yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

günaydın şekerler ohh akşam baya sohbet yapılmış..

günaydınnnn a.s.a.s.

Günaydııııııınnnn hihoyyyt

küstün mü benımle yahu temem temem bundan sora pasaklı derım oldumu canoş:teselli:kaydirigubbakcemile3

Biraz gergınsın bugun galıba canım ne oldu.Bırseyemı kızdın ki sen kıme cıktıgını ogrenemedın diemı bolesın:eek:lmaz:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Canım neyı süleyek sana ki bak bana pasaklı mink küstü gittti mafoldumben:1no2:

aaaaa :1shok: bebetom bidenem Şeniz
küsmedim ben sana gürmedin mi yazdıklarımın yanına gülen gaydırı gubbak cemileden de koymuştum
küser miyim hiç sana ben hele de öyle bişiden
ben saat altıdan sonra çıkıyorum mesai bitiyo o yüzden görüpte cevap yazamadım sana :çok üzgünüm:

banada süleyin çatlayacam yaf çocuk düşcek

Allah korusun kuzum o nası laf öle tamam düşmesin bebişin ben alcam sana kaydirigubbakcemile3
Hediyen gelip gerçek kurban açıklanana kadar benle idare et olar mı kaydirigubbakcemile3

başım döndü ya....kaç tane yılbaşı topiği var.?bi yazı yazıyorum sonra ara ki bulasın...hangisinde?

huntercım o kadar çok topic oldu ki hangisinde ne yazıyor ben bile şaşırdım valla
şu hediyeler bi gelsin songül abla bunları silecek geyik topicindeki kalacak sadece
o zaman herkes yerini bilecek topicin karışmayacak :lepi:

Günaydııııııınnnn hihoyyyt

aaaaa :1shok: bebetom bidenem Şeniz
küsmedim ben sana gürmedin mi yazdıklarımın yanına gülen gaydırı gubbak cemileden de koymuştum
küser miyim hiç sana ben hele de öyle bişiden
ben saat altıdan sonra çıkıyorum mesai bitiyo o yüzden görüpte cevap yazamadım sana :çok üzgünüm:

Allah korusun kuzum o nası laf öle tamam düşmesin bebişin ben alcam sana kaydirigubbakcemile3
Hediyen gelip gerçek kurban açıklanana kadar benle idare et olar mı kaydirigubbakcemile3

Hıııı gunaydın can kuşum iiimisin senvereliniortakyerimseniben:hulya::kahve:

Hulya bacım lütfen daha sora tekrar deneyın diyo be bune CADIARZU:uhm::kahve:

Kız su prensı hamılemısın yoksa sen kız vay vayyerimseniben:uhm:kaydirigubbakcemile3

ben geldim ama gene kimse yok.nerdesiniz yahuuu... neyse ögleden sonra girerim belki ama aksama giremem.misafirim olacak.dün gittigim arkadas vardıya cok özletmeden bugünde biz size gelelim dedi. kaydirigubbakcemile3 yasakkelime daha cok özlememiştim halbukı dün gece vedalasmıstık ama neyse

ya bu arada cahilligime verin bir şey soracam ya hani alıntı yazılar yapıyozya ben sadece bir kişiden alıntı yaparak yazabiliyorum.bir kac kişiden aynı anda nasıl alıntı yapıyonuz acaba.biri bana anlatsın :sinifsinif:

bebetom bebetom dün akşam ben sana espri yaptım kızmadım da küsmedim de biliyosun di mi
valla içime dert oldu yanlış anlaşıldım ya
espri yaptığımda özellikle gülen kızı da ekliyorum ama :gitme:

kumsalcım alıntı yap yazan butonun yanında küçük bi buton daha var HQ yada MQ yazıyor tam çözemedim
kimlerden alıntı yapmak istiyorsan sırayla onu tıklıyorsun en son mesajından altıntı yapacağın kişidende alıntı yap diyorsun oluyor kuzucum :lepi:

Kız su prensı hamılemısın yoksa sen kız vay vayyerimseniben:uhm:kaydirigubbakcemile3

imkansız bişi ya düzensiz oluyorumda her ay bu moda giriyorum ben nihayet şimdi oldum regli,hormonlarım dengesizleşti yazdan beri nedense,yoksa evlenmeden aslaa kaydirigubbakcemile3

X