yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

canım resımlere baktımda bır sey soracam sana esortmanın altı kutuda degılmı sadece üstünün resmini cekmişsın ya merak ettim.ya işte burdan bir şey yolladıgımda hep acaba içinden cekmişlermididr korkusu oluyor bende.çünkü ne zaman annemlere falan birşey yollasam hep eksik cıkıyorda

resımlerde düzenleme yaptım bakım düzelmişlermi
vazgectım daha beter yaptım

Son düzenleme:

yok cnm yok altıda var, ama ben yanlış yüklemişim 2 kere üstü koymuşum:kedi: fotoları "hulya" düzenledi zaten, ben son 3 fotoyu yapamadım bitürlü..

yok cnm yok altıda var, ama ben yanlış yüklemişim 2 kere üstü koymuşum:kedi: fotoları "hulya" düzenledi zaten, ben son 3 fotoyu yapamadım bitürlü..

tamam canım sevındım eksılmedıklerıne rahatladım valla....

Off....Bunlar ne kadar güzel hediyeler kumsal, gelecek yıl böyle bir organizasyon olursa kumsalla ben çekilşten sonra katılacağız ki kumsall bana çıksın :jeyyar: Değil mi kumsalcığım?
Yahu hem bu kadar zevkli hem bu kadar cömert olunur mu? Bizi de düşün yahu, arkadaşlar beğenmeyecek hediyelerimizi...
Sarı kafa Papi, iyi günlerde kullan ama unutma ki hediyeyi hediye etmek sünnetmiş.Bak böyle bir sünnet yapmak istersen ben senin için deney faresi, hatta deney kedisi bile olurum..:jeyyar:
ıkinizi de tebrik ederim valla.Harika hediyeler.

kumsalcım neler neler yollamışsın kim bilir ama ben resimleri göremiyorum
ya sen yada mag albümüne eklese olmaz mııı bende merak ediyorum :kedi:

uzak dur kumsal korumam altında :roflol: :roflol:

hulyamm vala kutuyu gördüm mest oldum zaten, okadar şirinki, içindekiler zaten harika:lepi:

nasıl içten heves ederek aldığı yansımış inan hediyelere, emeğine yüreğine sağlık arkadaşımm...

olur tabi neden olmasın sana hediye almak ta magıclowe deki gibi gurur verir bana cok sevinirim.seneye buluşmak üzere canım.
önemli olan hediyelerin ne kadar oldugu yada nasıl oldukları degilki önemli olan içinden gelerek cok isteyerek karsıdakını mutlu etmek bence.bana bir küllük gelse bile cok sevirim inanki.burda herkesin kendı bütçesi söz konusu.var olan alır ama olmayan arkadaslarımızda asla gücenmesin üzülmesin önemli
olan birşeyleri paylaşmak sevincimizi paylaşmak diye düşünüyorum ben :kedi:

Onlar nasıl hediyeler öyle, taktığımız kadar varmış kötükedihüso
magic hepsine bayıldım ama eşofmana ayrı bayıldım kaydirigubbakcemile2
güle güle kullan, şansın 2010da da sürer inşallah :icecream:

gercektende öyle oldu canım...bunları duymak cok güzel heleki hediyelerimi begenmene coooook sevındım

:kedi:

şimdi işim var bakamıcam kumsall beni neye yazarsınız diyodun şu 2010 enlerinde,
en zevkli veya en cömert varsa oyum sana kötükedihüso

bende şimdi cıkıyorum 10 dk kadar dönerim.doktora gidip bebisime baktıracam hazırlanıp öyle geleyım bekleyeyim burda.arada bakarım gene yazdıklarınıza

benim hediyelerim geldiiiiiiiii prenses fb arkadaşım göndermiş çok teşekkür ederim canımmm :1hug:

kızlar merhaba benim hediyemi pasaklı minik tanrıça yollamış okadar mutlu oldumki anlatamam hemen aradım mirayımı oldukça heyecanlıydım heyecandan fazla konuşamadım kendisiyle çok tatlı bir sesi vardı rabbim nazarlardan saklasın hediyeleri kardeşim gelsin foruma ekleyecegim tşk ederim pasaklım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…