- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
-
- Konu Sahibi AswangCullen
- #1.061
küstün mü benımle yahu temem temem bundan sora pasaklı derım oldumu canoş:teselli:kaydirigubbakcemile3
Biraz gergınsın bugun galıba canım ne oldu.Bırseyemı kızdın ki sen kıme cıktıgını ogrenemedın diemı bolesınlmaz:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Canım neyı süleyek sana ki bak bana pasaklı mink küstü gittti mafoldumben:1no2:
banada süleyin çatlayacam yaf çocuk düşcek
Günaydııııııınnnn hihoyyyt
aaaaa :1shok: bebetom bidenem Şeniz
küsmedim ben sana gürmedin mi yazdıklarımın yanına gülen gaydırı gubbak cemileden de koymuştum
küser miyim hiç sana ben hele de öyle bişiden
ben saat altıdan sonra çıkıyorum mesai bitiyo o yüzden görüpte cevap yazamadım sana :çok üzgünüm:
Allah korusun kuzum o nası laf öle tamam düşmesin bebişin ben alcam sana kaydirigubbakcemile3
Hediyen gelip gerçek kurban açıklanana kadar benle idare et olar mı kaydirigubbakcemile3
Ne oldu şimdi yahu burada ben yokkken gunaydınlar cici:1hug:yerimsenibenGünaydın senağlama
başım döndü ya....kaç tane yılbaşı topiği var.?bi yazı yazıyorum sonra ara ki bulasın...hangisinde?
Heeee beklerız acık büfe hergun can cankaydirigubbakcemile3günaydın şekerler ohh akşam baya sohbet yapılmış..
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-radyo.html
Radyoya gelebilirsiniz.
Hulya bacım lütfen daha sora tekrar deneyın diyo be bune CADIARZU:uhm:
Kız su prensı hamılemısın yoksa sen kız vay vayyerimseniben:uhm:kaydirigubbakcemile3
imkansız bişi ya düzensiz oluyorumda her ay bu moda giriyorum ben nihayet şimdi oldum regli,hormonlarım dengesizleşti yazdan beri nedense,yoksa evlenmeden aslaa kaydirigubbakcemile3