecez artıkın :)
bebetom bebetom dün akşam ben sana espri yaptım kızmadım da küsmedim de biliyosun di mi
valla içime dert oldu yanlış anlaşıldım ya
espri yaptığımda özellikle gülen kızı da ekliyorum ama :gitme:
kumsalcım alıntı yap yazan butonun yanında küçük bi buton daha var HQ yada MQ yazıyor tam çözemedim
kimlerden alıntı yapmak istiyorsan sırayla onu tıklıyorsun en son mesajından altıntı yapacağın kişidende alıntı yap diyorsun oluyor kuzucum :lepi:
no değil o MQ neyse evet ondan bahsediyorum ama ilk bastığında bişi olmayacak zaten
mesajları işaretlediğini düşün kumsalım
bu mesajdan alıntı yapıcam bu mesajdan da bu mesajdanda diye alıntı yapacağın mesajları işaretlediğini düşün
sonra en son alıntı yapmak istediğin mesajın alıntı yap butonunu bastığında anlayacaksın ne demek istediğimi
seçtiğin mesajlar alt alta gözükecek cevap yazma panelinde
ayy nasıl anlatılır ki başka ya anlatamayı beceremedim :gitme:
Şeniz
of ya canım sıkılıyorr
slm kızçelerrr
o zaman bir soru daha olurmu pasaklım
şey hanı renkli yazıyosunuz ya ben onuda yapamıyorum :kedi:
a harfı olan yere tıklıyorum altı kalın çizili olan a ya basıyorum renk seciyorum.ama gene yazılarım renkli cıkmıyor neden yaaa. fisfisfis
ay bir ben geri kalmısım he şu kkda senağlama
ben kımın kurbanıyım acep takıp edıyorum sureklı ama emın olamıyorum
ben geldim daha şimdi keşfettim burayı :mymeka:
niye sölemiyosunus nan