yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

huu ben adamı uyuttum daha doğrusu beni uyku tutmadı ,benden başka herkes yattı hem canım ailemi izliyorum,hem burayı kolaçan ediyorummirmirmirmir

chevi oglun çok tatlı masallah kaç yasında tıp olarak aynı benım oglan yuz olarakta çok benzettım

papatyam sen rüyanaza çıkmış olabilirmisinki acep kaydirigubbakcemile3

ya suu benim rüyanaza çıkmış olabileceğimi düşündüren ne kii merak ettimmm :hulya:

ayrıca cnm benm rüyanazın kurbanının bi oğlu varmış benim bir kedim bile yok anlıyor musun :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim hediyem izmit açıklarında şuanda.....kaydirigubbakcemile2

mügecim resimlerimi bile koydum albümüme.....fillere de oğlum daha çok bayıldı,sevip duruyo onlarıkaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canım çok sevindim beğenmene :kedi:
sabah sabah bu yazını görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin iyiki katılmışız bu çekilişeböyle bi heyecanı yaşıyoruz
şimdi hediye bekleme zamanı benimm opuyorumnanaktan

kurbanı oldugum arkadasım acaba nezaman yolladı kargoya :kedi:
meraktan catlıcaz sanırım mafoldumben

hediyelerim geldiiiiiiii delikafadulden

hepsi özenle seçilmiş, hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden zevkli olan hediyelerim geldiiiii zemuszemus

Kumsall çok ama çok tşk ediorum cnm, beğenmedim bayıldım hepsinesositososito

foto çekip ekliorum birazdan :lepi:

begenmene cook sevindim canım benim.güle güle kullan hepsini canım Şeniz :kedi:
canım bu arada kutu sana kadar saglam geldımı içinde eksikler varmı bilmiyorum kac gümrükten gecti çünkü o kutu.resımlerını ekledıgınde bakarım artık.umarım hepsi tamamdır.
şimdi sıra kendi hediyelerimin gelmesinde.şimdi aradım ama henüz gelmemiş dediler.aman zaten daha kaynanamlara gidecek hediyem sonra bana gelecek offfff bekle 10 gün dahaki elime gecsin :gitme:

ya düşünsene elin adamı eline alıp inceleyecek sonra don bana gelecek ayy ne komik,ya gelsin valla kazasız donum şöyle resmini çekip yazacam buraya suprensesinin donu diye kaydirigubbakcemile3

sekerciiim donun gelsinde sen ona dua et :)kaydirigubbakcemile3

ayy pttden aradsılar az önce düzeltçekler yasasııınkaydirigubbakcemile2

belkimm sana gelir hemen opuyorumnanaktan

ıyy kim bilir kimin elindde su an:jeyyar:

Ben hediyemin kimden geldiğini öğrendim, hediyem henüz gelmedi ama arkadaşımın o sıcacık sevgi dolu mesajı bile beni çok mutlu etmeye yetti. Çok duygulandım. Şimdiden teşekkür ediyorum lansorcum.Beni çok mutlu ettin.

benimde kargom gitti büyük ihtimalle bugün kurbanıma ulaşacak
kurbanımda bi sabırsız bi sabırsız amaaan ne heyecanlı görseniz
dikkat et kuzum bebeğine ve sana bir şey olmasın yakında kargon elinde olacak Şeniz

maag albüme de koy resimleri ben göremiyorum buraya eklediğindeee :kedi:

offfffffff banada kim aldıysaa sölesina rtıkk
bn söledim artık ugraşcak bişide kalmadı
istiyorummmmmmm kimminn gurbanıyammm hemşooo

canımcım hiç sorun değil gerçekten önemli olan o heyacandı tşk ederim ben almış kadar oldum,ama henuz gelmedi bende evde ayak sürüyorum annemin astımı var hastanede şuan hava vermişler oyalanıyorumki belki gelir diye,çıkıcam hastanenin yanında ptt var orayada uğrarım ama sen sıkma canını olsun mmu

deminden beri resim yükleyemiorum ben, sağ tıklanmıo kızlar kopyalamak içn :uhm:

kumsallcım sapasağlam geldi kutu, ve eksik yok cnmm a.s.

işte cicilerimmmmm ....

bu hediye kutum :kedi:

gecelikkkk, çok seksu bişe koydum çeyizime :jeyyar:

terliklerimmmm harikalar yaa pufur pufur delikafadulden

desenli desenli çoraplarımmm zemuszemus

bu kazaklarımdan biri, çok güzel simli ve tam benlik :kedi:

buda diğer kazağımmm, renki belli olmadı, taba rengi...
[/URL][/IMG]

eşofmanlarımmmm bayıldımmm delikafadulden
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

son fotoları ancak böle yükleyebildim anlamadım bitürlü ne olduğunu :uhm:

hepsi süper ötesi ve çok zevkli hediyeler... tekrar tşk ederim kumsalll opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
vay vay vayyyy kumsal döktürmüşş yaaa
güle güle kullan canım

araplar bayılırlar böyle süslü parıltılı olan seylere.bir görsen normal günde bile sanki dügüne gider gibi parıl parıl parlar üstündekiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…