yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Ben kime çıktımki acep valla artık sona gelindi ya bende artık iyice sabırsızlandım.

azcık daha bekleyin bende bilmiyorum kim bana aldı ama bugün yarın hediyemiz elimizde olur ama belki dayanamayabilirim kim aldı bana hediye diye seslenebilirim çok merak ediyrum çünkü :KK70:

su valla bilmiyorum da delirmek üzereyim demin reflexciğimle konuşuyoduk ona da dedim yarın her kapıya koşarım artık ben kargo mu diyeeee kaydirigubbakcemile3

papatyam nasılsın cnm? sende benim gibi bekleyenlerdenmisin :) cumaya kadar sabredecez artık napalım zor olcak ama dayancaz :)

papatyam nasılsın cnm? sende benim gibi bekleyenlerdenmisin :) cumaya kadar sabredecez artık napalım zor olcak ama dayancaz :)

iyiyim canım benm sen nasılsın bebiş ne alemde bakimm.valla canım ben bekleyenlerden değil çatlayanlardan olcam bu gidişle heraldeee :sinifsinif:

iyiyim canım benm sen nasılsın bebiş ne alemde bakimm.valla canım ben bekleyenlerden değil çatlayanlardan olcam bu gidişle heraldeee :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiligini versin cnm bebiş ve ben çok iyiyiz sadece tepikleri fazla yiyorum bu aralar neyse çaktırma zemuszemus bende çok fazla heyecan yaptım bana heyecan yasak ama ne yapayım heyecan yaptım serumuda yedim :gitme:

geç olsunda güç olmasın bak bana o kadar çatladım sonuç,donum başkasının eline geçmiş olabilirkaydirigubbakcemile3

yaa olabilir sadece isim istiyorum ben suuu..umudumsunbebeğim canım geçmiş olsun aman dikkat et bebişede kendine de yaa

hakkaten hee...
donlar başkalarına gıderse görün şamatayı

ya düşünsene elin adamı eline alıp inceleyecek sonra don bana gelecek ayy ne komik,ya gelsin valla kazasız donum şöyle resmini çekip yazacam buraya suprensesinin donu diye kaydirigubbakcemile3

bacım napalım başkasına giderse bide üstünü gönderir hayır işlemiş oluruz yaşlı bi dedeye falan gitmesindee kaydirigubbakcemile3

ya suu benim rüyanaza çıkmış olabileceğimi düşündüren ne kii merak ettimmm :hulya:

ayrıca cnm benm rüyanazın kurbanının bi oğlu varmış benim bir kedim bile yok anlıyor musun :sinifsinif:

benim kurbanım artık anladı
kaydirigubbakcemile3ben kimin kurbanıyım çooooooookkkkk merak ediyorum....:sinifsinif:

mügecim resimlerimi bile koydum albümüme.....fillere de oğlum daha çok bayıldı,sevip duruyo onları:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

X